علم و تکنولوژی

چگونه می توانیم در طول عید “تشنگی” کنیم؟

آفتاب نیوز:

دکتر لیندسی به عطش مردم در هنگام عید اشاره کرد. هادی عبدالعزاد اظهار داشت: “در گرمترین روزهای سال ، این عطش تشدید می شود. طولانی ترین مدت روزه گرفتن است. در این حالت ، افراد با رعایت برخی نکات تغذیه ای می توانند به راحتی عطش خود را کاهش دهند.” طول روز را کاهش دهید.

وی افزود: این توصیه های غذایی به دو دسته بخور دادن و بخور دادن تقسیم می شود ، به این معنی که افراد برای کاهش عطش و افزایش مصرف برخی غذاهای خاص باید مصرف برخی غذاهای خاص را متوقف یا کاهش دهند.

عبدالله سعد ، درباره توضیحاتی در مورد غذاها و میان وعده هایی که باید از افطار به سحر در ایام افطار کاهش یابد ، گفت: “گوشت و غذاهای سرشار از پروتئین حیوانی را باید به غذاهای سرخ شده ، آماده شده و ماه رمضان بخصوص صبح کاهش داد.

“مصرف غذاهای تند و شور را کاهش دهید زیرا خوردن این غذاها هیچ تأثیری جز افزایش عطش افراد ندارد.”

عضو دانشکده علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه خوردن چای در صبحانه یکی از دلایل تشنگی روزه دار است ، افزود: مواد تشکیل دهنده موجود در چای دیورتیک مدر است که باعث کم آبی بدن و افزایش عطش بدن می شود ، بنابراین توصیه می کنم. افراد می توانند از مصرف این نوشیدنی بویژه در صبح زود اجتناب کرده و یا کاهش دهند.

مردم به احتمال زیاد چای بیشتری می نوشند و می نوشند.

عبدالله سعد استفاده از سبزیجاتی مانند سیر و پیاز را مناسب برای صبحانه دانست: “این سبزیجات عطش مردم را فرو می برد.”

متخصصان تغذیه فکر نمی کنند توصیه می شود از شیرینی برای صبحانه استفاده کنند: “علاوه بر رفع عطش ، این غذاها باعث افزایش اشتهایی کسانی که در طول روز روزه می گیرند می شود.”

عبدالله سعد با تأکید بر برخی غذاهای خاص برای کاهش عطش ، ادامه داد: این غذاها شامل میوه و سبزیجات است. افراد باید حداقل از پنج افشون یک عدد میوه یا سبزیجات از افطار تا سحر میل کنند.

وی افزود: این غذاها آب دارند و به تدریج در بدن آزاد می شوند و این به کاهش عطش افراد در طول روز کمک می کند.

رئیس اتحادیه تغذیه کرمانشاه تصریح کرد: مردم برای کاهش عطش و تأمین آب نوشیدن شش تا هشت لیوان آب بین افطار و سحر را توصیه می کنند.

“در حالی که مصرف آب خوب است ، مایعات نه تنها دارای آب هستند ، بلکه شامل گوشت گوسفند ، سوپ و شیر نیز هستند. آب موجود در این نوشیدنی ها و غذاها نیازهای بدن را برآورده می کند.” .

دکمه بازگشت به بالا