شناسایی بیشترین کانون پشه آئدس در چابهار/ با آلودگی هوا دچار مشکلات زیادی شده ایم

شناسایی بیشترین کانون پشه آئدس در چابهار/ با آلودگی هوا دچار مشکلات زیادی شده‌ایم

تکنونامه/خوزستان معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه آلودگی هوا بر اثر گرد و خاک و آلودگی های شیمیایی یکی از معضلات خوزستان است گفت: در حوزه آلودگی هوا در سطح کشور دچار مشکلات زیادی شده ایم و این مساله نشان می دهد باید توجه جدی به این مساله شود.

دکتر علیرضا رئیسی امشب (۵ دی ماه) در حاشیه سفر به اهواز در گفت وگویی رسانه ای اظهار کرد: یکی از برنامه های اصلی وزارت بهداشت توزیع عادلانه خدمات در سراسر کشور است اما در حال حاضر در سطح کشور در حوزه سلامت نواقصی وجود دارد.

به گزارش تکنونامه وی افزود: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و وابستگی شدید به نیروی انسانی متخصص توزیع نیروی انسانی متخصص و تجهیزات به صورت جدی مورد بازنگری قرار می گیرد تا خدمات در مناطق کمتر برخوردار بهتر شود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: در این راستا اقدامات زیربنایی در حال انجام است و یک بار دیگر باید به نظام سطح بندی توجه شود تا خدمات بر اساس شرایط توزیع شود.

رئیسی عنوان کرد: با توجه به اینکه در برخی شهرهای ایران به ویژه در شهرهای خوزستان برخی صنایع مانند نفت گاز و پتروشیمی وجود دارند و شهرها از صنعت متاثر هستند باید مسئولیت های اجتماعی از صنایع بیشتر مطالبه شود و اقدامات بیشتری در این حوزه انجام شود.

وی با بیان اینکه آلودگی هوا بر اثر گرد و خاک و آلودگی های شیمیایی یکی از معضلات خوزستان است گفت: در حوزه آلودگی هوا در سطح کشور دچار مشکلات زیادی شده ایم و این مساله نشان می دهد باید توجه جدی به این مساله شود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت ادامه داد: حاشیه نشینی و لزوم توسعه خدمات بهداشت و درمان در خوزستان از مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

رئیسی عنوان کرد: یکی دیگر از معضلات در کشور بروز بیماری های تنفسی از جمله سرماخوردگی و آنفلوآنزا در پاییز و زمستان است که نیازمند مراقبت بیشتر است.

وی با اشاره به دوران شیوع کرونا تصریح کرد: با توجه به میزان واکسیناسیون انجام شده هر چند ویروس ها کم و پاندمی قطع شده است اما باید بدانیم همچنان این ویروس ها هستند. از سوی دیگر آلودگی هوا این مساله را تشدید می کند بنابراین همیشه توصیه می شود گروه های پرخطر بیشتر رعایت کنند.

وی افزود: پدیده ای که اکنون بیش از ۱۴۰ کشور دنیا را درگیر کرده است پشه آئدس و بیماری های همراه این پشه مانند تب دانگی و زیکا است؛ فعلا این مساله در کشور ما در مرز شرقی و بیشترین کانون آن در چابهار است و همه ارگان ها در این زمینه وارد شده اند و در حال انجام اقدامات هستند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: مهم ترین اقدام برای مبارزه با پشه آئدس بهسازی محیط و دفع صحیح پسماندها است و باید این موضوع جدی گرفته شود تا این پشه در کشور منتشر نشود و توسعه پیدا نکند.

رئیسی تصریح کرد: فعلا مورد زیادی از این پشه در خوزستان صید نشده و بیماری به آن صورت گزارش نشده است البته این موضوع به این معنی نیست که همیشه این ویروس موجود نیست زیرا ویروس هر زمانی می تواند منتشر شود و همه کشور را مبتلا کند اما اگر بهسازی محیط و اقدامات خودمراقبتی و رعایت بهداشت انجام شود می توانیم از خود و مردم حفاظت کنیم. 

انتهای پیام 

دکمه بازگشت به بالا