عمومی

انتشار نتایج پژوهش استاد دانشگاه تهران درباره شیرین‌سازی آب دریا در الزویر

انتشار نتایج تحقیقات اساتید دانشگاه تهران در مورد شیرین سازی آب دریا در الزویر

نتایج تحقیقات جدید در مورد ارزیابی چرخه حیات (LCA) تولید صنعتی و آب آشامیدنی با استفاده از نمک‌زدایی آب دریا توسط Elsevier منتشر شده است.

خبرگزاری بنا; نتایج تحقیق دکتر مظهر معیندینییکی از اعضای دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، مقاله مشترکی را در مجله «تولید پاک» انتشارات Elsevier در مورد ارزیابی چرخه حیات تولیدات صنعتی و آب آشامیدنی از طریق نمک‌زدایی آب دریا منتشر کرد.
دکتر معین الدینی درباره ضرورت انجام این پژوهش گفت: یکی از موارد ضروری برای توسعه صنعتی، تامین آب مورد نیاز صنعت و آب شرب است. به گونه ای که کمترین تاثیر را بر محیط زیست داشته باشد. نمک زدایی از آب دریا یک راه حل شناخته شده برای تامین آب در سراسر جهان به ویژه در کشورهای دارای منابع آبی محدود مانند کشورهای خلیج فارس است. با این حال، ارزیابی اثرات زیست محیطی تخلیه آب دریا در خلیج فارس هنوز به طور جامع اجرا نشده است.
دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران در ادامه گفت: بنابراین با توجه به تغییرات اساسی در محیط زیست، نیاز به روش های نوینی برای طراحی و اجرای پروژه های سیستم مدیریت زیست محیطی بر اساس اثرات زیست محیطی وجود دارد. از سوی دیگر، یکی از دیدگاه های پیشرو در مورد شرایط محیطی، دیدگاه پایداری است و یکی از ابزارهای مهم برای سنجش وضعیت پایداری، روش ارزیابی چرخه عمر محصولات و خدمات است.
دکتر مظاهر معین الدینی با تشریح نتایج تحقیق منتشر شده در نشریه Elsevier Publishing Journal of “Clean Production” گفت: در این مقاله پیامدهای زیست محیطی تولید صنعتی و آب آشامیدنی بر اساس دیدگاه چرخه حیات (LCA) و زیست محیطی ارزیابی شده است. شاخص ها. به عنوان مثال: گرم شدن کره زمین، نیاز به انرژی انباشته، اتلاف منابع در تولید صنعتی 1 متر مکعب و آب آشامیدنی از دریا.
این تحقیق به صورت مشترک توسط هیئت علمی دانشگاه تهران و محققان دانشگاه اراک، دانشگاه جنوب دانمارک، دانشگاه فنی دانمارک، دانشگاه پتروشیمی پردیس و دانشگاه تربیت مدرس انجام شده است و مقاله حاصل در لینک زیر موجود است:

انتهای پیام/





آیا این خبر مفید است؟

با توجه به نتایج 0 رای دادن و 0 رای مخالف

دکمه بازگشت به بالا