علم و تکنولوژی

ضرورت تدوین طرح جامع امداد و نجات در کشور / تداوم واکسیناسیون و پایش کرونا در مرزها

صلیب سرخ همچنین از سازمان امداد و نجات بازدید کرد و با امدادگران دیدار کرد و همچنین بر لزوم طرح جامع امداد و نجات و نقشه ملی خطرات تاکید کرد.

به گزارش تکنونامه؛ دکتر هیرش کولیوان در دیدار با امدادگران این سازمان را هلال احمر مهم و پر رونق دانست و گفت: اگر در خدمت موفق باشیم، موفقیت آمیز خواهد بود. بنابراین ضروری است که در ماه سرخ به عنوان یک جمعیت عمل کنیم و از انحصار پرهیز کنیم با کار تیمی می توانیم در جهت دستیابی و پیشبرد اهداف خود حرکت کنیم عظمت ماه سرخ.

طرح جامع امداد و نجات که اکنون آماده است، باید با کمک کارشناسان و اساتید اجرایی شود تا به حداکثر توان خود دست یابند. ظرفیت سازی و نقد داخلی و خارجی. با بهره گیری از این قابلیت و بهره گیری از توان تیم مشاور، قادر به تدوین برنامه های جامع نجات در قالب نرم افزار یا سخت افزار و ارتقای کیفیت خدمات و بهبود فعالیت سازمان های امداد و نجات هستیم.

شما شناسایی نیروی انسانی و امکانات و امکانات مورد نیاز، اهداف پروژه، ارتقای وضعیت را مد نظر قرار داده اید و جامعه و ذهن را خوشحال می کند و برای ایجاد یک طرح کمک جامع مجدانه تلاش می کند و با تمرکز روی: حفظ و افزایش روحیه داوطلبانه. امام خمینی(ره) توانبخشی می کنیم، اولویت جمعیت است، در کنار آن باید با ارائه آموزش های ویژه بر روحیه امید، ایثار، ایثار و مسئولیت پذیری در کارکنان امداد تاکید کرد، زیرا توانمندی های آن وجود دارد. . ماه سرخ.

کولیوند با اشاره به برنامه ریزی و نظارت مستمر برای بهبود خدمات و فعالیت های ماه سرخ افزود: تلاش اصلی مردم خدمت به مردم است. در خدمت به مردم باید درد را کم کنیم و بار را از دوش آنها برداریم. این خدمت ارزشمند است و آسیب دیدگان سیل و زلزله و… ابتدا به خدا و سپس به دستان پرتوان امدادگران امیدوارند.

پیش بینی و پیشگیری از حوادث نوعی امداد است

وی با تاکید بر لزوم تهیه نقشه ملی ریسک برای طرح جامع امداد و نجات افزود: اولین وظیفه ما پیشگیری و مقابله با حوادث و بلایا است، این یک کار امدادی است. با تهیه و ثبت خطرات عمومی، اطلاعات عمومی و آگاهی و آمادگی نیز ارتقا می یابد.

بر ادامه برنامه های واکسیناسیون و نظارت بر مرزها تمرکز کنید

رئیس صلیب سرخ تاکید کرد: فعالیت ماه سرخ در زمینه پایش مرزی و خالکوبی واکسن‌های کرونا سخت‌گیرانه‌تر از گذشته است و گزارش‌های این خدمات به رئیس جمهور، وزیر کشور و وزیر بهداشت: باید خدمات هلال احمر ثبت شود تا مردم ببینند با این جمعیت چه می شود.

بیش از 60 درصد برای بلایا آماده شده اند

کولیوند همچنین با تاکید بر آمادگی 60 درصدی صلیب سرخ برای مقابله با حوادث و بلایا، گفت: برای تعیین تعداد پایگاه ها، آمبولانس ها و … نیاز به کار علمی و شاخص های استاندارد داریم. و این مهم در یک طرح جامع است. نجات باید در نظر گرفته شود، تجهیزات نظارتی بر فعالیت ها و خدمات ما بر اساس استانداردها و شاخص های از پیش تعیین شده نظارت می کنند.

وی افزود: ارتقای سیستم IT و استفاده از فناوری روز دنیا از ضروریات امدادرسانی است و نیازمند نرم افزاری برای ردیابی سایت ها، آمبولانس ها و … هستیم. مرکز کنترل و هماهنگی صلیب سرخ نیز باید نظارت، اجرای وظایف و گزارش فوری حوادث را داشته باشد تا مردم از هوشیاری تیم امدادی مطمئن شوند و در صورت لزوم به امداد خواهند رسید.

نیاز به سازماندهی منابع اقتصادی داخلی ماه سرخ

رئیس صلیب سرخ همچنین از تلاش برای افزایش بودجه جمعیتی در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: منبع اعتبارات ماه سرخ بخشی از دولت است اما نباید رها شود. ما همچنین نیاز به کنترل تحول منابع اقتصادی داخلی دیگری داریم.

کولیوند افزود: نظارت ها برای رسیدگی به موضوع استخدام امدادگران ایثارگر ادامه دارد. این ظرف؛ محدودیت هایی از سوی دستگاه های اشتغال و برنامه و بودجه وجود دارد و جلسات ما با این سازمان ها مثمر ثمر بوده است. شوراها و سناتورها همچنین به رسیدگی به مسائل موجود و بهبود زندگی همکاران کمک می کنند. استفاده امدادگران برای توانمندسازی، انجام پوشش های بیمه ای و بیمه درمانی و صدور گواهی خدمات با اطمینان خاطر، مهم و نظارت است.

وی گفت: ما یک خانواده هستیم و متعهد به حل مسائل خانوادگی هستیم. اگر خانواده ها سالم، قوی و با روحیه انقلابی کار کنند و به توصیه ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری عمل کنند، مردم از خدمات آنها بهره بیشتری خواهند برد. کمیسیون هایی نیز برای مسائل رفاهی کارکنان تشکیل می شود و سعی می کنیم در فرصت های مناسب به کارکنان کمک کنیم.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا