علم و تکنولوژی

هل و روزهای سرد سال

هل میوه ای خشک، معطر و سبز رنگ با ظاهری گرم و خشک و سرشار از کربوهیدرات، ویتامین C، انواع ویتامین های گروه B، آهن، منیزیم، روی، مس، منیزیم، سدیم، کلسیم، پتاسیم، فسفر و ترکیبات معطر از جمله سینئول است. لینالیل استات و …

همانطور که مشخص است جویدن این میوه معطر و دانه های تند و معطر آن باعث تازه شدن دهان و رفع بوی بد عرق می شود.

جوشانده هل به تقویت لثه، خشکی بلغم و رفع آبریزش دهان کمک می کند.

جوشانده نارگیل نصف رنده شده با گلاب معده را تقویت می کند، حالت تهوع را برطرف می کند و برای رفع حالت تهوع دوران بارداری نکته خوبی است.

کمیته E (کمیته علمی ویژه ارزیابی ایمنی و کارایی گیاهان دارویی) اثر دارویی برگ و دانه را در درمان سوء هاضمه تایید کرد.

استفاده از دم کرده میوه و دانه پرتقال در روزهای سرد سال برای تقویت معده و رفع سرماخوردگی گوارشی توصیه می شود.

عوارض: مصرف بیش از 3 گرم هل در روز به ریه ها آسیب می رساند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دکمه بازگشت به بالا