مشخصات رم سرور 32 گیگ 2400
رم سرور یکی از اصلی ترین قطعات به کار رفته در سرورها می باشد که بر روی سرعت عملکرد و حفظ و تضمین امنیت داده ها تاثیر مستقیم دارد. نوع رم سرور ها با توجه به مدل و نسل سرور و همچنین پردازنده ی به کار رفته در سرور می تواند متفاوت باشد.
رم سرور ها با انواع مختلف با ظرفیت و فرکانس های متفاوتی در بازار وجود دارند که شما باید رم سروری خریداری کنید که سازگار با نسل سرور شما باشد. برند های متفاوتی در تولید رم سرور با هم به رقابت می پردازند، مانند DELL وHP و… یکی از بهترین ها در حوزه ی سرور و تجهیزات سرور کمپانی HP است . رم سرور HP یکی از پرفروش ترین رم سرور های تولید شده موجود در بازار است که با توجه به عملکرد خوبی از خود نشان داده است و سابقه ی برند خود، محبوبیت خاصی در حوزه سرور پیدا کرده است . ما در این مقاله قصد داریم شما را با رم سرورهای اچ پی آشنا کنیم. پس اگر شما هم در روند کاری سرور خود تاخیر حس می کنید ، حتما تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
انواع رم سرور
قبل از آن که به انواع رم سرور بپردازیم ، باید توضیح مختصری در رابطه با رم سرور ارائه دهیم.
رم (RAM ) مخفف عبارت Random Access Memory است ، جایگاه رم در پروسه فعالیت های سیستم در میان حافظه پنهان CPU و Hard-Drive است و کار تبادل داده ها را میان این دو قطعه انجام می دهد. پس می توان رم ها را همان حافظه های موقت که داده ها را به صورت موقتی در خود ذخیره می کنند دانست. حال که با رم سرور و نحوه ی عملکرد آن آشنا شدید، باید گفت، رم سرورها به طور کلی به دو دسته ی زیر تقسیم می شوند.
رم Buffered
این نوع از RAM ها علاوه بر نام بافر با نام RDIMM نیز شناخته می شوند، این نوع رم با تست خودکار و همچنین رفع خطاها، ECC را اضافه می کند. از مزیت های ECC به وجود آوردن قابلیت اطمینان و یکپارچکی داده ها است و همین مزیت برای استفاده در سرور بسیار مهم است.
وجود بافر در این رم ها نیز حائز اهمیت است، در واقع بافرها تراشه های پردازشی هستند که داده ها را از پردازنده دریافت کرده و به همراه داده های پردازش شده توسط دیگر تراشه ها را روی کارت حافظه ارسال می کند.
رم های بافر انواع مختلفی دارد که ما در این بخش نام برده ایم.
- ECC RDIMM
- Fully Buffered
- LRDIMM
رم Unbuffered
این نوع رم هیچ ثباتی میان کنتلر و رم ندارد و به صورت کلی کنترلر حافظه با رم ارتباط مستقیمی دارند . این نوع از رم ها کارایی بالاتری را نسبت به رم های Buffered داشته اند ، البته با قابلیت اطمینان کمتر و بار الکتریکی بیشتر.این نوع رم ها با توجه به سرعت مناسبی که دارند و قیمت پایینی که دارند برای سیستم های کامپیوتر انتخاب مناسبی است .شما همواره می توانید برای مشاوره و خرید از فروشگاه دوبرکا استفاده کنید .این فروشگاه کارشناسان خبره ای در زمینه ی سرور و تجهیزات سرور دارند که می توانند شما را راهنمایی کنند.
بهترین رم سرور برای سرور g9
یکی از پرفروش ترین سرور های تولید شده توسط کمپانی اچ پی ، سرور های نسل نهم این برند است که با پیشرفت از نظر کارایی و به کار گیری تکنولوژی های جدید تر نسبت به نسل های قبلی خود وارد بازار شد. با توجه به محبوبیت این نسل از سرورها ، ما نیز قصد داریم انواع رم سرور g9 را به شما معرفی کنیم .
- رم سرور 16 گیگ 2400
- رم سرور 32 گیگ 2133
- رم سرور 32 گیگ 2400
- رم سرور 64 گیگ 2400
از میان این چند نوع رم ، رم سرور 32 گیگ 2400 یکی از پرفروش ترین ها است .
رم سرور 32 گیگ 2400
این رم سرور با شماره فنی 805351-B21 وارد بازار شد . نام کامل این محصول را می توان به شکل HP 32GB PC4 DDR4-2400 نیز بیان کرد . همانطور که از نام این رم سرور پیداست ، این محصول دارای 32 گیگابایت ظرفیت به همراه 2400 مگاهرتز فرکانس است و نوع فکتور آن نیز DDR4 است. این رم سرور از نوع رم های بافر است و در کنار رم LRDIMM بر روی یک سیستم پشتیبانی نمی شود. این محصول با استفاده از AHS موجب پیشرفت و افزایش سرعت در عملکرد سرور می شود.
نحوه ی خرید رم سرور 32 گیگ 2400
اگر شما هم سرور نسل 9 اچ پی را برای کسب و کار خود خریداری کرده اید و با توجه به تاخیرهایی که در روند فعالیت سرور پیش می آید یا نیاز به سرعت تری را در عملکرد سرور خود حس می کنید ، نیاز به یک رم سرور مطمئن دارید .
متاسفانه با توجه به تحریم های اعمال شده به ایران ، هیچ یک از کمپانی های تولید کننده سرور و تجهیزات سرور در ایران شعبه ای ندارند . شما جهت خرید سرور و تجهیزات سرور باید از فروشگاه های معتبر وارد کننده سرور و تجهیزات سرور اقدام نمایید.
سخن پایانی
همانطور که بیان شد رم سرور ها بعد از پردازنده ها جز قطعات مهم در سرورها هستند که تاثیر مستقیم در سرعت و عملکرد سرور دارند. باید بدانید که رم سرور ها از نظر سرعت به چند دسته تقسیم می شوند که با توجه به نسل آن ها است . رم های DDR از اولین نسل رم سرور است که در سال 2000 معرفی و توزیع گردید که تنها 400 مگاهرتز سرعت داشتند . از دیگر نسل های آن DDR2 با سرعت 800 مگاهرتز و DDR3 با سرعت 2133 است .رم های DDR4 و DDR5 هم در بازار موجود هستند که به دلیل سرعت خوبی که دارند ، محبوبیت بیشتری نسبت به 3 نوع دیگر دارند . DDR4 با سرعت 5000 مگاهرتز و DDR5 نیز دارای سرعت 8400 مگاهرتز است .
در خرید رم سرور حتما به این نکته توجه نمایید که رم سروری را برگزینید که سازگار با نسل سرور شما باشد
ممنون که تا پایان این مقاله با ما همراه بودید . امیدواریم تونسته باشیم در روند استفاده و خرید رم برای سرورهای شما به شما کمک کرده باشیم.