علم و تکنولوژی

جایگاه اسفناج در طب سنتی

مصرف اسفناج برای جبران کمبود ویتامین‌های مانند A,B,C,D در بدن بهترین ماده غذایی است.

جایگاه اسفناج در طب سنتی

آفتاب‌‌نیوز :

اسفناج را به عنوان پایین آورنده قند خون، درمان ناراحتی‌های تنفسی و درد مفاصل، ملین، درمان کمبود ترشحات معده و لوزالمعده و صفرا و درمان کم خونی توصیه کرده اند.

طبع اسفناج سرد می‌باشد.

ماده سکرتین موجود در اسفناج موجب افزایش ترشحات معده، روده و کیسه صفرا شده و حرکات دوکی شکل سیستم گوارشی را تقویت می‌کند.

مصرف اسفناج برای جبران کمبود ویتامین‌های مانند A,B,C,D در بدن بهترین ماده غذایی است.

کسانی که مبتلا به سنگ صفرا هستند و بیماری التهاب مفاصل دارند مصرف اسفناج توصیه نمی‌شود. چون اکسالات موجود در آن موجب وخیم‌تر شدن ناراحتی‌های فوق می‌شود.

کارگروه خبری مطالب علمی پزشکی

علم پزشکی همچون پازلی است و هدفم این است که قطعات آن را به گونه‌ای تنظیم کنم که یک تصویر کامل و جذاب از سلامتی برای شما پدید آید. به عنوان نویسنده علمی و پزشکی این راهنمایی را با انگیزه و استعداد به شما ارائه می‌دهم.
دکمه بازگشت به بالا