علم و تکنولوژی

رژیم غذایی که ضریب هوشی را افزایش می‌دهد

تکنونامه/ خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می دهد کسانی که از سنین پایین رژیم غذایی سالمی دارند، ضریب هوشی بالاتری دارند.

به گزارش سلامت، نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند و سپس میوه، سبزیجات و سایر مواد غذایی سالم مصرف می کنند، در سن هشت سالگی بهره هوشی آنها تا دو امتیاز می رسد.

دکتر. لیزا اسمیترز محقق این تحقیق گفت: غذا مواد مغذی ضروری برای رشد بافت مغز در 2 سال اول زندگی را فراهم می کند و هدف از این مطالعه بررسی تاثیر غذا بر ضریب هوشی کودکان است.

ما دریافتیم که نوزادانی که در سن 6 ماهگی با شیر مادر تغذیه شده‌اند و رژیم غذایی سالمی داشتند، هم آجیل، هم پنیر، هم میوه‌ها و هم سبزیجات در سن 15 و 24 ماهگی تا 8 سالگی تا 2 امتیاز هوشی بالاتر دارند.

نتایج این تحقیق نتایج یک مطالعه بر روی 7000 کودک است که عادات غذایی آنها در 6 ماهگی، 15 ماهگی و دو سالگی مورد بررسی قرار گرفت. آنها را تا سن هشت سالگی دنبال کردند.

دکتر اسمیترز گفت: برخلاف فواید خوردن غذاهای سالم، کودکانی که غذاهای ناسالم می خورند ضریب هوشی کمتری دارند.

ضریب هوشی آن دسته از کودکانی که در دو سال اول زندگی خود به طور مرتب غذاهایی از جمله آب نبات، شکلات، شیرینی، نوشابه و چیپس مصرف می کنند تا سن هشت سالگی ضریب هوشی آنها دو امتیاز کمتر است.

همچنین غذاهای آماده داده شده در 6 ماهگی بر ضریب هوشی کودکان تأثیر منفی داشت، اما در 24 ماهگی شاهد همبستگی مثبت این غذاها بودیم.

دکتر اسمیترز می گوید: «خوب خوردن به ویژه در طول سال های مغز بسیار مهم است.

اگرچه تفاوت در ضریب هوشی زیاد نیست، اما این مطالعه برخی از قوی ترین شواهد را ارائه می دهد که نشان می دهد الگوهای غذایی از 6 تا 24 ماهگی تأثیر کوچک اما قابل توجهی بر ضریب هوشی در سن هشت سالگی دارند.

بنابراین، مهم است که اثرات درازمدت غذایی که به فرزندانمان می دهیم را در نظر بگیریم.

در انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا