شغل تعمیرات موبایل
شغل تعمیرات موبایل یکی از پر رونق ترین مشاغل امروزی یاد می شود. با پیشرفت تکنولوژی و گسترش دستگاه های گوشی این شغل کم کم در ایران جان گرفته و افراد زیادی داوطلب برای یادگیری آن شدند. در کشورهای اروپایی شغل تعمیر موبایل پیشینه قدیمی تری نسبت به کشورما دارد؛ به همین دلیل به صورت تخصصی تر دنبال می شود. برخی از برندهای تولیدکننده گوشی، شعبات متعددی را در سراسر کشورشان، تحت عنوان تعمیرات راه اندازی کردند تا مصرف کنندگان هر برند برای دریافت خدمات به مراکز تعیین شده مراجعه کنند. با این کار، تا ابد مشتریان خود را حفظ کرده و بازار کار خوبی را برای تکنسین های خود ایجاد می کنند.
درآمد شغل تعمیرات موبایل
با وجود اینکه کشورما، تحت تحریم قرار دارد و بسیاری از قطعات و ابزارهای لازم برای تعمیر گوشی وجود ندارند و یا به سختی وارد می شوند، اما همچنان شغل تعمیرات موبایل جزو پر رونق ترین مشاغل موجود در بازار به حساب می آید. دستگاه های الکترونیکی همیشه در معرض انواع آسیب های سخت افزاری یا نرم افزاری هستند؛ پس همیشه به یک تعمیرکار برای رفع مشکلات نیاز پیدا خواهید کرد. درآمد شغل تعمیرات موبایل از طریق دریافت دستمزد یا فروش قطعات حاصل می شود که می توان ادعا کرد سود خوبی برای افراد مشغول به کار خواهد داشت. افرادی که توانایی بهتری در این زمینه دارند، به سمت کارآفرینی کشیده می شوند تا درآمد نهایی خود را چندین برابر افزایش دهند.
بازارکار شغل تعمیرات موبایل
افرادی که قصد دارند تا به این حوزه ورود کنند، اولین نگرانیشان بازار کار شغل تعمیرات موبایل می باشد. اگر بازار کار اشباع شده باشد، رقابت برایشان سخت تر خواهد شد و احتمال حذف شدنشان از چرخه رقابتی بالا می رود. اما خوشبختانه این کار، بازار خوبی دارد و نیاز جامعه به تکنسین های متخصص در این حوزه، هر روز بیشتر می شود. با گسترش چشمگیر فروش انواع گوشی ها در جهان، کل دنیا احساس نیاز به تعمیرکار متخصص گوشی را پیدا کرده است.
پس همه کشورهای دنیا مخصوصا کشورهای پیشرفته، از شغل تعمیرات موبایل استقبال خوبی کرده اند و بازارکاری به وسعت یک کره زمین برای این افراد متخصص وجود خواهد داشت. اما باید به این نکته دقت کنید که، تکنولوژی روز به روز در مسیر پیشرفت قرار دارد و افرادی که مهارت خود را به روز نگه ندارد، خیلی راحت از بازارکار کنار گذاشته می شود. برای باقی ماندن در این حرفه باید دانش فنی و مهارت خود را با پیشرفت تکنولوژی تطبیق دهید.
لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای ورود به این کار
برای وارد شدن به مهارت های فنی قطعا نیاز به ابزارآلات مخصوص خواهید داشت. در ادامه 10 مورد از لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای ورود به این کار را معرفی می کنیم تا لیستی را در اختیارتان گزاشته باشیم.
نام ابزار |
کاربرد |
انواع پیچ گوشتی |
برای بازکردن انواع پیچ های به کار رفته شده در موبایل استفاده می شوند. |
پد مگنتی |
به منظور جمع آوری قطعات ریز در یکجا و مرتب کردن میزکار کاربرد دارند. |
هویه |
این وسیله برای چسباندن قطعات و اتصالات کاربرد دارد. |
مولتی متر |
این ابزار در جهت عیب یابی و پیدا کردن بهتر محل قطعی اتصالات کاربرد خواهد داشت. |
منبع تغذیه کننده |
از این منابع درجهت روشن کردن گوشی بدون نیاز به باتری استفاده می کنند. |
هولدر |
برای ثابت نگه داشتن گوشی در حین تعمیر استفاده می شوند. |
پنس |
درهنگام برداشتن پیچ و قطعات ریز کاربرد دارند. |
تست کننده باتری |
درجهت تست سلامت باتری استفاده می شوند. |
انبر دست مکنده |
به دسترسی راحت تر به داخل گوشی و جدا کردن نمایشگر کمک می کند. |
دستکش آنتی استاتیک |
به منظور جلوگیری از شارژ استاتیک قطعات دستگاه استفاده می شوند. |
اگر نیاز دارید با ابزارهای این حوزه بیشتر آشنا شوید پیشنهاد می شود مقاله ی ابزارهای مورد نیاز برای تعمیرات موبایل را مطالعه کنید.
مزایای شغل تعمیرات موبایل
یکی از دلایل رونق گرقتن این کار، مزایای آن می باشد. این مزایا باعث شده اند تا افراد زیادی در سراسر دنیا به یادگیری این مهارت علاقه نشان دهند.
- بازار کار: یکی از بزرگترین مزیت های شغل تعمیر گوشی، بازار کار گسترده آن می باشد. برای افراد متخصص و ماهر همیشه کار وجود دارد و فرصت های بزرگی مثل کارآفرینی پیش رویشان قرار می گیرد.
- درآمد خوب: همیشه درآمد خوب برای عده ای ملاک انتخاب شغل بوده است. خوشبختانه این حرفه با درآمد بالا توانسته است در رده بهترین مشاغل دنیا قرار بگیرد.
- آشنایی با افراد بیشتر: در این حرفه نیاز است تا به طور مستقیم با مشتریان ارتباط برقرار کنید. این موضوع فرصتی را در اختیار تعمیرکار قرار می دهد تا با ارائه خدمات بهتر و برخورد خوب، مشتری بیشتری را جذب نمایند. حتی ممکن است که مشتریان، شما را به دوستان و آشنایان خود معرف کنند و از این طریق باعث رونق گرفتن کسب و کارتان بشوند.
- استفاده از تکنولوژی: حرفه تعمیرات موبایل به گونه ای است که می توانید از به روزترین تکنولوژی ها برای راحت انجام دادن کارها بهره ببرید. به طورکلی، هر چقدر که از تکنولوژی بهره ببرید، به همان میزان در شغل خود حرفه ای تر خواهید شد.
معایب شغل تعمیرات موبایل
هیچ شغلی به طور محض دارای مزیت نیست و قطعا از جنبه های دیگر معایبی نیز دارند. با توجه به آگاهی از مزایا و معایب شغل تعمیرات موبایل می توانید بهتر مسیر آینده خود را مشخص نمایید.
- پیشرفت تکنولوژی: روز به روز دنیای تکنولوژی درحال پیشرفت است و انواع گوشی ها با فناوری جدید ساخته می شوند. تعمیرکاری که خود را به روز نگه ندارد و با این تغییرات بیگانه باشد، از چرخه رقابت حذف خواهد شد.
- نیاز به تجهیزات مخصوص: یکی از معایب شغل تعمیرات موبایل، نیاز به تجهیزات و ابزارآلات مخصوص می باشد. معمولا برای تهیه آن ها نیاز به هزینه بالایی خواهید داشت و شاید عده ای توان پرداخت و خرید را نداشته باشند. بدون تجهیزات نیز نمی توان تعمیرات را انجام داد به همین علت، شروع کار برایشان غیرممکن خواهد شد.
- کمبود قطعات اورجینال: از آنجایی که در شرایط تحریم قرار داریم، قطعا مسئله کمبود قطعات اورجینال دامن گیر همه تعمیرکاران خواهد شد. این موضوع سبب می شود تا روند ترمیم و تعمیر دچار تعویق شود و شما را وارد چالش کاری کند.
سخن پایانی
مجموعه بوبوکو سرویس با چندین سال فعالیت در زمینه تعمیر انواع تجهیزات ارتباطی از جمله انواع گوشی های موبایل می باشد. اگر نیاز به مشاوره رایگان در این زمینه دارید پیشنهاد می شود با بخش پشتیبانی و مشاوره مجموعه در تماس باشید
پشتیبانی: ۶۳۴۹۱۰۲۰-۰۲۱
آدرس:
تهران، چهار راه ولیعصر، ضلع شمال غربی خیابان ولیعصر، بازار کامپیوتر رضا، طبقه چهارم، واحد ۴۰۵