علم و تکنولوژی

عقب ماندگی نظام سلامت در توسعه طب سنتی

آموزش

وی ادامه داد: در ایران ، علیرغم پیشرفت هایی که در سال های اخیر داشته ایم و اقداماتی که تاکنون انجام شده است ، ما همچنان به دلیل محدودیت های تعیین شده ، حتی سیستم بهداشتی خود ، طبق دستورالعمل ها و مقررات سازمان بهداشت جهانی عقب هستیم.

به گزارش تکنونامه ، دکتر مرتضی مجاهدی وی با اشاره به لزوم توسعه طب سنتی و مکمل در کشور گفت: در چند دهه گذشته ، با تأکید بر برنامه ریزی و برنامه ریزی استراتژیک سازمان بهداشت جهانی ، هر کشوری می خواهد طب سنتی خود را توسعه دهد. و طب سنتی که ایران به آن نیاز دارد.

وی افزود: بر این اساس ، از سال 2007 ، گروه طب سنتی ایران در چندین دانشگاه علوم پزشکی کشور تأسیس شده است و آموزش طب سنتی ایران با روش و علمی آغاز شده است که همچنان ادامه دارد. تا به امروز تحقیق و تحقیق کرده است.

بابل ، عضو هیئت علمی سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان بهداشت جهانی گفت: “سازمان بهداشت جهانی (WHO) سالهاست که یک استراتژی 10 ساله برای علم و توسعه طب سنتی می نویسد.” (WHO) در مورد توسعه درمانها و جایگزینهای جایگزین. به منظور توسعه بیشتر علم طب سنتی ، تأکید می کند که طب سنتی محدودیت ها و هزینه های محدودی دارد ، در برخی نقاط وجود ندارد و در برخی بیماری ها به اندازه کافی موثر نیست. از سوی دیگر ، دسترسی عمومی و نگرش های فرهنگی بسیاری از جوامع نسبت به طب سنتی و مکمل بیشتر است و مردم می توانند با رعایت اصول شیوه زندگی مرتبط با طب سنتی یا استفاده از روش های درمانی ساده ، با هزینه کمتر به نتایج بهتری برسند.

وی افزود: سازمان بهداشت جهانی هر موردی را که بر اساس سلامت سیستم محصول است برای تولید اسناد و مدارک و علوم مورد نیاز برای لوازم جانبی پزشکی و سنتی ، انجام آزمایشات بالینی آزمایشی بالینی ، فعالیتهای آزمایشگاهی و مقالات تحقیقاتی و علمی در نظر می گیرد. ” توانایی و اثربخشی این روشها برای جامعه علم و شامل شادی آنها در ملاء عام.

مجاهدی با بیان اینکه دانشگاه بسیاری از توسعه دهندگان داخلی موضوعی به نام ترکیب درمان را مطرح کرده اند ، در بخش این کشورها گفت: هنگامی که بیماران پس از تشخیص به گروهی می رسند که متخصص خیر سنتی و عمومی و برای درمان بیماری هستند ، ترکیبی از دارو و نحوه توافق دارو ، و خدمات برای سلامتی در شرایط ترکیب علم و دارو به بیماران ارائه می شود.

وی گفت: برخی از کشورها مانند چین ، کره و برخی از کشورهای جنوب شرقی آسیا و حتی کشورهای اروپایی-آمریکایی پیشرو هستند.

وی افزود: در ایران برخلاف پیشرفت هایی که در سال های اخیر داشته ایم و اقداماتی که تاکنون انجام شده است ، به دلیل چارچوبی که ایجاد شده است ، هر یک از سیستم های بهداشتی ما طبق دستورالعمل ها و مقررات سازمان بهداشت جهانی

وی افزود: متأسفانه ما در پایین ترین سطح جامعه قرار داریم ، اکنون شاهد هرج و مرج و آشوبی هستیم که با ادعای طب سنتی یا اسلامی و سوء استفاده از اعتقادات مذهبی مردم در حالی که آنها تحصیلات مناسب یا مجوز ندارند ، در درمان مردم اختلال ایجاد می کند.

مجاهدی خاطرنشان می کند: این مشکل به این دلیل ایجاد شده است که تغییر سیستم مراقبت های بهداشتی ما از سال های گذشته این تقاضای بالا را پیش بینی نمی کرد و در حال حاضر محافل علمی و حقوقی ما پاسخگوی نیازهای مردم نیست.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت ، درمان و پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به دومین جشنواره طب ایرانی در آبان ماه سال جاری گفت:

مجاهدی با بیان اینکه امسال به دلیل شرایط شیوع کرونا ، بخش ویژه ای از بیماری کووید 19 مشاهده شد ، گفت: پروژه های تحقیقاتی و اولویت دار انتخاب و از برنده تجلیل می شود.

به گفته وبدا ، وی ابراز امیدواری کرد: “انشاءالله با سازماندهی این فعالیتهای علمی ، ما می توانیم تحقیقات مبتنی بر شواهد بالینی و آموزشهای مربوطه را توسعه دهیم تا پایه و اساس اجرای مواد اولیه و پاسخگویی به نیازهای جامعه فراهم شود. “

شایان ذکر است دومین جشنواره پزشکی ایران در تاریخ 10 نوامبر ، روز جهانی علم در صلح و توسعه برگزار می شود. مهلت ثبت نام و ارسال آثار تا 11 جولای است و تا 15 اکتبر 2014 ادامه خواهد داشت. علاقه مندان برای حضور در جشنواره می توانند جهت مطالعه فراخوان و ثبت نام به وب سایت جشنواره پزشکی ایران به آدرس http://pmfestival.ir مراجعه کنند.

پایان پیام

دکمه بازگشت به بالا