آیا کنسرو تن ماهی مواد نگهدارنده دارد؟
بسیاری از مردم فکر می کنند ماهی تن حاوی مواد نگهدارنده است. بسیاری از افرادی که این کنسرو را دوست دارند نمی توانند از آن اجتناب کنند زیرا نمی دانند نگهدارنده ماهی تن چیست.
به گزارش تکنونامه، بسیاری از مردم فکر می کنند ماهی تن حاوی مواد نگهدارنده است. بسیاری از افرادی که این کنسرو را دوست دارند نمی توانند از آن اجتناب کنند زیرا نمی دانند نگهدارنده ماهی تن چیست. زیرا شایعات زیادی مبنی بر وجود این ماده در تن ماهی یا سایر کنسروها وجود دارد که شبهات زیادی را در مورد مصرف آن ایجاد می کند.
به گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، باید بدانید که دلیل ماندگاری طولانی ماهی تن به فرآیند کنسرو کردن مربوط می شود. از آنجایی که کنسروها طی فرآیند دمای بالا تولید می شوند، باکتری های فساد موجود در آنها از بین رفته و به دلیل بسته بندی خاص آن، ورود این مواد به قوطی جدید غیرممکن است. به همین دلیل ماندگاری بالایی دارند.
نمک نیز به عنوان نگهدارنده و برای افزایش ماندگاری محصول به کنسروها اضافه می شود، اگرچه مقدار آن خیلی زیاد نیست، اما توصیه می شود کسانی که رژیم غذایی حاوی نمک را دنبال می کنند از این نوع استفاده نکنند و نخورند. آی تی.
انتهای پیام/