طرحی برای حفظ توان مالی پیمانکاران و کاهش دعاوی حقوقی
مهدی زنگنه، کاندیدای اصلی و شرکت کننده در مرحله دوم رویداد دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفت وگو با خبرنگاران خبرگزاری آنا، درباره «برنامه ارزیابی ریسک» این طرح توضیح داد: با اینکه فارغ التحصیل شدم. اما با تیم مدیریت صنعت که روی پروژه «پیشبینی برنامهها» کار میکنند. ریسک های پروژه“آره.
وی افزود: برای ارزیابی یک پروژه باید اثربخشی آن را بعد از کارمزد در نظر گرفت چرا که پروژه مدت بازپرداخت دارد به عنوان مثال استخدام پیمانکار باید شرایط تورم و شرایط پرداخت در نظر گرفته شود.
بیشتر بخوانید:
آزمایشگاهی برای ارائه پروژه های علمی پژوهشی محققین
محصول دانشگاه آزاد گل محمدی زیر ذره بین مشتریان خارجی
ایجاد یک بستر سنتی، امن و انعطاف پذیر برای تجزیه و تحلیل داده های علمی
کارخانه های مس در انتظار سرمایه گذاران هستند
طراح «کاربرد ارزیابی ریسک پروژه» مرکز رشد واحد فناوری دانشگاه آزاد واحد ایلام گفت: بر اساس فرمول و محاسبات پیمانکار مشخص می کند که پروژه به کجا منتهی می شود.
زنگنه با طرح این سوال که چرا بسیاری از پیمانکاران ورشکست شدند؟ وی گفت: متأسفانه ارزیابی درستی از پروژه انجام نمی شود، مثلاً پیمانکار سرمایه یک میلیارد تومانی را وارد می کند و تخمین می زند که یک میلیارد و 200 میلیون تومان سود داشته باشد؛ اما با افزایش تورم و نقدینگی، مالی. قدرت پیمانکار کاهش می یابد و این باعث می شود
وی تاکید می کند که «کاربرد ارزیابی ریسک پروژه» موضوع پروژه را محاسبه و در اختیار کارفرما قرار می دهد و بر اساس قراردادی که کارفرما منعقد می کند، کارفرما ثبت می کند و در نهایت به این نتیجه می رسد که آیا پروژه برای او سودآور است یا خیر. ?
طراح «برنامه ارزیابی ریسک پروژه» که در رویداد عصر امید با حمایت مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد واحد ایلام در دسترس قرار گرفت، توضیح داد: سال های گذشته و نتایج چه بوده است؟ ?
زنگنه توضیح می دهد: بنابراین فایده طرح «کاربرد ارزیابی ریسک پروژه» کمک به حفظ توان مالی پیمانکار، ارزیابی صحیح پروژه، جلوگیری از اختلافات حقوقی و … است.
وی با بررسی تفاوت های مشتری و مشتری گفت: نمونه دیگر مشتری اعلام فسخ 12 ماهه بدون ارزیابی مالی است. اما پس از هشت ماه به دلیل عدم کفایت مالی و اقتصادی استعفا داد. چون لازم سنجید و توان مالی اش هشت ماهه بود نه 12 ماهه و الان گرفتار راهرو دادگاه است.
طراح «کاربرد ارزیابی ریسک پروژه» مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد واحد ایلام، رویدادهای فاز دوم دانشگاه آزاد «عصر امید» را بهطور مؤثر توصیف کرد و گفت: مجازی و فناورانه. پیشرفت های طراحی و تکنولوژی
به گزارش آنا، دومین رویداد ملی دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت های دانشگاه در حوزه فناوری و نوآوری با هدف ایجاد بستری برای شروع -بالا کسبوکارهای مبتنی بر دانش و فرصتهای شغلی برای دانشجویان، در چهلمین سالگرد تأسیس این دانشگاه، با شعار 1000 گروه پژوهشی و زیرساختی، 1000 ایده و استارتآپ و 1000 شرکت فناوری و خلاق برنامهریزی شده است.
دومین رویداد ملی (عصر امید) به مدت چهار روز از هشتم تا یازدهم خرداد 1401 در حرم امام خمینی (ره) تهران و بخشی از چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی بود. در زمینه های مختلف آموزش منابع انسانی، فرهنگ و اقتصاد، علوم پزشکی، مهندسی انسانی و غیره.
انتهای پیام/4078/4062/