بادام زمینی و تاثیر مثبت آن بر میکروبیومهای روده
به گفته هردی ساینس، میکروبیوتای روده انسان مجموعه ای از تریلیون ها میکروب است که در روده زندگی می کنند. باکتری های موجود در آن می توانند تقریباً بر تمام سیستم های بدن از جمله متابولیسم و ساخت و حفظ سیستم ایمنی بدن تأثیر بگذارند.
پنی کریس اترتون، استاد علوم تغذیه در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، گفت: “تحقیقات نشان داده است که افراد با تنوع میکروبی بالا نسبت به افرادی که باکتریهای متنوعی ندارند، از سلامت بهتر و رژیم غذایی بهتری برخوردارند.”
برای مطالعه بادام زمینی، محققان اثرات خوردن 28 گرم بادام زمینی در روز را در مقابل یک میان وعده با کربوهیدرات بالا مقایسه کردند. در پایان شش هفته، شرکتکنندگانی که میانوعده بادامزمینی مصرف کردند، مقدار زیادی از Ruminococcaceae، گروهی از باکتریهای مرتبط با متابولیسم سالم کبد و عملکرد سیستم ایمنی، داشتند.
در مطالعهای بر روی گیاهان و ادویهها، دانشمندان اثرات افزودن ترکیبی از گیاهان و ادویههایی مانند دارچین، زنجبیل، زیره، زردچوبه، رزماری، پونه کوهی، ریحان و آویشن را به رژیم غذایی کنترل شرکتکنندگان در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی بررسی کردند.
این تیم سه بار بازرسی کرد.
حدود 1.8 قاشق چایخوری در روز، کمی بیشتر از 3.4 قاشق چایخوری در روز و حدود یک و نیم قاشق چایخوری در روز، در پایان چهار هفته، در شرکتکنندگان تنوع باکتریهای روده، از جمله افزایش Ruminococcaceae، به ویژه با متوسط و. گیاهان و ادویه جات زیاد ذکر شده است.
در هر دو مطالعه، افزایش در Ruminococcaceae و تنوع باکتریها مثبت تلقی شد، زیرا دانشمندان همچنان در مورد ارتباط بین میکروبهای روده و عوامل مختلف سلامت، از فشار خون گرفته تا وزن، اطلاعات بیشتری کسب میکنند. با این حال، محققان خاطرنشان میکنند که برای درک کامل تأثیر به تحقیقات بیشتری نیاز است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان