علم و تکنولوژی

تحریم های آمریکا تلفات زیادی را در حوزه سلامت جهانی موجب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان در هفتاد و پنجمین مجمع جهانی بهداشت با اعتراض به تحریم های آمریکا علیه کشورها، گفت: تحریم های یکجانبه بانکی و مالی آمریکا خسارات هنگفتی را به حوزه سلامت جهانی وارد کرده است.

به گزارش تکنونامه، دکتر بهرام عین اللهی در ادامه سخنان خود در اجلاس جهانی ژنو افزود: سازمان جهانی بهداشت به عنوان یک نهاد بین المللی تخصصی متشکل از کشورهای عضو نباید هیچ گونه نفوذ سیاسی و سیاسی داشته باشد.

وی تاکید کرد: سازمان جهانی بهداشت باید به نقش خود در تسهیل دسترسی به واکسن ها ادامه دهد و تصویر، تولید داخلی و خودمختاری منطقه در این زمینه است.

وزیر بهداشت همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران زمانی تصمیم به تولید داخلی واکسن گرفت که به شدت تحت تاثیر شیوع سهم 19 و دسترسی به واکسن‌ها و تجهیزات قرار گرفته است، درمان پزشکی همچنان محدود است و اقدامات قهری یک‌جانبه آمریکا تاثیرات را افزایش می‌دهد. بیماری کویین 19. «تصمیم گرفتیم که این تصمیم استراتژیک باید دسترسی برابر به واکسن‌ها را فراهم کند و آمادگی و واکنش به شرایط اضطراری فعلی و آینده را بهبود بخشد.

به گزارش وب دا، متن کامل سخنرانی دکتر بهرام عین اللهی «وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در هفتاد و پنجمین مجمع جهانی بهداشت به شرح زیر است:

به نام خدا

رئیس عزیز

آقای پو

مردان و زنان

من با دبیر کل سازمان جهانی بهداشت موافقم که صلح شرط سلامت است. هنگامی که جنگ شروع می شود، قحطی و بیماری به دنبال آن است.

اما جنگ فقط در مورد اسلحه و مهمات نیست. جنگ اقتصادی و مالی آسیب بیشتری به سلامت وارد کرده است. تحریم های یکجانبه بانکی و مالی ایالات متحده خسارات بهداشتی قابل توجهی را در سراسر جهان به همراه داشته است.

شیوع کووید 19 نشان می دهد که سیستم بهداشتی در خطر یک وضعیت اضطراری جهانی قرار دارد. ما در سومین سال از بدترین بحران بهداشتی در یک قرن گذشته هستیم.

یکی از مهم‌ترین درس‌های این همه‌گیری، شناخت اهمیت نظام سلامت تاب‌آور است. به نظر می رسد شیوع نه تنها بر سلامت، بلکه بر صلح و امنیت نیز متمرکز است.

در این راستا سازمان جهانی بهداشت سلامت همه افراد را پایه و اساس صلح و ثبات در جامعه می داند. بر این اساس، قطعنامه مجمع عمومی سازمان جهانی بهداشت، نقش سلامت در ارتقای صلح را مهم‌ترین عامل دستیابی به سلامت همه مردم دانسته است.

مدیریت بهداشت جهانی پیچیده و متمرکز است و نیازی به دسترسی برابر به واکسن ها و سایر نیازهای پزشکی ندارد. در این راستا تاکید می کنیم که نابرابری در دسترسی به واکسن را می توان از طریق تولید داخلی واکسن برطرف کرد.

سازمان بهداشت جهانی باید به ایفای نقش در تسهیل دسترسی به واکسن‌های عادلانه، تولید خوداتکایی داخلی و منطقه‌ای ادامه دهد. ما برای تقویت تولید واکسن داخلی، دسترسی به آنها و داروهای با کیفیت، ایمن و مقرون به صرفه و سایر محصولات بهداشتی کار خواهیم کرد.

همکاران عزیز

جمهوری اسلامی ایران در زمانی تصمیم به تولید واکسن در داخل گرفت که به شدت تحت تأثیر شیوع کووید 19 قرار داشت و دسترسی به واکسن ها و تجهیزات پزشکی همچنان محدود بود و اقدامات قهری یکجانبه آمریکا تأثیر کووید 19 را افزایش داد. . عدالت را واکسینه کنید و آمادگی و واکنش اضطراری فعلی و آینده را بهبود بخشید.

در حال حاضر، بزرگترین کمپین واکسیناسیون تاریخ در جهان در حال انجام است، اما بسیاری از کشورهای با درآمد متوسط ​​و کم هنوز قادر به انجام این کار نیستند.

رئیس،

سازمان بهداشت جهانی (WHO) به عنوان یک سازمان بین المللی تخصصی متشکل از کشورهای عضو، نباید دارای نفوذ سیاسی یا سیاسی باشد. مایلم تاکید کنم که ایران با هرگونه تغییر فوری در مقررات بین‌المللی بهداشت در سال 2005 مخالفت و رد می‌کند و معتقد است که هر گونه اصلاح مقرراتی باید پس از بررسی دقیق پیشنهادات صورت گیرد.

رئیس،

اگرچه در بسیاری از زمینه‌ها روند رو به کاهش و پایداری را شاهد هستیم، اما درس‌هایی که این بیماری همه‌گیر به ما آموخته است، می‌دانیم که اگر فقیر باشیم هیچ منطقه، هیچ کشور و هیچ جامعه‌ای امن نیست، مردم در امان خواهند بود.

با تشکر از توجه شما. “

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا