تبدیل دیاکسید کربن به اکسیژن با فیلتراسیون پردازش شیرابه زباله
مهدی بدری کاندیدای اصلی و شرکت کننده مرحله دوم رویداد دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفت و گو با خبرنگار استانی آنا، با اشاره به طرح «فیلترسازی شهرداری و روش های بیولوژیکی. فرآوری زباله»، گفت: این طرح در سال 1394 انجام شد. زباله (زباله) در آلوده ترین آب جهان غوطه ور می شود تا شیشه آن خشک شود. بنابراین، اگر زباله ها (ضایعات) به سطح و زیر زمین وارد شوند، آلودگی های زیادی ایجاد می کنند و می توانند 118 نوع بیماری ایجاد کنند.
طراح و سازنده «فیلترسازی و روشهای بیولوژیکی فرآوری شیرابه زبالههای شهری» مستقر در مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام، گفت: «فرآوری شیرابه زبالههای شهری» رویکرد متفاوتی در دنیا دارد؛ بهطوریکه در حال حاضر بهعنوان روشهای بیولوژیکی فرآوری شیرابه پسماندهای شهری بهوجود آمده است. اما روش ها به صورت فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی هستند و گاهی نیاز به پیش تصفیه دارند مثلا برای تصفیه بیولوژیکی آب شیرین باید تا 270 روز صبر کنیم تا محلول این ترکیبات فیلتر شود.
بدری با بیان اینکه با روش طراحی می توان به سه روش فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی زباله ها را تصفیه کرد، از مزایای سامانه «فیلترسازی و سیستم بیولوژیکی پسماندهای شهری» توضیح داد: مهمترین مزیت این طرح این است که. اگر سایر دستگاه ها در ایران تحریم شوند، تحریم ها نمی توانند اثرگذار باشند.
بیشتر بخوانید:
تولید ماشین آلات و لوازم جانبی
آزمایشگاهی برای ارائه پروژه های علمی پژوهشی محققین
محصول دانشگاه آزاد گل محمدی زیر ذره بین مشتریان خارجی
ایجاد یک بستر سنتی، امن و انعطاف پذیر برای تجزیه و تحلیل داده های علمی
افزایش عملکرد گلخانه ای با فرآوری شیرابه 30 درصدی.
طراحان و سازندگان «فیلترها و روشهای پردازش بیولوژیکی». زباله های شهری«مشکل دوم این است که به دلیل اسیدیته بالا در آب، مواد به سرعت هدر میرود، در صورتی که در مسیر و طراحی دستگاه مورد استفاده قرار نگرفته باشد.
بدری گفت: «مشکل دیگر انتشار گازهای گلخانه ای است و در ایران اگر بخواهند آن را تقطیر کنند.» همه فیلترهای زباله بین 50 تا 70 هزار تن دی اکسید کربن تولید می کنند. تنها فیلتر انتقال در جهان.
وی افزود: در «روش تصفیه و بیولوژیکی شیرابه زباله شهری» میتوان آن را به گلخانه منتقل کرد، در هر صورت نه تنها در گلخانه، دیاکسید کربن به اکسیژن تبدیل میشود، بلکه راندمان گلخانه را 30 درصد افزایش میدهد. یعنی راندمان گلخانه 1300 تن افزایش می یابد
طراح و سازنده “فیلترها و روشهای بیولوژیکی فرآوری شیرابه زباله شهری” واقع در مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در پاسخ به این سوال که آیا این فیلترها دارای اجسام خارجی مشابه هستند؟ گفت: این محصول هیچ شباهتی به خارجی ندارد.
بدری می گوید در محصولات خود از علف استفاده می کند: سعی می کنیم این روش را به خوبی اجرا کنیم.
وی گفت: به دلیل اینکه زباله ها خود تولید هستند، فیلترها را با قیمت کمتری به گلخانه می فروشیم و پول آن از خود زباله است و نیازی نیست دولت با هزینه آب را فیلتر کند.
طراح و سازنده «فیلترسازی و روشهای بیولوژیکی فرآوری زبالههای شهری» همچنین با اشاره به فاز دوم دانشگاه آزاد اسلامی «عصر امید» خاطرنشان کرد: گروههای فناوری شهری ایدههای بسیار خوبی دارند، اما متاسفانه هستند. دیده نمی شود. اکثر سرمایه گذاران در شهرهای بزرگ هستند و رویداد مرحله دوم فرصتی عالی برای ایده پردازان ایده است و سرمایه گذاران را وادار به دیدن این ایده ها و سرمایه گذاری روی آنها می کند.
او توضیح میدهد: «در شهر ما مشکلی با طوفان فکری نداریم و بزرگترین مشکل این است که مسئولان در شهر کوچک نیستند تا صدای ما را بشنوند. اما با وقوع این حادثه تعدادی از مسئولان به آنجا آمدند تا نظر ما را ببینند و از ما بشنوند.
طراح و سازنده «روش فیلتراسیون و کمپوست پسماند شهری» وابسته به مرکز رشد واحد فناوری دانشگاه آزاد واحد ایلام افزود: به دیگران کمک کنید.
به گزارش آنا، دومین رویداد سراسری دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف راه اندازی پلت فرم . -آپ ها و کسب و کارهای مبتنی بر دانش و فرصت های شغلی برای دانشجویان در چهلمین سالگرد تاسیس این دانشگاه با شعار 1000 گروه پژوهشی و زیرساختی، 1000 ایده و استارت آپ و 1000 شرکت فناور و خلاق برنامه ریزی شده است.
دومین رویداد ملی (عصر امید) به مدت چهار روز از هشتم تا یازدهم خرداد 1401 در حرم امام خمینی (ره) تهران و بخشی از چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی بود. در زمینه های مختلف آموزش منابع انسانی، فرهنگ و اقتصاد، علوم پزشکی، مهندسی انسانی و غیره.
انتهای پیام/4078/4062/