عمومیکسب و کار ایرانی

بهترین روش های کاشت مو در ایران

در سراسر جهان، حدود ۶۰% از مردان و ۵۰% از زنان به‌نوعی ریزش مو را تجربه می‌کنند. کسی نمی‌تواند اهمیت مو در زیبایی و جوانی را انکار کند. اکثر انسان‌هایی که دچار ریزش مو هستند، به دنبال راهی برای برگرداندن موهایشان می‌گردند. راه‌های زیادی برای این کار وجود دارد؛ از ترکیبات خانگی گرفته تا محصولات گیاهی، محصولات پوست و مو مثل شامپوها و سرم‌ها و برخی داروها و در نهایت کاشت مو. برخی از این راه‌ها می‌توانند موها را تقویت یا از ریزش آن جلوگیری کنند و برخی از آنها تنها باعث وخیم‌تر شدن وضعیت می‌شوند.

در دکترتو می‌توانید با بهترین پزشکان در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.

علاوه بر موارد بالا، جراحی زیبایی هم یک راه برای مبارزه با طاسی است. کاشت مو نوعی عمل جراحی زیبایی است که در آن ، مو را به نواحی بدون مو یا کم پشت سر منتقل می‌کند. در این عمل، متخصص کاشت مو تعدادی از موهای پشت سر یا بغل سر (یا از نقاط دیگر بدن) که تراکم بالاتری دارند، را به قسمت بالا یا جلوی سر منتقل می‌کند. کاشت مو طرف‌داران زیادی در دنیا دارد و می‌تواند راه‌حل خوبی برای برگرداندن زیبایی و جوانی به چهره شما باشد.

گاهی عمل کاشت مو پیچیده می‌شود و فرد نمی‌دانید به چه کسی مراجعه کند یا بهترین دکتر برای کاشت مو کیست. آیا و آرایشگاه‌ها مکان‌های امنی برای این عمل زیبایی هستند؟ کاشت مو چه عوارضی دارد؟ کدام نوع کاشت مو بهترین روش برای آن محسوب می‌شود؟ در این مطلب سعی کرده‌ایم به همه این سؤالات پاسخ بدهیم. اگر به دنبال زیبایی بیشتر هستید و برای سلامتی‌تان نیز ارزش قائل‌اید، با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

چرا دچار ریزش مو می‌شویم؟

ریزش تعدادی مشخصی از مو در هر روز کاملاً طبیعی است. اما گاهی این ریزش مو بیشتر از حد معمول می‌شود و این موضوع می‌تواند استرس‌زا و نگران‌کننده باشد. دلیل ریزش مو در اغلب موارد، ژنتیکی است. علاوه بر مسائل ژنتیکی موارد دیگری هم می‌تواند باعث ریزش مو شوند، از جمله:

  • رژیم غذایی
  • استرس
  • برخی بیماری‌ها مانند عفونت قارچی پوست
  • عوارض جانبی برخی داروها مانند قرص‌های پیشگیری از بارداری
  • عدم تعادل هورمونی
  • بارداری

یکی از مهم‌ترین عوامل در جلوگیری از ریزش مو، تشخیص دلیل ریزش موها و اقدام زودهنگام برای برطرف‌کردن آن است؛ بنابراین اگر فکر می‌کنید موهایتان بیشتر از همیشه می‌ریزد، هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید تا هر چه زودتر بتوانید جلوی این اتفاق را بگیرید.

کاشت مو برای چه کسانی مناسب است؟

عمل کاشت مو می‌تواند تأثیر خوبی بر ظاهر و اعتمادبه‌نفس افراد داشته باشد. نامزدهای بالقوه برای این عمل شامل موارد زیر هستند:

  • مردانی که الگوی طاسی موی ژنتیکی دارند.
  • زنانی که موهای کم‌پشتی دارند.
  • کسانی که در نتیجه سوختگی یا برخی آسیب‌ها، قسمتی از موی سر خود را از دست داده‌اند.

اگر قصد انجام کاشت مو را دارید، بهتر است ابتدا با مشورت کنید. پزشک متخصص می‌تواند درباره‌ی مزایا و معایب این کار به شما راهنمایی‌های لازم را بدهد و به شما درباره عوارض کاشت مو کمک کند.

کاشت مو برای چه کسانی مناسب نیست؟

هرچند کاشت می‌تواند یک راه‌حل خوب برای افراد زیادی باشد، اما یقیناً برای همه مناسب نیست. افراد با شرایط زیر گزینه‌های خوبی برای این عمل نیستند:

  • زنانی که الگوی گسترده‌ای از طاسی را در همه جای سرشان دارند.
  • افرادی که بانک موی کافی برای انتقال به نواحی دیگر بدن ندارند.
  • افرادی که اِسکارهای کلوئیدی دارند. این اِسکارها جای زخم‌های گوشتی و برجسته در اثر جراحی یا آسیب‌های دیگر هستند.
  • افرادی که در اثر برخی داروها مانند شیمی‌درمانی، موی خود را از دست داده‌اند.

کاشت مو برای افرادی که بانک موی کافی برای انتقال ندارند یا موی خود را بر اثر شیمی‌درمانی از دست داده‌اند مناسب نیست.

مراحل کاشت مو

عمل کاشت از چند مرحله تشکیل شده است: آمادگی‌ها و مشاوره‌های پیش از کاشت مو، استخراج گرافت و نگهداری از آن، کاشت گرافت‌ها و مراقبت‌های بعد از عمل. در بسیاری از موارد، کل این روند بین ۶ تا ۹ ساعت طول می‌کشد.

۱. آمادگی برای عمل کاشت مو

قبل از اقدام برای کاشت مو، همه‌ی جنبه‌های کار و گزینه‌های پیش‌رو باید بررسی شود. قبل از عمل، پزشک دلیل ریزش مو، الگوی ریزش آن و دیگر شرایط فیزیکی شما را بررسی و براین‌اساس بهترین روش کاشت را برای شما تعیین می‌کند. سپس متخصص کاشت مو، تعداد بهینه گرافت‌ها و خطوط مناسب کاشت را تعیین می‌کند.

۲. استخراج و نگهداری از گرافت‌ها

گرافت‌ها از ناحیه اهداکننده یا همان بانک مو استخراج می‌شود. ابزارهای ویژه‌ای برای استخراج گرافت‌ها استفاده می‌شود. یک جراح ماهر در این مرحله، تمام سعی خود را می‌کند تا کمترین آسیب را به بافت‌ها وارد سازد. سپس این گرافت‌های برداشت‌شده، در محلول ویژه‌ای نگهداری می‌شوند.

۳. کاشت گرافت‌ها

در این مرحله، گرافت‌های برداشته‌شده در ناحیه موردنظر کاشته می‌شود. در این مرحله از ابزارهای ویژه‌ای یا از دستگاه اتوماتیک برای کاشت گرافت‌ها استفاده می‌شود. یکی از ابزارهایی که برای کاشت استفاده می‌شود، قلم کاشت DHI است. با استفاده از این روش، نیازی نیست که کانال‌های کاشت از قبل ایجاد شوند و در نتیجه آسیب کمتری به پوست سر وارد می‌شود.

۴. مراقبت‌های بعد از کاشت مو

بعد از کاشت مو، باید مراقبت‌های خاصی از ناحیه اهداکننده و ناحیه کاشته‌شده انجام شود. رشد مجدد گرافت‌ها تا حد زیادی به مراقبت‌های بعد از کاشت مو بستگی دارد. این مراقبت‌ها شامل شستن این نواحی، محافظت از آن‌ها در برابر عوامل آسیب‌زا و اجتناب از واردآمدن فشار بر روی این نواحی است.

نمی‌دونی برای درمان ریزش مو به کدوم متخصص مراجعه کنی؟

همین الان مشاوره بگیر

انواع روش‌های کاشت مو

اولین مورد کاشت مو در سال ۱۹۳۹ در ژاپن انجام شد و در دهه‌های بعد، پزشکان توانستند تکنیک‌های جدیدتر و کارآمدتری را برای کاشت ابداع کنند. یکی از این تکنیک‌ها، روش پلاگ بود که در دهه ۱۹۸۰ مورداستفاده قرار می‌گرفت. این روش شامل کاشت دسته‌های بزرگی از مو بود که در واقع یک عمل تهاجمی به‌حساب می‌آمد و به کاشت موی عروسکی مشهور بود.

در طول زمان، روش‌ها و ابزارهای مورداستفاده برای کاشت مو، پیشرفته‌تر شدند و جراحان شروع به استفاده از گرافت‌های میکرو و ماکرو کردند تا به طبیعی‌ترین ظاهر برای کاشت مو برسند.

روش‌های کاشت مو به‌صورت کلی به ۲ دسته زیر تقسیم می‌شوند، این روش‌ها، پایه‌ای برای روش‌های دیگر هستند:

  • روش پیوند واحد فولیکولی (FUT)
  • روش استخراج واحد فولیکولی (FUE یا FIT)
روش کاشت مو هزینه (میلیون تومان)
کاشت مو به روش میکروگرافت بین ۱۲ تا ۱۵
کاشت مو به روش FUE بین ۱۰ تا ۱۲
کاشت مو به روش SUT بین ۱۱ تا ۱۳
کاشت مو به روش MICRO FIT بین ۱۳ تا ۱۵
کاشت مو به روش ترکیبی و سوپرترکیبی بین ۱۰ تا ۱۳
کاشت مو به روش DHI بین ۱۴ تا ۱۸
کاشت مو به روش SFUE و SFUEplus بین ۲۰ تا ۳۰
کاشت مو به روش Sapphire FUE بین ۵۰ تا ۶۰
کاشت مو به روش ARTAS بین ۳۰۰ تا ۳۵۰

هزینه کاشت مو به روش‌های مختلف در سال ۱۴۰۱

۱: کاشت مو به روش FUT

این روش از روش‌های قدیمی کاشت مو به شمار می‌آید. جراح در روش FUT که به روش کشتِ نواری هم مشهور است، مراحل زیر را طی می‌کند:

  1. جراح با استفاده از تیغ جراحی، بخشی از پوست سر را برمی‌دارد. این پوست عموماً از پشت سر برداشته می‌شود. اندازه این نوارها تقریباً بین ۱۵ تا ۲۵ سانتی‌متر است.
  2. بعد از برداشت پوست، این ناحیه بخیه زده می‌شود.
  3. جراح این بخش از پوست را به قسمت‌های کوچک‌تر تقسیم می‌کنند. به این قسمت‌های کوچک، گرافت گفته می‌شود. برخی از این گرافت‌ها می‌توانند تنها دارای یک فولیکول مو باشند.
  4. سپس متخصص کاشت با استفاده از سوزن یا تیغ، در قسمت‌های موردنظر برای کاشت، سوراخ‌های کوچکی در پوست ایجاد می‌کند.
  5. پس از آن، متخصص کاشت، گرافت‌های مو را درون این سوراخ‌ها قرار می‌دهد.
  6. در نهایت، ممکن است ناحیه جراحی شده را با بانداژ بپوشانند.

تعداد گرافت‌هایی که در این روش به دست می‌آید، به عوامل زیر بستگی دارد:

  • نوع موی فرد متقاضی کاشت مو
  • وسعت محل کاشت
  • کیفیت مو از جمله ضخامت مو
  • رنگ مو

هرچند این روش، یک روش قدیمی شمرده می‌شود، اما هنوز هم نتایج بسیار خوبی ارائه می‌دهد. از مزایای این روش این است که معمولاً بیشترین تعداد تار مو را در اختیار جراح قرار می‌دهد. اگر بیمار بخواهد به بیشترین میزان ترمیم مو برسد، عموماً از روش FUT استفاده می‌شود و البته معایبی هم دارد، مثل جای زخمی که از خود به‌جای می‌گذارد و مدت‌زمان بیشتری که برای بهبودی نیاز دارد.

هزینه کاشت به روش FUT

هزینه کاشت مو در ایران به عوامل مختلفی بستگی دارد. فاکتورهای مختلفی در تعیین قیمت این عمل دخیل هستند. علاوه بر این، قانون مشخصی هم برای تعیین قیمت کاشت در ایران وجود ندارد و کلینیک‌ها بر اساس معیارهای خود، قیمت نهایی را تعیین می‌کنند.

این روش نسبت به سایر روش‌ها، هزینه کمتری خواهد داشت. همان‌طور که گفتیم، در این روش فولیکول‌های مو به‌صورت یک‌جا برداشت می‌شوند. این کار باعث می‌شود زمان کمتری برای کاشت نیاز باشد و همین موضوع باعث کمتر شدن هزینه نهایی خواهد شد. این عمل برای هر ۳۰۰۰ گرافت مو، تقریباً بین ۵ تا ۷ میلیون برای شما هزینه خواهد داشت.

ما در موکاتگ به معرفی بهترین مراکز آرایشی و بهداشتی در سطح کشور میپردازیم. و شما را با حرف ای ترین متخصصان در زمینه هایی همچون : کاشت و ترمیم ناخن، کاشت مژه، کاشت مو، شینیون، گریم عروس و داماد، کاشت ابرو، تتو و… آشنا میکنیم.

۲: روش FIT کاشت مو

در روش FUE یا FIT یا استخراج واحد فولیکولی، برداشت و کاشت فولیکول‌های مو به شکل واحدی و دانه‌دانه انجام می‌شود. بر خلاف روش FUT که یک زخم نواری ظریف به جا می‌ماند، در این روش چندین زخم دایره‌ای بسیار کوچک به جا می‌ماند. در جریان عمل FIT، متخصص کاشت مو مراحل زیر را طی می‌کند:

  • ابتدا پشت سر تراشیده می‌شود.
  • سپس متخصص کاشت، فولیکول‌ها را به‌صورت تک‌تک از پوست سر جدا می‌کند.
  • پس از آن، او سوراخ‌های کوچکی را در پوست سر در ناحیه‌ای که قرار است کاشت انجام شود، ایجاد می‌کند و سپس گرافت‌ها را در این سوراخ‌های کوچک می‌کارد.
  • در نهایت، محل جراحی با بانداژ یا گاز پوشانده می‌شود.

نکته:

  • این روش، در حال حاضر بهترین تکنیک برای کاشت مو به شمار می‌آید زیرا حالت تهاجمی کمتری دارد.

در دکترتو می‌توانید با بهترین پزشکان در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.

همین حالا بهترین زمانه که برای کاشت مو اقدام کنی!

مزایای روش FIT

  • این روش کمتر تهاجمی است و در آن از جای زخم خبری نیست. به همین دلیل، زخم‌ها سریع‌تر خوب می‌شوند و درد و ناراحتی کمتری برای بیمار دارد.
  • در روش FIT، می‌توان موهای نازک‌تر را برداشت. به این دلیل کاشت مو در نهایت حالت طبیعی‌تری خواهد داشت.
  • علاوه بر این موارد، محدودیتی برای ورزش و فعالیت‌های بدنی بعد از کاشت مو وجود ندارد.

معایب روش FIT

البته این روش علاوه بر مزایایی که دارد، معایبی هم دارد که در ادامه به شرح آن می‌پردازیم:

  • چون فولیکول‌ها تک‌تک استخراج می‌شوند، زمان بیشتری لازم است.
  • این عمل هزینه بیشتری برای بیمار دارد.
  • در این عمل درصد فولیکول‌های سالم استخراج‌شده نسبت به روش FUT، کمتر است.
  • اگر می‌خواهید منطقه وسیعی از مو را بکارید، این روش نسبت به روش FUT، بازدهی کمتری خواهد داشت.
  • کیفیت فولیکول‌های برداشت‌شده در این روش ممکن است از روش FUT کمتر باشد، ازاین‌رو، احتمال ریزش مو بعد از کاشت در این روش بیشتر است.

قیمت کاشت به روش FIT

این روش نسبت به روش FUT زمان‌برتر است و در نتیجه هزینه بالاتری برای انجام آن لازم است. برای مثال برای کاشت بیشتر از ۲۵۰۰ گرافت مو، عمل در طی دو روز انجام می‌شود و به‌تبع، این امر در افزایش قیمت مؤثر خواهد بود. تقریباً می‌توان گفت قیمت کاشت ۳۰۰۰ گرافت مو به روش FIT، چیزی حدود ۷ میلیون تومان خواهد بود.

روش‌های جدیدتر کاشت مو

همان‌طور که گفتیم روش‌های FUT و FIT تکنیک‌های پایه‌ای برای برداشت گرافت‌ها هستند. در این میان روش‌های جدیدتری هم وجود دارد که بر پایه و اساس دو روش ذکرشده انجام می‌شوند.

۳: روش BHT کاشت مو

این روش برای کسانی مناسب است که از کچلی زیاد رنج می‌برند یا کسانی که ذخیره موی بسیار کمی در پشت سر خود دارند یا موهای پشت سرشان خیلی نازک است. ازاین‌رو، این روش یکی از آخرین امیدهای افراد با کچلی‌های شدید برای رفع طاسی است.

هزینه کاشت به روش BHT

هزینه کاشت مو به روش BHT همانند روش‌های دیگر به عوامل زیادی بستگی دارد. برای مثال به این ربط دارد که چه تعداد گرافت برای کاشت لازم است. در صورت انتخاب این روش، انتظار هزینه‌ای بین ۵ تا ۷ میلیون تومان برای هر ۳۰۰۰ گرافت مو را داشته باشید. البته بهتر است برای تعیین دقیق هزینه‌ها به کلینیک‌های معتبر کاشت مو مراجعه کنید.

۴: روش SUT کاشت مو

روش SUT روش جدیدتری نسبت به روش‌های FIT و FUT به شمار می‌آید و در حال حاضر بهترین روش برای کاشت مو محسوب می‌شود. در این شیوه، تمام مراحل کاشت، از برداشت فولیکول‌ها تا کاشت آن‌ها توسط دستگاه‌های اتوماتیک و پیشرفته و با نظارت متخصص کاشت انجام می‌شود. این روش کمترین عوارض را در بین انواع روش‌های کاشت دارد و در عوض نتایج خوب و پایداری را هم عرضه می‌کند.

یکی از بهترین مزیت‌های این روش این است که نسبت به روش‌های دیگر محدودیت کمتری در تعداد تارهای موی کاشته‌شده دارد. با استفاده از این روش، تا ۱۴۰۰۰ تار مو هم می‌توان کاشت. این روش نیازی به جراحی ندارد، درد و خونریزی ندارد، و دوره نقاهت کوتاه‌تری دارد.

در این روش، گرافت‌ها با استفاده از لنزهای پانچ برداشته می‌شوند. گرافت‌ها بعد از برداشت فریز می‌شوند. فریز کردن گرافت‌ها، درصد ازبین‌رفتن فولیکول‌های مو را به حداقل می‌رساند.

از مزایای روش SUT، خط رشد موی طبیعی و تراکم بالای موی کاشته‌شده است. این روش یک روش غیرتهاجمی است و هیچ جای زخمی چه در ناحیه برداشت گرافت‌ها و چه در ناحیه کاشت، از خود به‌جای نمی‌گذارد.

البته نتیجه کاشت مو در روش SUT، به مهارت متخصص کاشت مو در استفاده از دستگاه‌ها هم بستگی دارد. گاهی به دلیل نداشتن مهارت کافی در کار با دستگاه‌ها ممکن است گرافت‌ها آسیب ببینند.

قیمت کاشت به روش SUT

هزینه کاشت مو به روش SUT به وسعت ریزش موی فرد بستگی دارد. به طور متوسط می‌توان گفت که کاشت مو به روش SUT، برای ۳۰۰۰ گرافت، تقریباً ۶ تا ۸ میلیون هزینه دارد. قیمت این روش کمی بالاتر از روش‌های FUT و FIT است. البته با درنظرگرفتن سرعت کار، و نداشتن عوارض جانبی و درد و خونریزی و نتیجه فوق‌العاده، قیمت بالاتر این روش چندان بی‌دلیل به نظر نمی‌رسد.

۵: روش MICRO FIT برای کاشت مو

همان‌طور که مشخص است در روش میکروفیت از تکنیک FIT برای برداشت گرافت‌ها استفاده می‌شود. این روش یکی از جدیدترین و پیشرفته‌ترین روش‌های کاشت مو است. در واقع این روش ترکیبی از تکنیک‌های FIT و SUT است. با استفاده از این روش، یقیناً نتیجه بهتری از کاشت مو خواهید گرفت.

در این روش از ابزارهای بسیار دقیقی برای برداشت گرافت‌ها استفاده می‌شود. در روش میکروفیت، از ایمپلنترهای بسیار ظریف و مینیاتوری با سرِ چرخان استفاده می‌شود و این ایمپلنترها سوراخ‌هایی با قطر کمتر از ۱ میلی‌متر در پوست ایجاد کرده و با مکش، فولیکول مو را استخراج می‌کنند. ازاین‌رو کمترین آسیب به فولیکول‌های مو وارد می‌شود.

انجام این عمل نیاز به بانک موی قوی دارد و کسانی که بانک موی ضعیفی دارند یا اینکه زخم‌های کلوئیدی دارند، گزینه‌های مناسبی برای این عمل نیستند. این عمل می‌تواند در یک روز انجام شود و یکی از مزایای ویژه‌ی این روش این است که در آن نیازی به تراشیدن سر نیست.

هزینه کاشت به روش میکروفیت

روش میکروفیت جدیدترین روش کاشت مو در جهان است. هزینه کاشت مو به روش میکروفیت از روش‌های دیگر کمی بالاتر است. هزینه تقریبی کاشت مو به روش Microfit برای حدود ۳۰۰۰ گرافت، بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان است.

جدیدترین روش کاشت Micro FIT بدون جراحی

۶: کاشت مو به روش سلول‌های بنیادی یا FCI

این روش برای کسانی که بانک موی قوی ندارند هم می‌تواند مفید باشد. البته لازم به ذکر است که این روش هنوز وارد مرحله تست انسانی نشده است و فعلاً در مرحله تئوری و بررسی‌های آزمایشگاهی است؛ بنابراین در مورد روش دقیق انجام آن، نتیجه و هزینه‌های آن چیزی نمی‌توان گفت.

در دکترتو می‌توانید با بهترین پزشکان در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.

از تأثیرات مثبت این روش می‌توان به پرپشت کردن موها، رشد مجدد موها، احیای خط رشد موها و پرپشت کردن ریش اشاره کرد. این عمل حدود ۶ تا ۱۰ ساعت طول می‌کشد، و در ۱ یا دو جلسه انجام می‌شود و ۵ الی ۷ روز بعد از کاشت مو با روش سیفر، می‌توانید فعالیت‌های روزمره خود را شروع کنید.

وب سایت موکاتگ به معرفی بهترین مراکز آرایشی و بهداشتی در سطح کشور میپردازیم. و شما را با حرف ای ترین متخصصان در زمینه هایی همچون : کاشت ابرو، کاشت مژه، کاشت مو، شینیون، گریم عروس و داماد، … آشنا میکند.

شما میتوانید با مراجعه به صفحات ما در موکاتگ در شهر ها و استان های مختلف از خدمات مشاوره رایگان این مراکز و سالن های زیبایی بهرهد مند شوید.

در روش سیفر، تمام مراحل کاشت مو با دستگاه‌های کاملاً اتوماتیک و بدون دخالت دست انجام می‌شود. برداشت گرافت‌ها با استفاده از مکش از پوست انجام می‌شود و کمترین آسیب به فولیکول مو وارد می‌گردد.

هزینه کاشت به روش سیفر

هزینه کاشت مو به روش سیفر را نمی‌توان به‌صورت دقیق تخمین زد. عوامل زیادی در تعیین هزینه کاشت موی سیفر نقش دارند. هزینه کاشت موی سیفر در اغلب موارد، از روش‌های قدیمی‌تر ارزان‌تر خواهد بود.

۸: کاشت مو به روش HRT

روش HRT در واقع یکی از روش‌های ترمیم مو است و بنابراین کاشت مو به شمار نمی‌رود. در این روش از فولیکول‌های موی خود شما استفاده نمی‌شود و گرافت‌های مو کاملاً ساختگی و مصنوعی هستند یا اینکه از موهای طبیعی دیگران برای ترمیم موی شما استفاده می‌شود. البته در ساخت فولیکول‌ها، به جنس و ساختار موها دقت زیادی می‌شود، تا طبیعی‌ترین نتیجه به دست آید. این روش برای کسانی مناسب است که موهای خود را به‌صورت کامل از دست داده‌اند. یا کسانی که به‌خاطر بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، نمی‌توانند از روش‌های کاشت موی طبیعی استفاده کنند.

هزینه ترمیم مو به روش HRT

ترمیم مو به روش HRT روشی تقریباً پرهزینه، برای یک روش مصنوعی است. این ترمیم تقریباً ۳ الی ۴ میلیون برآورد می‌شود. این روش، بعد از مدتی به شارژ مجدد و هزینه اضافه نیاز دارد.

یکی از روش‌های جدید کاشت مو، کاشت مو به روش سلول‌های بنیادی یا روش FCI است که روش کاشت موی بدون بانک مو هم گفته می‌شود.

از جمله بهترین و جدیدترین روش‌های کاشت مو که در حال حاضر در دنیا استفاده می‌شوند، روش SUT و MicroFIT است. این دو روش، نتایج بسیار خوبی را نشان داده‌اند. این روش‌ها زخم و اِسکار ندارند و کمترین درد و ناراحتی را برای بیمار خواهند داشت.

بااین‌حال، به این نکته دقت کنید که بهترین روش کاشت مو برای شما، روشی است که با شرایط شما بیشترین سازگاری را داشته باشد. قبل از اقدام برای کاشت مو در مورد روش‌های موجود به‌صورت کامل تحقیق کنید. برای مثال، روش SUT و میکروفیت باوجوداینکه بهترین و جدیدترین روش‌های کاشت مو به شمار می‌روند، اما برای کسانی که بانک موی ضعیف یا طاسی گسترده‌ای دارند، گزینه‌های خوبی نیستند.

چگونه بهترین کلینیک کاشت مو را انتخاب کنیم؟

در حال حاضر رقابت شدیدی بین کلینیک‌های کاشت مو وجود دارد. در انتخاب کلینیک کاشت مو باید به چند نکته دقت کنید:

  • حتماً دقت کنید که کلینیک کاشت مویی که انتخاب می‌کنید، مجوز داشته و از جراحان و کادر مجربی بهره گرفته باشد.
  • به تجهیزات و تکنولوژی‌هایی که در کلینیک کاشت مو استفاده می‌شود، دقت کنید. روش‌های مدرن کاشت مو، وابستگی زیادی به ابزارها و تجهیزات دارند. مطمئن شوید که کلینیک انتخابی شما از آخرین فناوری‌ها استفاده می‌کند.
  • جراح مجرب: شاید یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید به آن دقت کنید، متخصص کاشت مو شماست. به یاد داشته باشید، جدیدترین و به‌روزترین روش‌ها و بهترین تجهیزات، تنها در دست یک متخصص موفق و زبده، بهترین نتیجه را در پی خواهد داشت.
  • قبل از انتخاب نهایی کلینیک کاشت مو، از نمونه‌های قبلی انجام‌شده توسط کلینیک و جراح موردنظر بازدید کنید.
  • ارائه مشاوره و پشتیبانی قوی، از مواردی است که یک کلینیک کاشت موی خوب را از یک کلینیک ضعیف جدا می‌کند.

برای یافتن، از متخصصین پوست، مو و زیبایی دکترتو کمک بگیرید.

قبل از عمل کاشت مو چه آزمایش‌هایی لازم است؟

قبل از انجام عمل کاشت، مثل هر عمل جراحی دیگری باید یک سری تست‌ها و آزمایش‌ها انجام شود. این آزمایش‌ها عبارت‌اند از:

این تست‌ها یک هفته تا ده روز قبل از کاشت مو باید انجام شوند، و اگر یک ماه از زمان انجام تست‌ها گذشته باشد، باید تکرار شود.

مراحل رشد مو بعد از کاشت مو چگونه است؟

روز صفر:

روزی که کاشت مو انجام می‌شود، روز صفر در چرخه رشد موی شما بعد از کاشت خواهد بود.

روزهای ۱ تا ۵:

دوهفته اول بعد از کاشت، مهم‌ترین هفته‌ها هستند. در طول ۵ روز اول، بیماران ممکن است در ناحیه پیشانی و پشت سر، ورم داشته باشند. پوست عموماً قرمز است، این قرمزی در طول هفته اول یا دوم از بین خواهد رفت.

روز ۶ تا ۱۰:

در این بازه زمانی عموماً قرمزی و ورم از بین رفته است. در این بازه شما شاهد پوسته‌های زخم یا دلمه خواهید بود. این پوسته‌ها عموماً با شست‌وشو و مالش خیلی ملایم، کنده می‌شوند. تا روز دهم، این پوسته باید از بین رفته باشند.

هفته دوم تا سوم:

در این مرحله، موی کاشته‌شده شروع به ریزش می‌کند و در پایان هفته سوم یا چهارم، تقریباً تمام موی کاشته‌شده خواهد ریخت. نگران نباشید. این اتفاق جزئی از روند طبیعی کاشت مو است. البته ریشه گرافت‌ها در جای خودشان هستند و کمی بعد شروع به رشد می‌کنند. در این مرحله شاید فکر کنید که کاشت موی شما جواب نداده است، اما این ریزش، بخشی از روند طبیعی کاشت مو است.

انتهای ماه اول- ماه دوم:

در این بازه زمانی، فولیکول‌های مو در مرحله استراحت هستند. طول دوره استراحت می‌تواند برای افراد مختلف، متفاوت باشد. در این مرحله، ظاهر فرد دقیقاً مثل قبل از کاشت است.

ماه دوم تا چهارم:

در این مرحله، موهای جدید باید شروع به رشد کنند. برای برخیاز بیماران، این رشد موها در ابتدای این دوره اتفاق می‌افتد و برای برخی دیگر، این رشد کمی تأخیر خواهد داشت. موهای کاشته‌شده در این دوره ممکن است هنوز کمی نازک باشند. موهای ناحیه اهداکننده هم مجدد رشد خواهد کرد.

ماه ششم:

موهای کاشته‌شده وارد مرحله آناژن می‌شوند و بالاخره شروع به رشد می‌کنند و موها کم‌کم ضخیم‌تر و محکم‌تر می‌شوند. عموماً در این مرحله، لازم است که مجدد توسط پزشکتان معاینه شوید.

ماه‌ها ششم تا نهم:

بعد از ماه ششم تا ماه نهم بعد از کاشت، فرد متقاضی شاهد رشد قابل‌توجه موها و پرپشت شدن آن‌هاست. در ابتدای این دوره، موها هنوز کمی نازک هستند. موهای کاشته‌شده تقریباً ۷ تا ۸ سانتی‌متر رشد کرده‌اند و می‌توان آن‌ها را اصلاح کرد. در انتهای این دوره، شاهد تغییر در بافت موها هستیم و موها شروع به ضخیم شدن می‌کنند. منطقه اهداکننده، کاملاً بهبود خواهد یافت.

ماه دوازدهم:

در انتهای یک سال، تقریباً ۸۰% از موهای کاشته‌شده رشد می‌کنند. در این نقطه، حجم موها دیگر رشد قابل‌توجهی نخواهد داشت و بهتر است روی مراقبت از موها تمرکز کنید.

بعد از یک سال:

بسیاری از متقاضیان بعد از یک سال، ظاهر طبیعی موهای خود را به دست آورده‌اند. اما برای برخی بیماران، رشد کامل موهای کاشته‌شده و پرپشت شدن آن‌ها ممکن است کمی بیشتر طول بکشد.

بهترین زمان برای کاشت مو چه زمانی است؟

به‌طورکلی، عمل‌های جراحی زیبایی برای هر فرد بالای ۱۸ سال با اختیار و اراده فرد می‌تواند انجام شود. اما در مورد کاشت مو، توصیه ما این است که حداقل تا سن ۲۵ سال صبر کنید. ازآنجایی‌که الگوی ریزش مو در مردان جوان هنوز کامل مشخص نشده است، این افراد نامزدهای خوبی برای کاشت مو نیستند. گاهی کاشت در سن پایین انجام می‌شود، و چند سال بعد موها مجدد شروع به ریزش می‌کنند. در این صورت نتیجه مشخص است، و یقیناً ظاهر خوبی را ایجاد نمی‌کند. ازاین‌رو، عجله نکنید، عمل کاشت مو فرار نمی‌کند. اجازه بدهید الگوی ریزش موی شما کاملاً مشخص شود، سپس برای کاشت اقدام کنید. دراین‌بین شما می‌توانید از راه‌های درمانی دیگر برای تقویت موها و جلوگیری از ریزش مو استفاده کنید.

در دکترتو می‌توانید با بهترین پزشکان در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.

مشکلات و عوارض جانبی کاشت مو چیست؟

رایج‌ترین عوارض جانبی کاشت مو، زخم است. البته مقدار این زخم که در نتیجه برداشت گرافت‌ها و کاشت آن‌ها ایجاد می‌شود، در روش‌های مختلف فرق دارد. دیگر عوارض جانبی رایج عبارت‌اند از:

  • عفونت
  • دلمه بستن یا چرک در اطراف منطقه جراحی
  • درد در پوست سر، خارش و ورم
  • التهاب فولیکول‌های مو
  • خونریزی
  • بی‌حس شدن در اطراف ناحیه جراحی
  • قسمت‌هایی از مو که با موهای اطراف مطابقت ندارند و به طور قابل‌توجهی نازک‌تر هستند.
  • ادامه ریزش مو

آیا کاشت مو برای زنان هم ممکن است؟

کاشت مو عملی مختص یک جنسیت خاص نیست. هم مردان و هم زنان می‌توانند کاشت مو را انجام بدهند. ریزش مو در زنان هم پدیده شایعی است. اما ریزش شدید مو و طاسی در زنان کمتر دیده می‌شود. کلیت عمل کاشت مو، روش‌ها و هزینه کاشت مو برای زنان، تفاوتی با مردان ندارد.

مراقبت‌های بعد از کاشت مو چیست؟

کاشت مو هم مانند هر عمل جراحی زیبایی، نیازمند مراقبت‌های خاص بعد از عمل است. دوهفته اول بعد از کاشت، مراقبت‌ها بیشتر از هر زمان دیگری ضروری است. در این بازه زمانی، باید در شستشوی موها، ضدعفونی‌کردن جای زخم‌ها، داروها، تغذیه و فعالیت‌های بدنی خود دقت زیادی داشته باشید و تمام گفته‌ها و توصیه‌های پزشک را دقیقاً رعایت کنید.

برای گرفتن بهترین نتیجه، تا حدود یک سال بعد از کاشت، باید خیلی مراقب موهای خود باشید. این مراقبت‌ها شامل یک سبک زندگی سالم، تغذیه مناسب، استفاده از محصولات مراقبت از موی معتبر و غیره است.

  • بعد از عمل، داروهای خود را به‌صورت دقیق مصرف کنید.
  • تا دو روز بعد از کاشت، به نحوه خوابیدن خود خیلی دقت کنید. بهتر است دو بالش زیر سر خود قرار دهید به صورتی که زاویه سر ۳۰ درجه باشد. ترجیحاً طاق‌باز یا اگر نمی‌توانید، روی پهلوی چپ یا راست بخوابید.
  • برای بازکردن پانسمان خود، به کلینیک مراجعه کنید و اگر نمی‌توانید به کلینیک مراجعه کنید، طبق دستورالعمل داده‌شده عمل کنید.
  • در روزهای بعد از عمل، از غذاها و نوشیدنی‌های دارای ویتامین سی استفاده کنید. کلینیک کاشت مو، دستورالعمل لازم در مورد تغذیه را در اختیار شما قرار می‌دهد.
  • در یکی دوهفته بعد از کاشت، از فعالیت و ورزش و هر کاری که باعث خم شدن سر شما می‌شود، خودداری کنید.
  • در هفته‌های اول بعد از عمل، از مصرف دخانیات و نوشیدنی‌های الکی پرهیز کنید.
  • بعد از کاشت مو، از شامپوها و محصولات مراقبت پوستی که پزشک به شما توصیه کرده است، استفاده کنید.

هزینه کاشت مو چقدر است؟

هزینه کاشت مو در ایران در حقیقت قانون و تعرفه مشخصی ندارد و کلینیک‌ها، عموماً بر اساس معیارهای خودشان آن را قیمت‌گذاری می‌کنند. اما دراین‌بین، عواملی وجود دارد که بر قیمت نهایی این عمل تأثیر می‌گذارد، از جمله:

  • تعداد گرافت‌های کاشته شده:
    • اینکه وسعت طاسی فرد چقدر باشد و چه تعداد تار مو باید کاشته شود، در تعیین قیمت نهایی کاشت مو تأثیر زیادی دارد.
  • منطقه جغرافیایی:
    • در دسترس بودن جراحان و رقابت بین آن‌ها در شهر شما هم در قیمت نهایی تأثیرگذار است. برای مثال هزینه کاشت مو در تهران، با هزینه کاشت مو در شیراز یا اصفهان متفاوت خواهد بود.
  • تجربه متخصص:
    • یقیناً قیمت این عمل در کلینیک‌های کاشت موی متفاوت با تجربه و مهارت‌های مختلف، تفاوت خواهد داشت.
  • نوع روش کاشت موی انتخاب شده:
    • مهم است که بهترین و مناسب‌ترین روش را برای کاشت مو انتخاب کنید. طبیعتاً روش‌های مختلف کاشت مو، قیمت‌های متفاوتی دارند. برای مثال استفاده از روش FUT ارزان‌تر از روش FIT خواهد بود. یا برای مثال، کاشت مو به روش SUT هزینه بیشتری برای شما خواهد داشت.

نکته:

به‌طورکلی هزینه کاشت از حدود ۵ میلیون تومان تا ۱۰ میلیون تومان متغیر است. البته سقف قیمت کاشت مو می‌تواند از این هم بالاتر باشد. برای دریافت مشاوره در مورد روش‌ها و هزینه‌های کاشت مو، می‌توانید از سرویس‌های مشاوره دکترتو استفاده کنید.

در دکترتو می‌توانید با بهترین پزشکان در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.

هزینه کاشت هر تار مو چقدر است؟

همان‌طور که گفتیم هزینه کاشت مو در ایران نرخ مشخصی ندارد و به عوامل زیادی بستگی دارد. اما می‌توان یک عدد تقریبی برای قیمت کاشت هر گرافت مو برآورد کرد. هزینه کاشت هر گرافت مو در سال ۱۴۰۰، حدود ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است.

البته به این نکته دقت کنید که تخمین قیمت نهایی این عمل بر اساس تعداد تار موهای لازم، خیلی دقیق نخواهد بود. تعداد گرافت‌ها، نوع روش، کلینیک کاشت مو، متخصص و همه‌ی این‌ها در تعیین نرخ نهایی مؤثر خواهند بود.

هزینه کاشت مو در ایران

ایران به‌خاطر پیشرفت‌های پزشکی و داشتن پزشکان و جراحان مجرب، یکی از مقاصد محبوب توریسم پزشکی در منطقه است. البته پایین بودن هزینه‌های درمان در ایران هم در این امر بی‌تأثیر نیست. هرساله تعداد زیادی توریست، از کشورهای منطقه مانند عراق، ترکیه، کویت، امارات و غیره برای کاشت مو به ایران سفر می‌کنند.

برای مثال هزینه کاشت مو در آمریکا بین ۴۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار است. این هزینه در آلمان، حدود ۵۰۰۰ دلار، در انگلیس، حدود ۶۱۰۰ دلار، در ترکیه حدود ۲۳۰۰ دلار و در ایران بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ دلار است. باتوجه‌به کیفیت کار جراحان ایرانی در کنار هزینه پایین و اختلاف قیمت ارز در ایران، کاشت مو در ایران یک گزینه عالی برای توریست‌های پزشکی خواهد بود.

کلینیک‌های کاشت موی مختلف، بر اساس نوع روش کاشت، و خدمات ارائه‌شده مثل هزینه اقامت، هزینه پرواز و غیره پکیج‌های مختلفی را ارائه می‌دهند. در بین کشورهای همسایه، کشورهای عربی بیشترین تعداد توریست را برای کاشت مو در ایران دارند. از مقاصد اصلی این توریست‌ها برای کاشت مو در ایران، شهرهای شیراز، تهران، اصفهان، مشهد و اهواز است.

راهنمای مراجعه به متخصص پوست، مو و زیبایی

در این مقاله با انواع روش‌ها، خطرها، عوارض و قیمت‌های کاشت مو آشنا شدید و توصیه‌های لازم درباره این عمل زیبایی را نیز شنیدید. متوجه شدید که کاشت مو، عملی نسبتاً غیرقابل برگشت است و به عبارتی جایی برای پشیمانی وجود نخواهد داشت. در نتیجه قبل از هر اقدامی بهتر است به مراجعه کنید. عمل کاشت مو باید حتماً زیر نظر پزشک متخصص باشد. برای دریافت مشاوره و پرسیدن سوالات خود در مورد انواع روش‌های کاشت مو و تصمیم‌گیری برمراحل کاشت مو در کلینیک زیبایی آنیل

پیش از انجام کاشت مو در کلینیک آنیل، جلساتی جهت مشاوره و معاینه برگزار می‌شود تا متخصص از وضعیت سلامت فرد، کیفیت بانک موی او، دلایل ریزش و انتظارات متقاضی مطلع شود.

روشی که برای کاشت مو انتخاب می‌شود، به وضعیت زیباجو بستگی دارد. متخصص کاشت مو، پس از انجام بررسی‌های لازم در جلسات مشاوره، بهترین روش کاشت رو متناسب با وضعیت متقاضی تشخیص می‌دهد. با وجود روش‌های مختلف کاشت مو در کلینیک آنیل، مراحل کاشت یکسان است و اختلاف تنها در نحوه‌ برداشت فولیکول‌ها می باشد. در ادامه این مراحل را به صورت مختصر شرح داده‌ایم:

در مرحله‌ اول، بانک مو را جهت برداشتن گرافت‌ها آماده می کنند. در این مرحله‌ متخصص کاشت مو، ناحیه‌ اهداکننده را استریل و سپس آن را به طور موضعی بی‌حس می‌کند. زمانی که بخش اهداکننده کاملاً بی‌حس شد، مرحله‌ی دوم آغاز می‌شود.

  • برداشت گرافت ها از بانک مو

در مرحله‌ دوم، متخصص گرافت‌ها را از بانک مو برمی‌دارد. در روش‌های مختلفی که برای کاشت مو وجود دارد، برداشت گرافت‌ها متفاوت است، با این حال این مرحله در تمامی روش‌ها مشترک است و نیاز به دقت و تخصص بالایی دارد.

  • آماده‌سازی گرافت ها برای کاشت

در مرحله‌ سوم، گرافت‌های برداشت شده برای کاشت آماده می‌شوند. در این مرحله، پزشک متخصص گرافت‌ها را زیر میکروسکوپ به شکل تار به تار در می‌آورد و برای کاشت آماده می‌کند.

در این مرحله، منطقه‌ کاشت آماده می‌شود؛ به این منظور، متخصص ناحیه‌ کاشت را استریل و آن را بی‌حس می‌کند.

در  آخرین مرحله‌، سوراخ‌های بسیار کوچکی در ناحیه‌ کاشت ایجاد کرده و گرافت‌های آماده شده را در محل مورد نظر می‌کارند. در انتها برش‌ها را بخیه زده و آن را پانسمان می‌کند.

انواع متدهای کاشت مو آنیل

کاشت مو در کلینیک زیبایی آنیل به تمامی روش‌های رایج (FUT،SUT،FIT،BHT) انجام می‌شود. لازم به ذکر است، نحوه برداشت گرافت به شکل 2 متد زیر انجام می شود.

کاشت نواری

در متد کاشت مو نواری که به روش FUT معروف است، از ایجاد برش در ناحیه بانک مو به منظور استخراج فولیکول‌ها استفاده میشود. پس از برش، فولیکول ها زیر میکروسکوپ رفته و آماده کاشت میشوند. متد نواری برخلاف روش های متد فولیکولی، شدت تهاجم بالاتری داشته و نیاز به ایجاد بخیه دارند.

متدهای روش نواری عوارض بیشتر و زمان ریکاوری طولانی‌تری دارند؛ با این وجود، کیفیت فولیکول های کاشته شده در مقایسه با سایر روش‌ها بیشتر بوده و نقطه قوت این متد محسوب می شود. کاشت مو نواری شامل تکنیک های زیر است:

  • روش FUT
  • روش ترکیبی
  • روش سوپر ترکیبی

کلینیک زیبایی آنیل توانسته درمان و کاشت مو را به روش FUT و به شکل کاملا طبیعی انجام دهد تا متقاضیان خود را از نتیجه حاصل شده راضی نگه دارد. برای اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید.

استخراج واحد فولیکولی

روش‌هایی که در این دسته قرار میگیرند، نیازی به ایجاد برش، خونریزی و بخیه زنی برای استخراج فولیکول ها ندارند. در متد فولیکولی، به کمک سوزن و دستگاهی مخصوص، حفره‌هایی به قطر یک میلی متر در سر ایجاد می شود؛ در این متد فولیکول‌ها بدون خونریزی استخراج شده و باعث آسیب دیدن پوست نمی شود. به همین دلیل، این روش‌ها به تکنیک های بدون جراحی معروف شده اند. کاشت مو از طریق استخراج فولیکولی شامل متدهای زیر است:

  • روش FIT
  • روش SUT
  • روش BHT
  • روش micro FIT
  • روش میکروگرافت

انواع روش های کاشت مو

آنیل به عنوان بهترین کلینیک زیبایی در غرب تهران، قادر به انجام تمامی روش های کاشت مو می باشد. انتخاب روش کاشت، با توجه به شرایط متقاضی در جلسات مشاوره ای توسط پزشک متخصص، تشخیص داده می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا بطور کامل به بررسی هریک از روش های کاشت مو در کلینیک زیبایی آنیل بپردازیم.

کاشت مو به روش FUT

FUT را می‌توان نخستین روش کاشت مو دانست؛ به همین دلیل این روش تا مدت‌ها بهترین و محبوب ترین روش کاشت به حساب می آمد. در این روش پزشک از پشت سر بیمار یا گوش او، نواری از پوست را جدا می‌کند. پزشک این نوار پوستی را زیر میکروسکوپ قرار می‌دهد و فولیکول‌های موجود در آن را جداسازی می‌کند.

مزایای روش FUT

  • از میان روش‌های برداشت گرافت، این روش بیشترین شانس را در برداشت گرافت سالم از بانک مو دارد.
  • برداشت گرافت ها در این روش سرعت بالایی دارد.
  • هزینه‌ این روش کمتر از سایر روش‌ها است.
  • مدت زمان قرارگرفتن گرافت‌ها در محیط بیرون کوتاه‌تر است و احتمال آسیب به گرافت‌ها‌ کمتر است.
  • خطای ناشی از جراحی کاهش می‌یابد.
  • فولیکول ها از مقاوم‌ترین محل و قوی‌ترین گرافت‌ها برداشته می‌شوند.

معایب روش FUT

  • ممکن است جای اسکار در ناحیه برداشت گرافت به جا ماند.
  • این روش عملی تهاجمی است؛ بنابراین دوران نقاهت طولانی‌تر بوده و نیازمند مراقبت‌هایی دقیق‌تر و حساس‌تر است.
  • مراقبت‌های پس از عمل تا حدی است که حداقل تا 2 ماه بعد از کاشت، فرد نباید فعالیت‌های فیزیکی یا ورزش‌های سنگین انجام دهد.
  • این روش برای هرکسی مناسب نیست. به عنوان مثال کسانی‌ که پوست سر آن‌ها سفت است یا ورزشکاران یا کسانی که سابقاً زخم‌های گوشتی دارند، این روش مناسب نیست.
  • در این روش، امکان برداشت از گرافت‌های پایین گردن، موهای بدن و صورت وجود ندارد.

کاشت مو به روش FIT یا FUE:

بر عکس روش FUT بدون خونریزی است. در کاشت مو به روش fit، جراح از دستگاهی با سوزن مخصوص استفاده می‌کند تا سوراخ‌هایی به قطر یک میلی متر در پوست ایجاد کرده و از طریق آن، فولیکول‌ها را خارج می کند. در این روش دیگر نیازی به ایجاد زخم یا برش روی پوست نیست. روش FIT برای افرادی که پوست سر سفت دارند، می‌تواند بهترین روش کاشت مو باشد.

مزایای روش FIT

  • این روش جراحی، درد و خونریزی ندارد و در ناحیه بانک مو هیچ‌گونه اسکار برجا نمی‌ماند.
  • چند روز پس از عمل، می توانید شروع به فعالیت های ورزشی سبک کنید.
  • برخلاف روش FUT، این روش برای کسانی که سابقه‌ زخم‌های گوشتی دارند یا پوست سر آن‌ها سفت و نامنعطف است، مناسب است.
  • در این روش می‌توان گرافت‌های نازک‌تر را برداشت تا بتوان آن‌ها را در خط رویش کاشت.
  • در این روش می‌توان از موها بدن به عنوان بانک مو استفاده نمود.
  • دوران نقاهت و بهبودی این روش نسبت به FUT کوتاه‌تر است.

معایب روش FIT

  • سرعت برداشت گرافت‌ها در این روش پایین است.
  • ممکن است به گرافت‌های مو آسیب برسد و منجر به عدم رویش مناسب مو شود. بنابراین برای پیشگیری از صدمه دیدن گرافت‌ها، مهارت و دقت بالایی لازم است.
  • تعداد گرافت‌های اندکی در یک جلسه می توان استخراج کرد؛ بنابراین برای متراکم شدن موها، جلسات بیشتری نیاز است.
  • زمان بیرون ماندن گرافت‌ها از بدن بیشتر از روش FUT است؛ در نتیجه احتمال آسیب دیدن آن‌ها بیشتر است.
  • نمی‌توان گرافت‌ها را از موضع‌های نزدیک به هم برداشت، بنابراین به بانک مویی با مساحت بالا نیاز است.

با توجه به شرایط و وضعیت متقاضی، روش کاشت مو برای افراد مختلف، متفاوت است.

کاشت مو به روش SUT

ویژگی اصلی این روش استفاده از وسایل مدرن و میکروموتورهای اتومات بجای نگه‌دارنده‌های دستی است. در ، سعی پزشک بر آن است تا فولیکول‌ها را به طریقی استخراج کند که کمترین میزان از بافت پوست سر برداشته شود. به عبارتی، جابه‌جایی فولیکول‌ها به تنهایی و بدون اتصال به باقی مانده بافت پوست سر این امکان را فراهم می‌کند، بیشترین تعداد فولیکول های کاشته شده، رشد کنند.

مزایای روش SUT

این روش کلیه‌ مزایای روش FIT را در برداشته و علاوه‌بر آن، مزایای زیر را نیز شامل می‌شود:

  • این روش جراحی ندارد؛ بنابراین اسکار به جا نمی‌ماند و به گرافت مو آسیب نمی‌رساند.
  • دوره‌ نقاهت این روش کوتاه است و نهایتاً تا دو هفته سوراخ‌های ایجاد شده، بهبود می‌یابند.
  • سرعت روش SUT بسیار بالا است.
  • احتمال آسیب به گرافت‌ها، به دلیل سرعت بالا، بسیار کم است.
  • ممکن است پیوند مو تنها در یک جلسه انجام شود.

معایب روش SUT

  • هزینه‌ SUT بیشتر از روش‌های FIT و FUT است.
  • این روش تا حد زیادی به مهارت جراح وابسته است و درصورتی که وی مهارت کافی نداشته باشد، آسیب زیادی به گرافت‌ها وارد می‌شود.

کاشت مو به روش BHT

کاشت مو به روش BHT یا پیوند موی سنتی، شامل برداشت گرافت‌های اهداکننده از پشت سر متقاضی است. لازم به ذکر است در صورتیکه تعداد پیوندهایی که از منطقه اهدا کننده برداشت می‌شود، کافی نباشد؛ جراح می‌تواند از مناطق دیگر برای پیوند استفاده کند.

در این متد، موهای بدن با استفاده از تکنیک FIT جداسازی می‌شوند و هیچ اسکاری از خود روی پوست به جای نمی‌گذارند. کاشت و پیوند توسط موی بدن بسیار پیچیده‌تر است، به این دلیل که نیاز به بیهوشی دارد. پیوندهای برداشت شده از این مناطق ممکن است به دلایل زیبایی برای کاشت روی خط مو مناسب نباشند. در عوض، پیوند موی بدن معمولاً برای افزایش تراکم در بالای پوست سر و تاج استفاده می‌شود.

مزایای روش BHT

  • این روش را می‌توان با دیگر روش‌های کاشت ترکیب کرد.
  • این روش برای افرادی با بانک موی ضعیف مناسب است.
  • در این روش، موی کاشته شده متراکم می‌شود.

معایب روش BHT

  • اگر موها در فاز درستی قرا نداشته باشند، پس از کاشت به رشد نمی‌رسند.
  • در سال‌های اول موها کمی شلخته و غیر یک‌دست به‌نظر می‌رسد.

کاشت مو به روش میکروفیت Micro FIT [بیشترین تراکم]

روش Micro FIT تقریبا مشابه روش FIT است. واژه میکرو (Micro) به معنی کوچک بوده و اف آی تی (FIT) نیز اسم یکی از روش‌های معروف کاشت مو با تراکم بالا است. پس نام روش Micro FIT به دو موضوع اشاره دارد:

  • میکرو: در این روش از دستگاه‌های ظریف و دقیق خاصی استفاده می‌شود.
  • FIT: این متد بر پایه‌ی روش FIT انجام می‌شود. یعنی استخراج گرافت‌ها به صورت واحدهای فولیکولی است.

با افزایش سن ریزش مو نیز بیشتر می‌شود و افراد نیاز به روش‌هایی پیدا می‌کنند که آن را برطرف کنند یکی از این روش‌ها کاشت مو به روش Micro fit است. یک پلاگین می‌تواند تا 15 فولیکول مو داشته باشد، میکروگرافت‌ها و مینی گرافت‌ها معمولاً بیش از 5 فولیکول ندارند. این امر باعث می‌شود تعداد بیشتری پیوند انجام شود و طبیعی‌تر به نظر برسد.

  • میکرو پیوند = 1 فولیکول مو در هر پیوند.
  • مینی گرافت = 2-5 فولیکول مو در هر پیوند.

به طور کلی از میکروگرافت‌ها برای ایجاد و پر کردن خطوط مو و از مینی گرافت‌ها برای پر کردن و ضخیم شدن مناطق طاس و نازک پشت خط مو استفاده می‌شود. هنگامی که پیوندها به اندازه یک دانه برنج بریده می‌شوند، دارای 2-4 تار مو هستند، آن را مینی گرافت می‌نامند. هنگامی که پیوندها به اندازه کمتر از یک دانه برنج بریده می‌شدند و تنها حاوی یک تار مو بودند، میکروگرافت نامیده می‌شوند.

پزشک ابتدا با برداشتن نواحی وسیعی از موها از ناحیه اهدا کننده به عنوان یک پلاگین، یک نوار یا (بعداً) FUE آنها را برای بررسی و آماده سازی منتقل کرده و به قطعات کوچکتر با اندازه خاص تقسیم می‌کنند. پزشکان یا تکنسین‌هایی که این کار را انجام می‌دهند، اغلب از ذره بین‌هایی استفاده می‌کنند که باعث افزایش دقت، کارایی و سرعت کالبد شکافی شود.

کاشت مو به روش Micro fit از قدیمی‌ترین و گران‌ترین روش‌های کاشت می‌باشد. این روش به علت متفاوت بودن با سایر روش‌ها خیلی کاربردی ندارد. یکی از دلایل اصلی آن به وجود آمدن زخم در نواحی مختلف از جمله زیر گردن و روی بدن است که از بین رفتن جای آن بسیار زمان می برد و گاهی نیز امکان پذیر نخواهد بود.

در کلینیک زیبایی آنیل با مشورت با پزشکان متخصص می‌توانید از روشی که برای شما مناسب‌تر است، مطلع شوید.

مزایای روش Micro FIT

  • رویش مو در این روش بسیار طبیعی و ظریف است.
  • در این روش از ابزارهای بسیار پیشرفته و دقیق برای برداشت گرافت‌ها استفاده می‌شود. به طور دقیق‌تر باید گفت، از میکروموتورهای اتوماتیک 400 میکرونی برای برداشت گرافت از محل بانک مو استفاده می‌شود. حتی می‌توان تا 10000 گرافت را بدون جراحی از بانک مو برداشت.
  • در این روش می‌توانیم تا 50 هزار تار مو در محل طاسی بکاریم، یعنی چیزی حدود 4 برابر روش‌های دیگر.
  • می‌توان گرافت‌های ظریف و تک‌تارمویی برای طبیعی‌تر شدن خط رویش برداشت کرد.
  • می‌توان از موهای بدن برداشت کرد.
  • این روش برای افرادی که ریزش موی منطقه‌ای و جزئی دارند، مناسب است.
  • سرعت برداشت گرافت‌ها در این روش بالا است.
  • این روش کم‌تهاجمی و ایمن است.
  • از آنجایی که در این روش سوراخ‌های ریزی ایجاد می‌شود، زخم و اسکاری ایجاد نخواهد شد.
  • دوره‌ نقاهت این روش کوتاه است و بعد از مدت کوتاهی، فرد می‌تواند به‌راحتی ورزش و فعالیت‌های بدنی انجام دهد.

معایب روش Micro FIT

  • این روش برای کسانی که بانک موی ضعیفی دارند، ممکن نیست.
  • برای متراکم شدن مو، دو جلسه‌ متوالی نیاز است.
  • هزینه این روش بالاست.

کاشت مو به روش میکروگرافت

در این روش کاشت، از فولیکول های مناطقی که رشد بیشتری داشته اند، برای کاشت مو در نواحی کم پشت استفاده می‌شود. این روش یکی از روش‌های بسیار کم عارضه کاشت مو است. به همین دلیل بین افراد مختلف محبوبیت بسیار زیادی دارد. در روش میکروگرافت از وسایل استخراج فولیکول مو برقی استفاده می‌شود تا فولیکول مو از روی پوست سر برداشته شده و در نقاط کم مو کاشته شود.

مزایای روش میکروگرافت

  • در این روش در مقایسه با روش‌های SUT و FUE در یک جلسه تعداد بیشتری گرافت را می‌توان برداشت.
  • می‌توان گرافت‌های تک‌تارمویی یا دوتارمویی برای کاشت در خط رویش برداشت کرد.
  • از آنجا که میکروموتورها بیشتر است، موهای کاشته شده متراکم‌تر خواهد شد.
  • سرعت عمل جراح بیشتر و آسیب به گرافت‌ها کمتر خواهد بود.
  • در این روش اسکار و نکروز (بافت‌مردگی) وجود نخواهد داشت.
  • از آنجا که در این روش از تکنیک سلول‌های بنیادی استفاده می‌شود، رویش مو سریع‌تر است.

معایب کاشت میکروگرافت

  •  جراحی دقت و حوصله زیادی نیاز دارد.
  • ممکن است بیش از یک جلسه نیاز باشد تا شما به تراکم موردنظر خود دست یابید.

بهترین روش کاشت مو کدام است؟

کاشت مو به روش های مختلفی انجام میشود و تفاوت این روش ها در نحوه برداشت فولیکول ها و گرافت های مو است؛ نحوه کاشت همه روش ها یکسان میباشد. پس در حقیقت وقتی از بهترین روش کاشت مو صحبت میکنیم منظورمان بهترین روش برداشت گرافت‌های مو است به طوری که بتوانیم بیشترین تعداد گرافت‌های سالم مو را در بیاوریم.

در اینصورت زمان عمل جراحی، دوره نقاهت و درمان برای مراجعه کننده، حداقل زمان ممکن بوده و در نهایت می‌تواند نتیجه رضایت بخش و مناسبی از این روش داشته باشد. تجربه کلینیک‌های زیبایی و نظرات مراجعه کنندگان نشان داده است، بهترین روش کاشت مو در ایران SUT است. در کلینیک زیبایی آنیل، کاشت ابرو به روش SUT انجام می‌گردد.

کاشت مو به روش ترکیبی

دنیای علم و تکنولوژی در همه موارد در حال تکامل است. در دنیای کاشت مو نیز تقریباً همه چیز در بهترین حالت خود قرار دارد و می‌تواند نتایج کاملاً طبیعی را ارائه دهد. روش های زیادی برای کاشت مو وجود دارد که یکی از اصلی ترین روش های آن کاشت مو به روش ترکیبی است.

از اصلی ترین ویژگی های این روش حداکثر محدوده پوشش ممکن با تراکم بالا است. FUT و FUE دو تکنیک اصلی در کاشت مو هستند. این تکنیک‌ها پیشرفت زیادی کردند تا معایب هر دو تکنیک را رفع کنند. تا حدودی هم موفق بودند. در این روش کاشت که شامل برداشت، پیوند فولیکول از ناحیه اهدا کننده است که معمولاً از پشت و کنار سر است و سپس کاشت آنها در محل گیرنده انجام می‌شود. هر دوی این تکنیک‌ها از روش یکسانی با تفاوت روش برداشت در پیوند استفاده می‌کنند.

به دلیل افزایش میزان ریزش مو در مردان و زنان یکی از رایج ترین تکنیک های زیبایی کاشت مو به روش ترکیبی، ترکیب روش های FUT + FUE + BHT است. تکنیک های قبلی قدیمی، ابتدایی و ناکارآمد بودند و نتایج نامطلوبی از خود به جای می‌گذاشتند. امروزه در بین افراد طاس، تمایل به کاشت مو با چگالی بالا بسیار رایج شده است. اکثر بیماران با این امید که با حداکثر پوشش بعد از کاشت مواجه می شوند، این کار را انجام می‌دهند.

درجه نوروود، درجه VI و VII مراحل طاسی گسترده و پیشرفته‌ای است که باعث ایجاد طاسی وسیع تری می‌شود و فقط یک تار مو در پشت و کنار سر باقی می‌گذارد. در نتیجه بیماران برای به دست آوردن پوشش قابل قبول در آن ناحیه به تعداد بیشتری پیوند فولیکول نیاز دارند.

اگر چه تعداد پیوندهای مورد نیاز تنها با کاشت مو به روش FUT یا FUE قابل انجام نیست، کاشت مو به روش ترکیبی این کار را انجام می‌دهد. تکنیک ترکیبی ارائه استخراج بیش از 4000 پیوند فولیکولار را ارائه می‌دهد؛ بنابراین تکنیک خوبی برای انجام کاشت مو در موارد خاص است. در این روش فولیکول‌ها را از ریش، که «منطقه سایه» نامیده می‌شود و در زیر چانه وجود دارد، می‌گیرند.

مزایای کاشت ترکیبی

مزایایی که برای روش‌های FUT  و FIT گفته شد، در این روش نیز وجود دارد، علاوه بر آن، می‌توان مزایای زیر را نیز برای کاشت ترکیبی در نظر گرفت:

  • در این روش گرافت‌های برداشت شده بسیار باکیفیت هستند.
  • امکان متراکم شدن و پوشش موضع‌های خالی شده در سطح گسترده وجود دارد.

معایب کاشت ترکیبی

  • این روش برای کسانی که سابقاً مو کاشته‌اند و بانک موی آن‌ها آسیب دیده، ممکن نیست.
  • این روش از روش‌های تهاجمی است که در آن خونریزی، بخیه و اسکار وجود دارد. بنابراین دوره نقاهت و استراحت آن طولانی مدت است.

بهترین روش کاشت مو با تراکم بالا

یکی از مواردی که متقاضیان کاشت مو بر آن تاکید می کنند، انتخاب روشی برای کاشت مو است که تراکم بالایی داشته باشد. متقاضیانی که برای کاشت مو به کلینیک زیبایی آنیل مراجعه می کنند، متوجه خواهند شد که یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار در دریافت نتیجه دلخواه، شاخصه های بانک مو متقاضیان است. در صورتی که متقاضی بانک مو مناسبی نداشته باشد، تامین کننده خوبی برای کاشت مو با تراکم بالا نخواهد بود. مهارت، تجربه، تجهیزات و متد درمانی در آنیل از دیگر عواملی است که بر کیفیت نتیجه و میزان تراکم کاشت تاثیر می‌گذارد.

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در میزان تراکم مو بعد از کاشت، متد و روش پیوند مو است. روش SUT با توجه به مزایایی که در بالاتر به آن اشاره کردیم و همچنین تجربه کلینیک‌های زیبایی، می‌توان بهترین روش کاشت مو با تراکم بالا دانست.

اهمیت بررسی علت ریزش مو قبل از کاشت چیست؟

عوامل بسیار متعددی نظیر تغذیه و رژیم غذایی نادرست، مشکلات روحی، عوامل ژنتیکی و غیره، بر روی ریز مو تاثیر می گذارند. بررسی علل ریزش مو قبل از کاشت موی سر، اهمیت بالایی دارد. چرا که این موارد تعیین کننده این است که آیا می توان جراحی انجام داد یا خیر؟ همچنین تعیین کننده روش کاشت مو نیز می باشند.

پزشک مربوطه پس از بررسی موارد گفته می شود می تواند تصمیم بگیرد آیا امکان جراحی وجود دارد یا خیر. به عنوان نمونه، اگر ریزش موی فرد به علت مصرف بعضی داروهای خاص باشد، در این صورت نمی توان عملیات کاشت مو را انجام. چراکه به منظور انجام فرایند کاشت مو، فرد می بایست دارای یک الگوی مشخصی از طاسی باشد.

مناسب ترین کاندید کاشت مو چه کسانی هستند؟

یکی از سوالاتی که ممکن است برای هر فردی پیش بیاید، این است که چه افرادی برای کاشت مو کاندید مناسبی هستند. در پاسخ به این سوال باید گفت، معیارهای زیادی برای افراد مناسب کاشت مو وجود دارد. برخی از مهمترین مواردی که باعث می‌شود افراد به این کار روی بیاورند، شامل موارد ذیل است:

  • افرادی که بخش زیادی از موهای خود را از دست داده‌اند.
  • افرادی که دچار ریزش مو شدید شدند.
  • افرادی که بدلیل صدمات و حوادث گوناگون به ریزش مو دچار شدند.
  • وجود ریزش مو به صورت سکه‌ای.
  • وجود برخی مشکلات هورمونی و یا ژنتیکی
  • افرادی که پس از انجام عمل های جوان‌سازی پوست و کشیدن آن، دچار ریزش مو می‌شوند.

در هر یک از موارد بالا استفاده از کاشت مو می‌تواند به حل مشکل بسیار کمک کند. البته این مورد را در نظر داشته باشید که سبک زندگی نیز در نتیجه این کار موثر می‌باشد. برای نمونه افرادی که رژیم غذایی مناسب داشته، به طور مرتب ورزش می‌کنند و همچنین از استرس به دور هستند، می توانند نتیجه مطلوب تری را انتظار داشته باشند.

چه کسانی نمی توانند کاشت مو انجام دهند؟

به طور کلی افرادی که دارای ویژگی های زیر می باشند، نمی توانند کاشت موی طبیعی انجام دهند. این موارد عبارت است از:

  • داشتن انواع بیماری های عفونی و دیابت.
  • افرادی که دچار استرس، افسردگی، فشار روحی و موارد این چنینی می باشند.
  • کسانی ضعف بانک مو دارند.
  • کسانی که کمتر از 30 سال سن دارند. چرا که هورمون ریزش مو همچنان فعال است.
  • افرادی که دارای مشکلات خونی هستند.

همان طور که در سایت معتبر نیز اشاره شده افرادی که بیماری مذمن مثل: بیمرای قلبی، نارسایی کبد و … دارند بهتر از با مشورت پزشک این کار را انجام دهند.

شایان ذکر است، کسانی می توانند کاشت مو انجام دهند که طاسی آن ها بر اثر این عوامل باشند: برخورد جسم سخت به سر، بخیه یا شکستگی، محکم بستن موها، آلوپسی آندروژنی.

بهترین سن برای کاشت مو

طبق آمارها، حدود دو سوم مردان پس از 30 سالگی و فراتر از 85 درصد مردان، پس از 50 سالگی موهای خود را از دست می‌دهند. معمولاً کوچک شدن فولیکول مو و ریزش آن بالای 35 سالگی اتفاق می‌افتد.

یکی از سوالاتی که ممکن است برای بسیاری از افراد مبتلا به ریزش مو پیش بیاید، این است که  بهترین سن برای کاشت مو چه سنی است؟ در پاسخ باید که گفت، برخی بالای 25 سال را برای کاشت مو پیشنهاد می‌کنند؛ اما بهتر است کاشت زمانی انجام شود که ریزش مو متوقف شده باشد.

معمولاً ریزش مو از 20 تا 30 سال اتفاق می‌افتد. بنابراین مناسب‌تر است که فرد پس از 30 سالگی برای کاشت مراجعه کند تا چرخه ریزش موی او کامل شده باشد و نتیجه مطلوب‌تری از کاشت مو بگیرد. بنابراین اگر کسی در 20 سالگی مبتلا به طاسی شده، کاشت مو به او توصیه نمی‌شود. ضمناً حداکثر سن برای کاشت مو را 50 سالگی در نظر می‌گیرند.

بهترین فصل برای کاشت مو

شاید به نظر عجیب باشد که بهترین فصل برای کاشت مو چه مفهومی دارد اما لازم است بدانید که برای کاشت مو ما پیشنهاد می کنیم فصل زمستان را انتخاب کنید. در فصل تابستان و بهار به دلیل تابش مستقیم نور خورشید، باید از کلاه استفاده کنید اما فصل زمستان به کلاه نیازی نیست؛ بنابراین بهترین فصل کاشت مو، زمستان است. به این نکته توجه داشته باشید اگر در فصل تابستان کاشت مو انجام دادید، برای جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید، حتما از کلاه استفاده کنید. استفاده از کلاه در فصل بهار و تابستان برای محافظت فولیکول های جدید الزامی است.

مراقبت های قبل از کاشت مو

اگر می خواهید نتیجه ای که از کاشت مو می گیرید رضایت بخش باشد، نیازمند این هستید که نکات زیر را قبل از کاشت انجام دهید و رعایت کنید:

  • مصرف سیگار و قلیان ممنوع: مصرف سیگار و قلیان به دلیل نیکوتین و مواد شیمیایی که در خود دارد؛ باعث افزایش گردش خون می‌شود. این امر باعث می‌شود که در حین عمل، خونریزی افزایش یابد و در نتیجه خون کمتری به موهای کاشته شده برسد. هم چنین باعث تشکیل لخته های خون و کاهش میزان گردش خون در پوست سر می‌شود.
  • مصرف مشروبات الکلی قبل از کاشت مو: مصرف طولانی مدت مشروبات الکی باعث می‌شود که هنگام عمل جراحی، خونریزی بیشتر شود. اتانول موجود در مشروبات تاثیر مستقیمی روی پلاکت های خونی داشته و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند. بنابراین موجب افزایش خونریزی می‌شود. همچنین ممکن است مصرف مشروبات الکلی باعث بی اثر شدن بی حسی شده و جراحی شما همراه با درد باشد.
  • مصرف داروها قبل از کاشت مو: حتما قبل از کاشت مو درباره داروهایی که مصرف می‌کنید با پزشک و متخصص خود مشورت کنید تا مشکلی برای شما حین عمل و بعد از عمل رخ ندهد.
  • مکمل های غذایی یا دارویی: در مورد استفاده از مکمل های غذایی هم حتما با پزشک خود در این مورد صحبت کنید؛ برای مثال استفاده از انواع ویتامین ها، مصرف آسپرین و یا داروهایی که آسپرین دارند، استفاده از داروهای بدنساز و ترکیبات گیاهی می تواند در نتیجه عمل تاثیرگذار باشد.

مراقبت های بعد از کاشت مو

رعایت موارد زیر در افزایش رضایتمندی شما از نتیجه و کاهش دوره نقاهت و ریکاوری خواهد شد.

  1. عمل کاشت مو در حدود 4 تا 8 ساعت زمان می‌برد. اگر چه فرد می‌تواند بعد از عمل به کارهای روزمره و عادی خود بپردازد، اما اگر امکان استراحت وجود داشته باشد، بهتر است. حدود 3 تا 5 روز استراحت کند تا شرایط بهتری داشته باشد.
  2. به دلیل تزریق داروهای آرام بخش و مسکن نیاز است که روز عمل، همراه داشته باشید تا هنگام ترخیص شما را تا منزل همراهی نماید.
  3. روزهای اول پس از عمل هنگامی که استراحت می‌کنید و سر خود را روی بالش قرار دهید و مراقب باشید که در تماس سر با بالش فولیکول‌های مو نریزند. اگر احساس کردید ریزش موی شما غیر طبیعی است، فورا به پزشک خود اطلاع دهید.
  4. در روزهای اول پس از عمل پیوند مو سعی کنید، در معرض تابش مستقیم خورشید قرار نگیرید.
  5. از شستن موهای خود اجتناب کنید.
  6. از کلاه یا روسری استفاده نکنید؛ زیرا باعث آسیب رسیدن به فولیکول‌ها و کند شدن روند بهبود می‌شود.
  7. بعد از اینکه پزشک به شما اجازه شستن مو را اعلام کرد، به آرامی موهای خود را با آب و صابون شست و شو بدهید.
  8. بهتر است محل مورد نظر پس از کاشت، مرطوب نگه دارید.
  9. دست زدن و یا کندن مو از ناحیه کاشته شده بسیار مضر بوده و باعث تشدید و ماندگاری زخم‌ها می‌شود.
  10. مصرف مواد غذایی و همچنین داروهای منبع ویتامین و آهن بسیار در التیام زخم‌ها تاثیرگذار است.
  11. استفاده از پمادهایی که پزشک تجویز نموده برای خشک کردن زخم‌ها و در نتیجه از بین رفتن آنها بسیار مهم و ضروری می‌باشد.

عوارض کاشت مو چیست؟

این عوارض برای افراد مختلف، متفاوت است. ممکن است بعد از عمل، برای برخی از مراجعین هیچ مشکلی به وجود نیاید و برای فردی دیگر یک یا چند مورد از عوارض زیر به وجود میاید. عوارض شایع کاشت به شرح زیر است:

  • تورم پس از جراحی: رایج ترین عوارض کاشت مو که اغلب مراجعین پس از عمل جراحی با آن مواجه می‌شوند، تورم پس از جراحی است که در اثر تجمع مایع میان بافتی در زیر پوست به وجود میاید.
  • خونریزی: طبق آمار، حدود 37/1 درصد مراجعین در حین عمل جراحی به شدت خونریزی می‌کنند. خونریزی های شدید حین عمل طبیعی نبوده و بیشتر به دلیل اشتباه جراح رخ می‌دهد.
  • نازک شدن تار مو: نازک شدن تار موی قسمت کاشته شده رایج و متداول است. این مسئله برای مراجعین باعث اضطراب شده، چرا که افراد می‌خواهند موهای از دست رفته خود را بازیابند، اما حالا قسمت دیگری از سرشان دچار ریزش مو می‌شود. در بیشتر مواقع نازک شدن تارهای مو پایدار نمی‌باشد و پس از گذشت مدت زمان موی فرد با ضخامت طبیعی شروع به رشد می‌کند.

دوره نقاهت و بهبودی کاشت مو چقدر است؟

افرادی که کاشت مو انجام می‌دهند، پس از انجام این عمل باید یک دوره نقاهت را پشت سر بگذارند. اما مسئله اصلی مدت این دوره است. اولین موردی که باید بدانید این است که به دلیل روش‌های بسیار زیاد و متنوعی که برای کاشت مو وجود دارد، دوره نقاهت بیمار می‌تواند بسته به روش کاشت متفاوت باشد. به طور کلی برای اکثر روش‌ها این دوره به مدت یک تا دو هفته پس از انجام کار است. این دوره نیز برای بهبود زخم‌های به وجود آمده بر اثر کاشت مو و یا درد در ناحیه مورد نظر است.

در برخی از روش‌های کاشت، پزشک مجبور به ایجاد برش در ناحیه‌هایی از سر می‌شود که افراد برای بهبود و ترمیم آنها به یک هفته استراحت نیاز دارند. یکی از عوارضی که پس از کاشت مو ممکن است با آن روبرو شوید، خونریزی در ناحیه مورد نظر است. این مورد می‌تواند باعث افزایش دوره نقاهت پس از کاشت مو شود که امری طبیعی است.

در دوره نقاهت باید مراقبت‌های پس از کاشت مو را به طور دقیق و کامل رعایت نمود تا بهترین نتیجه ممکن را دریافت کنید. البته توجه داشته باشید که انجام این مراقبت‌ها در کوتاه‌تر شدن دوره نقاهت و همچنین بهبود زخم‌ها و درد، تاثیر مستقیم خواهد گذاشت. برای نمونه مراقبت از سر هنگام خواب، عدم شست و شوی مو تا چند روز، قرار نگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، دوری از فشارهای عصبی و استرس و همچنین تغذیه سالم از مواردی است که در نتیجه کاشت مو بسیار اهمیت دارند.

زخم های بعد از کاشت مو

یکی از عوارض شایعی که پس از انجام کاشت مو وجود دارد، به وجود آمدن زخم‌های مختلف است. وجود این زخم‌ها علل مختلفی دارد، اما ابتدا بهتر است با انواع آنها آشنا شوید.

  • زخم به وجود آمده در روش FIT: در این روش فولیکول‌های مو به روش کاملا جداگانه از اطراف و همچنین بخش پشتی سر خارج می‌شوند. این کار با استفاده از میکرو پانچ صورت میگیرد. در نتیجه، یک اسکار به شکل گرد و با قطر کمتر از یک میلی‌متر ایجاد می‌شود.
  • زخم به وجود آمده در روش FUT: در این روش به دلیل برداشت یک نوار از پوست سر، جراح مجبور به استفاده از تیغ برای برش می‌شود. در نهایت نیز با استفاده از بخیه، محل بریده شده را ترمیم می‌کند. میزان اسکار ایجاد شده در این روش به اندازه و طول نوار بستگی دارد.

آیا نتیجه کاشت مو دائمی است؟

از بزرگترین دغدغه‌های افراد برای انجام کاشت مو، دائمی یا موقتی بودن آن است. همین مسئله در انتخاب افراد تاثیرگذار می‌باشد. در مورد نتیجه کاشت مو بهتر است بدانید که به طور کلی پس از گذشت 4 تا 6 ماه قابل رویت بوده و به صورت ماهانه مقدار کمی به قد مو اضافه می‌شود. دائمی بودن نتیجه کاشت مو به عوامل مختلفی بستگی دارد که به برخی از موثرترین آنها اشاره خواهیم کرد.

  • اولین مورد در نتیجه نهایی کاشت مو، انتخاب بهترین پزشک است که بر اساس سابقه و تجربه باید صورت گیرد.
  • مقدار طاسی و همچنین میزان تراکم مو در ناحیه مورد نظر کاشت، در نتیجه گیری موثر است.
  • مشخصاتی که پوست سر دارد، مانند: رنگ پوست، نوع و همچنین قوام آن که کاشت به هر روشی باید بر اساس این موارد انجام شود.
  • سن فرد مورد نظر و همچنین وجود بیماری‌های زمینه‌ای بسیار در دائمی بودن نتیجه کاشت تاثیرگذار است.
  • وجود بانک موی قوی در افراد باعث می‌شود تا نتیجه کار نیز به صورت دائمی باشد.

در فرایند کاشت مو، فولیکول‌هایی در ناحیه مورد نظر قرار داده شده و باعث در آن نواحی می‌شوند. همانند دیگر فولیکول‌ها، آنها نیز یک طول عمر مشخصی دارند ولی به صورت معمول تا پایان عمر فرد، رشد خواهند داشت.

در برخی موارد نیاز به چند جلسه برای کاشت لازم است و یا بعضی از پزشکان برای تحریک فولیکول‌های مو داروهای خاصی به پوست تزریق می‌کنند. بهتر است بدانید که تمام این موارد به افزایش عمر فولیکول‌ها کمک بسیاری می‌کند.

آیا کاشت مو زنان با مردان متفاوت است؟

یکی از مهمترین مسائلی که می بایست به آن اشاره شود، این است که زنان نمی توانند از قسمت های دیگر بدن برای کاشت مو استفاده کنند بر خلاف مردان.

مورد دیگری که باید به آن توجه شود این است که، مردانی که دارای ریزش مو می باشند، تنها می توانند از قسمت پشت سر به عنوان ناحیه اهدا کننده برای پیوند استفاده کند. این در حالی است که اگر زنان دارای الگوی ریزش مو مردانه نباشند، می توانند از ناحیه فرق سر نیز به عنوان ناحیه اهدا کننده برای پیوند استفاده کند.

آخرین موردی که می بایست به آن اشاره کرد، جای زخم بعد از پیوند می باشد. به عنوان نمونه، مردان اغلب دارای موهای کوتاه می باشند و اگر از روش FUT استفاده کنند، محل برداشت مو آشکار می شود.

هزینه کاشت مو در سال 1402 چقدر است؟

قیمت و به میزان طاسی سر، وضعیت بانک مو، روش انتخاب شده جهت کاشت، رویش طبیعی مو و دوره نقاهت آن بستگی دارد. پزشک ابتدا سراغ موی پشت سر می رود تا بتواند از فولیکول های آن جهت کاشت استفاده کند. اگر وضعیت بانک مو در آن قسمت ایده آل نباشد، می بایست از نقاط دیگری این فرایند انجام شود که بر روی هزینه بسیار تاثیرگذار است.

روش انتخاب شده، رابطه مستقیمی با هزینه دارد. چرا که هرچه قدر تکنیک کاشت مو پیچیده تر باشد، تجهیزات به روز تر و تخصصی تری می خواهد که نیازمند مهارت بالا پزشک است. علاوه بر آن، کلینیک انتخاب شده و میزان سابقه و تجربه پزشک نیز بر روی قیمت نهایی تاثیرگذار است.

هزینه کاشت مو طبیعی در سال 1402 در تهران با جدیدترین روش های کاشت در کلینیک آنیل بین 13.000.000 الی 16.000.000 تومان می باشد.

مشخصات بهترین کلینیک کاشت مو

با توجه به معیارهایی که در انتخاب کلینیک کاشت مو دخیل است، نکته مهم نحوه بررسی این معیارها در پروسه تحقیق برای انتخاب بهترین کلینیک کاشت مو است. زیرا حتما شما هم این تجربه را داشته‌اید که با وجود این که معیار‌های مناسب برای انتخاب کلینیک خوب را می‌دانید، اما در انبوهی از تبلیغات مختلف سردرگم شوید.

بنابراین در این بخش ما شما را راهنمایی می کنیم تا بهترین مرکز کاشت مو را انتخاب کنید.

بررسی رزومه مرکز کاشت مو

اولین کار برای انتخاب یک کلینیک خوب، بررسی سوابق و رزومه آنجاست. امروزه اکثر مراکز درمانی و زیبایی تصاویری از مراجعین خود در سایت و صفحات اجتماعی خود منتشر می‌کنند. این عکس‌ها قبل و بعد از درمان و جراحی را نشان می‌دهد.

شما می‌توانید با مشاهده این عکس‌ها  تا حدودی به کیفیت و توانایی پزشکان حاضر در آن مجموعه پی ببرید. علاوه بر این شما باید از میزان تجربه یک کلینیک آگاه باشید. این مورد را می‌توانید با سال تاسیس آن متوجه شوید.

پرس و جو از دیگر مراجعین کلینیک

یکی دیگر از کارهایی که توصیه می‌شود برای انتخاب یک کلینیک خوب درمانی و زیبایی انجام دهید، این است که از مراجعینی که از خدمات درمانی مرکز مورد نظر استفاده کرده‌اند پرس و جو کنید. این روش به خوبی می‌تواند ما را از کیفیت کلینیک مربوطه مطلع کند.

نظرات کسانی که کاشت مو انجام داده اند

یکی از روش‌هایی که به لطف گسترش اینترنت شما می‌توانید از آن استفاده کنید و از نظرات سایر مراجعین مطلع شوید، مراجعه به صفحات اجتماعی و وبسایت مورد نظر است. شما با مطالعه کامنت‌های افراد مختلف می‌توانید میزان رضایت افراد مختلف را از کلینیکی که انتخاب کرده‌اید متوجه شوید.

بهترین مرکز کاشت مو در تهران

مجموعه آنیل با بیش از 10 سال سابقه تخصصی در انجام کاشت مو با کادری متخصص و پیشرفته‌ترین تجهیزات حال حاضر آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان است. هم‌چنین کلینیک کاشت مو آنیل برای رفاه حال عزیزانی که امکان پرداخت هزینه کاشت به صورت یکجا را ندارند امکان را فراهم کرده است، تا هیچ فردی از نعمت داشتن موهایی پرپشت و سالم محروم نماند.

رضایت زیباجویان عزیز از نتیجه عمل خود، برای ما از ابتدا مهم‌ترین موضوع بوده است. شما عزیزان میتوانید برای دیدن نتایج و کلینیک زیبایی آنیل، صفحه اجتماعی ما را در اینستاگرام نیز دنیال کنید.

دست زدن به موهای کاشته شده

دست زدن به موهای کاشته شده ممکن است باعث آسیب به آنها شود و همچنین باعث افت کیفیت و زیبایی موهای کاشته شده شود. به علاوه، در برخی موارد، دست زدن به موهای کاشته شده ممکن است باعث ریشه‌کن شدن موها شود که می‌تواند منجر به از دست دادن موها شود. دلیل اصلی اینکه نباید به موهای کاشته شده دست زد، این است که موهای کاشته شده در ابتدا ضعیف و حساس هستند و به مرور زمان قوی‌تر و پایدارتر می‌شوند.

هرگونه دست زدن به موهای کاشته شده ممکن است باعث جابجایی آن‌ها و خراشیدگی‌هایی در پوست سر شود که می‌تواند باعث آسیب و کاهش کیفیت موهای کاشته شده شود. دست زدن به موهای کاشته شده همچنین ممکن است باعث خروج زودهنگام موهای کاشته شده شود. هرگونه فشار و تماس بیش از حد با موهای کاشته شده، می‌تواند باعث آسیب به ریشه موهای کاشته شده شود و در نتیجه، آن‌ها را از محل کاشت خارج کند. بنابراین، برای حفظ موهای کاشته شده، باید از لمس و دست زدن به آن‌ها خودداری کرد.

مدت زمانی که نباید به موهای کاشته شده دست زد، به روش کاشت مو بستگی دارد. برای مثال، در برخی از روش‌های کاشت مو، مانند روش  FUE، پس از کاشت موها، باید حداقل ۳ روز تا ۱ هفته از لمس موهای کاشته شده خودداری کرد. همچنین، پس از کاشت مو، پزشک معالج ممکن است دستورالعمل‌های خاصی را برای مراقبت از موهای کاشته شده ارائه کند که باید به آن‌ها توجه کرد و به طور دقیق پیروی کرد.

مدت زمان محکم شدن گرافت مو

مدت زمان محکم شدن گرافت مو به شدت به روش کاشت مو و وضعیت شخصی بستگی دارد. با این حال، به طور کلی می‌توان گفت که معمولاً موهای کاشته شده در عرض چند روز به پوست سر چسبیده و بافت سلولی پوست را تثبیت می‌کنند. پس از آن، در عرض چند هفته یا ماه، ریشه موهای کاشته شده شروع به رشد می‌کنند و به مرور زمان قوی‌تر و پایدارتر می‌شوند.

در روش FUE، که یکی از روش‌های رایج کاشت مو است، موهای کاشته شده در عرض چند روز به پوست سر چسبیده و در عرض ۱۰ تا ۱۴ روز، پوشش‌دهی کامل به پوست سر می‌رسد. در این روش، پس از چند هفته، موهای کاشته شده شروع به رشد می‌کنند و پس از ۳ تا ۶ ماه، موهای کاشته شده به طور کامل محکم شده و در حال رشد طبیعی هستند.

در کل، برای محکم شدن کامل گرافت مو، معمولاً حدود ۶ تا ۱۲ ماه زمان لازم است. با این حال، برای هر فردی می‌تواند این زمان متفاوت باشد و بهتر است به دستورالعمل‌های پزشک متخصص و صبر و شکیبایی برای رسیدن به نتایج بهتر از کاشت مو توجه کنید.

آیا برای کاشت مو باید کچل کرد؟

در بسیاری از موارد برای کاشت مو باید موهای موجود در منطقه‌ای که قرار است موهای جدید کاشته شود، کچل شوند. این کار به دلیل دو دلیل اساسی انجام می‌شود:

  • افزایش دسترسی به محل کاشت: با کچل کردن منطقه، رویه‌ی سر راحت تر قابل دسترسی خواهد بود و پزشک متخصص مو بهترین شرایط را برای کاشت مو فراهم خواهد کرد.
  • جلوگیری از تضعیف کیفیت موهای کاشته شده: با این که در ابتدا به نظر می‌رسد که می‌توان موهای قبلی را در کنار موهای جدید کاشت، اما این می‌تواند به کاهش کیفیت موهای جدید منتهی شود. به دلیل این که برخی موهای قبلی هنوز در دوره‌ی رشد خود نیستند، می‌توانند در طول فرآیند کاشت، با موهای جدید تداخل داشته باشند و باعث ضعیف شدن و یا حتی ریشه‌کن شدن موهای جدید شوند.

به طور کلی کچل کردن ناحیه ای از سر به پزشک متخصص مو بستگی دارد که با توجه به شرایط فردی هر بیمار، قسمت مورد نیاز را انتخاب می کند.

سوالات متداول

کدام حالت برای کاشت موی سر بهترین است و هزینه آن چقدر است؟

هزینه کاشت مو و روش انتخاب شده، کاملا به شرایط هر فرد بستگی دارد و ممکن است متفاوت باشد. اما به طور کلی، هزینه کاشت مو در کلینیک آنیل 10 – 15 میلیون تومان می باشد.

کاشت مو در چه مواردی امکان پذیر است؟

به طور کلی، کاشت مو در این شرایط امکان پذیر است: ریزش مو، جلوگیری از بیشتر شدن ریزش، ایجاد خط رشد مویی، ضخامت و تراکم کم مو.

شش ماه بعد از کاشت مو چه اتفاقی می افتد؟

پس از گذشت دوره 6 ماهه، موها تقویت شده شروع به رشد می کنند، عوارضی نظیر قرمزی و یا التهاب به صورت کامل از بین می روند.

طراحی قبل از کاشت به چه صورتی است؟

به صورت کلی، قبل از شروع فرایند کاشت، معمولا با کولیس و یا خط کش های میلیمتری، بر اساس آناتومی بدن، حالت کاشت مشخص می شود.

پس از چه مدتی کوتاه کردن مو بعد از کاشت امکان پذیر است؟

این مورد، کاملا به تشخیص پزشک بستگی دارد. ممکن است، پس از گذشت 1 ماه امکان کوتاه کردن مو وجود داشته باشد. در مقابل، ممکن است پزشک تشخیص دهد تا چند ماه، به منظور رشد صحیح، موها کوتاه نشوند.

دلیل برش پشت سر هنگام کاشت مو چیست؟

معمولا، موهای سالم و قابل استفاده در پشت سر قرار دارند. در روش FUT معمولا از این نوع برش استفاده می شود.

بهترین و ماندگارترین روش کاشت مو چیست؟

به صورت کلی بهترین و ماندگارترین روش کاشت مو، FUT است که موها به صورت تک تک جدا شده و در ناحیه مشخص شده، کاشته می شوند.

دلیل رشد نکردن موهای کاشته شده چیست؟

از جمله دلایلی که ممکن است باعث جلوگیری از رشد مو بعد از کاشت شود، عبارت است از: مناسب نبودن روش انتخابی، رعایت نکردن مراقبت های بعد از کاشت، مشکلات ژنتیکی و در بعضی موارد، خطای پزشک.

ای انجام آن از هر شهری می‌توانید با استفاده از در ارتباط باشید.

 

دکمه بازگشت به بالا