پرفروش‌ترین دریل چکشی

انواع و اقسام دریل در بازار موجود است که شاید شما را هم برای خرید این محصول دچار تردید کند. از جمله این دریل‌ها باید به یک محصول قدرتمند به نام «دریل چکشی» اشاره کنیم که ضمن قدرت راست‌گرد و چپ‌گرد، می‌تواند به سطح مورد نظر نیز ضربه وارد کند. برخی از دریل‌ها برای کارهای سبک و خانگی کاربرد دارند که از آن‌ها برای باز و بسته کردن پیچ و مهره و یا سوراخ کردن سطوح نرم‌تر (مثل MDF، چوب، سیمان و …) استفاده می‌شود. اما زمانی که بخواهید برای سطوح سخت و یا پیچ و مهره‌های سنگین استفاده کنید، دریل چکشی مناسب‌تر است. اما چه نوع محصولاتی پرفروش‌تر هستند و برای کارهای تاسیساتی و صنعتی چه نوع دریل چکشی مناسب‌تر است؟ با ما همراه باشید تا به شما پاسخ دهیم.

کاربردهای دریل چکشی

با توجه به اینکه دریل‌های چکشی ضمن کار با حالت چرخشی، می‌توانید روی دکمه چکشی هم بزنید تا حالت ضربه‌ای آن فعال شود. در دریل‌های ساده، مته فقط به صورت چرخشی حرکت می‌کند تا سطح مورد نظر را سوراخ یا پیچ و مهره را باز کند. اما وقتی بخواهید سطح سفت و سخت را سوراخ کنید، دریل چکشی مناسب‌تر است. به طور کلی از این محصول در موارد زیر استفاده می‌شود:

ایجاد سوراخ در بتن

برای ایجاد سوراخ در اجسام سخت مثل بتن، به یک دستگاه قدرتمند نیاز دارید. دریل ساده قادر به انجام این کار نیست و به موتور آن فشار زیادی وارد می‌شود. به طوری که مدت زمان بیشتری باید دستگاه را روشن نگه‌دارید و حتی ممکن است مته نیز کند عمل کند. اما وقتی دریل چکشی باشد، در زمان کوتاه‌تری میتوانید سوراخ در بتن ایجاد کنید.

تخریب ساختمان

یکی دیگر از پرفروش‌ترین نوع دریل‌ها، دریل‌های چکشی میباشد که برای تخریب ساختمان است. با گذاشتن یک مته بزرگ بر روی دستگاه می‌توانید آجرهای ساختمان را تخریب کنید. سوراخکاری با کمک این دستگاه به آسانی و در مدت زمان کوتاه انجام می‌شود. این نوع دریل قادر است ملات‌هایی را که در کنار آجر سفت شده است، به راحتی تخریب کند.

همچنین وقتی بخواهید سنگ و سرامیک‌های قدیمی دیوار و کف ساختمان را بردارید و به جای آن از مصالح جدید استفاده کنید، بهترین ابزاری که به کمکتان می‌آید، دریل چکشی است.

دریل کردن سنگ

یکی دیگر از کاربردهای دریل‌های چکشی، امکان سوراخ کردن سنگ و سرامیک است. به طوری که بتوانید با فعال کردن حالت چکشی گرانیت و مرمر را نیز به راحتی سوراخ کنید. این دریل هیچ آسیبی به سنگ وارد نمی‌کند و فقط باید با سرعت کند آن کار کنید تا ترک و شکستگی روی سنگ و سرامیک ایجاد نکند.

دریل چکشی چه تفاوتی با دریل معمولی دارد؟

فرق دریل چکشی و دریل معمولی در حالت ضربه زدن است که در دریل‌های ساده این حالت وجود ندارد. در دریل‌های چکشی یک دکمه برای ضربه زدن وجود دارد که باید روی آن بزنید تا فعال شود. وقتی حالت ضربه‌ای (چکشی) را فعال می‌کنید، حالت چرخشی سه نظام غیرفعال می‌شود.

یکی دیگر از تفاوت‌های بین دریل چکشی با دریل معمولی در قدرت موتور این محصول است. به طوری که برای دریل‌های چکشی از موتورهای قدرتمندتری استفاده می‌شود. اما موتور دریل‌های معمولی ضعیف‌تر است و برای سطوح نرم‌تر (چوب، MDF و … ) کاربرد دارد.

قیمت دریل‌های چکشی نسبت به دریل‌های معمولی بیشتر است و آن را برای کارهای سنگین و صنعتی پیشنهاد می‌دهیم.

معرفی پرفروش‌ترین دریل چکشی

در بین دستگاه‌های و تجهیزات کارگاهی، چندین نوع دریل فروش بهتری دارند که در زیر سه نمونه آن‌ها معرفی می‌شود:

دریل چکشی توسن مدل 0022D

این نوع دریل از یک موتور با قدرت  بالا برخوردار است و قابلیت چرخش به چپ و راست را دارد. این دریل چکشی می‌تواند در مصالح سیمانی و بتنی، سوراخ‌هایی با قطر 16 میلی‌متر، در سطوح فلزی سوراخ‌هایی با قطر 13 میلی‌متر و در سایر سطوح مثل MDF و چوب سوراخ‌هایی با قطر 30 میلی‌متر ایجاد کند.

موتور 750 واتی این دریل را برای مصرف تجاری و خانگی مناسب می‌کند. همچنین نسبتا سبک و قابل حمل است و 2.3 کیلوگرم وزن دارد که به راحتی می‌توانید آن را جابجا کنید. کار کردن با دریل چکشی توسن شما را در حین کار خسته نمی‌کند. قیمت این محصول متعادل است و اگر به دنبال یک دریل چکشی با قیمت ارزان هستید، آن را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

دریل 13 چکشی 600 وات سه نظام اتوماتیک بوش مدل gsb 13 re bosch

یکی دیگر از دریل‌های صنعتی چکشی، دریل 13 چکشی 600 وات از برند محبوب بوش است. این دستگاه در بین محصولات میان رده با قیمت متوسط قرار می‌گیرد تقریبا تمامی امکانات یک دریل تمام عیار را دارد و از آن می‌توانید برای سوراخ‌کاری استفاده کنید. ضمن اینکه این دریل به عنوان یک پیچ‌گوشتی نیز محسوب می‌شود که برای باز و بسته کردن پیچ و مهره کاربرد دارد.

دریل 13 چکشی 600 وات سه نظام اتوماتیک بوش مدل gsb 13 re bosch دارای سه نظام 13 میلی‌متری فلزی اتوماتیک است. همچنین با داشتن کلید تنظیم سرعت (دیمر) به شما این امکان را می‌دهد تا سرعت دستگاه را متناسب با مقاومت سطح مورد نظر کم یا زیاد کنید.

این دستگاه سبک و قابل حمل است و با ابعاد 276 در 180 میلی‌متر به راحتی در دست قرار می‌گیرد تا بتوانید با آن کار کنید. شما می‌توانید این دریل را برای کارهای خانگی، تاسیساتی و کارگاهی استفاده کنید. این محصول 1.8 کیلوگرم وزن دارد که سبک به نظر می‌رسد.

دریل ۱۳ چکشی 950 وات(خرده) گریتک مدل GTlD-950

یکی دیگر از بهترین دریل‌هایی که در بین دریل‌های چکشی فروش بالایی دارد، محصولی از برند گریتک است. دریل 13 چکشی 950 وات گریتک در بین دریل‌های موجود در بازار سبک‌تر است و با داشتن 1.6 کیلوگرم وزن، به راحتی جابجا می‌شود و در حین کار شما را خسته نمی‌کند.

از جمله ویژگی‌های این محصول باید به طول عمر بالا و طراحی و ساخت ارگونومیک آن اشاره کنیم. داشتن یک دکمه قفل‌کن کلید و دسته جانبی 360 درجه برای کنترل بهتر از جمله ویژگی‌های این دستگاه است. اگرچه این دستگاه شارژی نیست و باید با سیم آن را به برق متصل کنید، اما برای آن از عایق مقاوم استفاده شده است. موتور این دریل چکشی 950 وات است و می‌تواند با سرعت چرخش 0 تا 3000 دور در دقیقه کار کند.

حرف آخر

دریل چکشی به عنوان محصولی پرکاربرد در کارهای صنعتی و خانگی است. در تخریب ساختمان، سوراخ کردن سطوح سفت و سخت و پیچ و مهره‌های بزرگ می‌توان از دریل چکشی استفاده کرد. این محصول به دو شکل چکشی معمولی و چکشی گیربکسی در بازار موجود است. در اینجا سه نمونه از پرفروش‌ترین دریل‌های چکشی را معرفی کردیم که می‌تواند در خرید این محصول کمک زیادی به شما کند.

دکمه بازگشت به بالا