علم و تکنولوژی

میزان خطر استفاده از تخم‌مرغ‌های یخ‌زده

طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، شما نباید تخم مرغ های خود را در پوسته آن خیس کنید. با این حال، اگر این کار را کردید، اگر پوسته ها در طول فرآیند انجماد شکستند، باید آنها را دور بریزید.

اگر به تخم مرغ های یخ زده نگاه کنید و متوجه شوید که پوسته ها یخ زده نیستند، می توانید با خیال راحت آنها را تا زمانی که قصد استفاده از آن ها را دارید، منجمد نگه دارید. وقتی آماده استفاده از تخم مرغ منجمد شدید، آنها را در یخچال بگذارید.

هنگامی که تخم مرغ های یخ زده ذوب می شوند، خواص آنها به ویژه زرده تغییر می کند.

زرده با یخ زدن تغییر می کند، سفت می شود و ژله مانند می شود و وقتی از فریزر خارج می کنید تغییری نمی کند. استفاده از سفیده تخم مرغ نسبتاً آسان است، اما زرده تخم مرغ برای مخلوط کردن خیلی سفت می شود و می تواند باعث سردرد شود.

در اینجا چند نکته برای کمک به پختن با تخم مرغ وجود دارد:

• تخم مرغ های خود را در دمای خیلی بالا نپزید. این به این دلیل است که می تواند سفیده تخم مرغ را سریعتر از زرده تخم مرغ پردازش کند.

وقتی تخم مرغ ها کمی پخته شدند از روی حرارت بردارید. زیاد نجوشانید و خشک نکنید.

از پختن تخم مرغ بدون پوست به طور مستقیم در آب جوش خودداری کنید.

منبع: سایت تست جدول

دکمه بازگشت به بالا