علم و تکنولوژی

مواد غذایی سالمی که باید در مصرف آنها احتیاط کرد

هر چه سبزیجات و میوه های بیشتری مصرف کنید، بیشتر می توانید سلامت خود را تضمین کنید.

به گزارش تکنونامه، دویچه وله به نقل از ریدرز دایجست نوشت: کارشناسان هشدار می دهند که مصرف زیاد و زیاد غذا، خواه ناسالم، ناسالم و برای سلامتی مضر باشد. در اینجا به برخی از غذاهای سالم که نباید در مصرف آنها زیاده روی کرد اشاره شده است:

کلم بروکلی

این یک غذای فوق العاده پر از آنتی اکسیدان های مفید است که خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد، اما وقتی کلم بروکلی به مقدار زیاد مصرف شود، می تواند منجر به کم کاری تیروئید شود. این سبزی حاوی تیوسیانات است که می تواند جذب ید را برای بدن دشوار کند.

شیر بادام و شیر گیاهی

مشکل جایگزین های شیر گاو، مانند شیر بادام، جو، کنف، سویا، نارگیل و غیره این است که آنها اغلب بسیار فرآوری شده و بسیار شیرین هستند. در واقع شیر این گیاهان معمولاً حاوی مقدار کمی از گیاهان واقعی است. به عنوان مثال، یک لیوان متوسط ​​شیر بادام تنها حاوی چهار دانه بادام است.

چای سبز

این چای حاوی کاتچین یا آنتی اکسیدان های قوی است که به مبارزه با سرطان، التهاب و بیماری های قلبی کمک می کند. با این حال، تانن موجود در چای سبز می‌تواند در جذب «آهن غیرهم» (آهن گیاهان) نیز اختلال ایجاد کند، بنابراین اگر سطح آهن پایینی دارید یا در معرض خطر کمبود آهن هستید، از نوشیدن چای سبز همراه با غذا خودداری کنید.

رسوب لیمو

در حالی که مرکبات برای اکثر افراد سالم هستند، مرکباتی مانند گریپ فروت می توانند لیست طولانی داروها از جمله برخی استاتین ها و آنتی هیستامین ها را مختل کنند. اگر دارو مصرف می کنید، همیشه با پزشک یا داروساز خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که می توانید با خیال راحت مرکبات مصرف کنید.

برنج شفته

در حالی که برنج قهوه ای می تواند منبع غلات کامل باشد، ممکن است سطح آرسنیک بالاتری نسبت به برنج سفید داشته باشد، بسته به محل رشد آن. مصرف روزانه برنج قهوه ای و محصولات مشتق شده برنج قهوه ای می تواند منجر به افزایش آرسنیک شود. مسمومیت با آرسنیک در صورت عدم درمان می تواند باعث مشکلات جدی سلامتی و حتی مرگ شود.

اسفناج

اکثر مردم به اندازه کافی سبزیجات برگدار از جمله اسفناج را در رژیم غذایی خود دریافت نمی کنند. برگ ها منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی کم کالری از جمله منیزیم، لوتئین، اسید فولیک و ویتامین K هستند. اما برای افراد مبتلا به نارسایی کلیوی که شایع ترین آن اگزالات کلسیم نام دارد، اسفناج می تواند مشکل ساز باشد زیرا حاوی سطوح بالایی از اگزالات است. ، که می تواند باعث نارسایی کلیه شود.

ນ ້ ໍ າ ຳ

حتی نوشیدن بیش از حد آب برای مدت کوتاه می تواند به تعادل الکترولیت آسیب برساند و باعث کاهش خطرناک سطح سدیم در بدن شود.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا