درجه بندی توستر برای کیک

اگر شما هم برای پخت کیک به‌جای فر از توستر نان استفاده می‌کنید؛ احتمالاً برای پخت کیک در توستر به مشکلاتی برخورده باشید. در ابتدا لازم به ذکر است که هر کیکی اگر در فر قابل پخت باشد قطعاً می‌توان آن را در توستر هم پخت، اما باید اصول و قواعدی را رعایت کرد که در نهایت یک کیک اسفنجی و عالی داشته باشیم.

توستر

اگر می‌خواهید دستور پخت کیک در توستر را یاد بگیرید، در ادامه این مقاله از با ما باشید و تمام نکات مربوطه برای داشتن یک کیک خوشمزه را بخوانید. از بیشترین سوالات در این مورد ممکن است موارد زیر باشند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

  • برای جلوگیری از سوختن کیک در توستر چه باید کرد؟
  • برای اسفنجی شدن کیک پخته شده در توستر چه کاری باید انجام داد؟
  • راه‌حل اینکه گاهی درون کیک خمیری است و لایه روی آن می‌سوزد، چیست؟

جهت خرید و آگاهی از آخرین قیمت های محصولات کاراجا در ایران می توانید بدون واسطه با وارد کنندگان این برند مرغوب با شماره تماس 09144852329 در ارتباط باشید.

مواد لازم برای پخت کیک در توستر

در ابتدای توضیح طرز تهیه کیک در توستر، بهتر است مواد لازم و مقادیر مورد نیاز هرکدام را ذکر کنیم. تهیه این مواد و آماده کردن ماده کیک، 20 دقیقه زمان می‌برد. البته باید 45 دقیقه هم برای پخت کیک در توستر اختصاص دهید.

مواد لازم:

  • 3 عدد
  • 1 پیمانه
  • ½ پیمانه
  • ½ پیمانه
  • آرد 1 و ¾ پیمانه
  • بیکینگ‌پودر 1 قاشق غذاخوری
  • هل 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک در توستر در 12 مرحله

بهتر است بدانید که بیشتر دستورهای پختی که مربوط به فر هستند، در توستر هم قابل انجام هستند. با مواد آماده کیک هم می‌توانید یک کیک خوش طعم در توستر تهیه کنید. اما مهم‌ترین مورد این است که باید کیک به‌صورت کاملا یکنواخت پخته شود و بدون اینکه اطراف آن بسوزد، آماده شود. در ادامه پس از تهیه کردن مواد موردنیاز برای پخت کیک در توستر، به مراحل آماده‌سازی مایه اولیه و پخت کیک می‌رسیم.

  1. در ابتدای کار بهتر است همه مواد را یخچال خارج شوند و به دمای محیط برسند. سپس مراحل بعدی را انجام دهید.
  2. توستر را روی 10 دقیقه تنظیم کنید و المنت بالا و پایین را با دمای 150 درجه فعال کنید تا توستر گرم شود.
  3. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای با اندازه مناسب بریزید و با شکر مخلوط کنید. سپس تا حدود 8 دقیقه هم بزنید تا کشدار شود و رنگ کرمی به خود بگیرد. بهتر است این کار به همزن انجام شود ولی در غیر این صورت نیز هم زدن دستی ایرادی ندارد.
  4. هل و گلاب را به مخلوط قبلی اضافه کنید.
  5. روغن را اضافه کنید.
  6. شیر را اضافه کنید و کمی آهسته مخلوط کنید و هم بزنید.
  7. آرد و بیکینگ‌پودر را با هم 3 دفعه الک کنید و به‌صورت دورانی و تدریجی به مایه کیک اضافه کنید.
  8. قالب و کاغذ روغنی را آماده کنید. البته می‌توان فقط کف قالب کیک را چرب کرد و مایه کیک را به‌صورت یکنواخت در آن ریخت.
  9. توستر را روی 45 دقیقه تنظیم کنید. المنت پایین را روشن نگه دارید ولی المنت بالا را خاموش کنید. درجه را روی 150 تنظیم کنید. همچنین توری توستر را در بالاترین قسمت قرار دهید و قالب کیک را روی آن بگذارید.
  10. بهتر است نیم ساعت اول اصلا در توستر باز نشود. اما پس از 30 دقیقه، توستر را باز کنید و قالب را 180 درجه بچرخانید. با این کار کیک به‌صورت یکنواخت پخت می‌شود.
  11. در انتها با خلال کیک را چک کنید که پخت شده باشد. سپس توستر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک 5 دقیقه در توستر خاموش، بماند. سپس آن را خارج کرده و در یخچال قرار دهید، پس از سرد شدن نیز از قالب جدا کنید.
  12. در انتها می‌توانید تزئینات موردنظر را روی کیک انجام داده و آن را نوش جان کنید.

برای مشاهده قیمت لوازم خانگی کاراجا و توستر نان از وبسایت ترب دیدن کنید.

نکات طلایی و مهم در تهیه کیک در توستر

برای اینکه پخت کیک در توستر بهتر انجام شود چند نکته و قاعده کلی و جزئی وجود دارد که بهتر است آن‌ها را رعایت کنید و در ادامه به چند مورد اشاره می‌کنیم.

  • در دستور پخت کیک‌ها، هر دمایی گفته شده بود باید 20 درجه کمتر آن را روی توستر تنظیم کنید. به‌عنوان‌مثال اگر دمای 170 درجه برای پخت کیک در فر تعیین شده باشد، باید روی توستر دمای 150 درجه تنظیم کنید.
  • بهتر است دقایق آخر کیک را چک کنید که نسوزد.
  • اگر می‌خواهید کیک طلایی شود، باید کیک را روی توری پایین توستر قرار دهید. همچنین المنت پایین را خاموش کنید و فقط المنت بالا روشن باشد. البته نیاز است که زودبه‌زود چک شود که کیک نسوزد.
  • بهتر است بدانید که فضای توستر مناسب دستور پخت و مقدار گفته شده برای فر نیست. ی باید مقدار کمتری را در توستر قرار داد که نسوزد.
  • مایه کیک را نصف یا 2/3 ظرف پر کنید که پس از پف کردن کیک، از ظرف خارج نشود و نسوزد.
  • برای مناسب کردن میزان مایه کیک نسبت به اندازه توستر، می‌توانید آن را در چند مرحله برای پخت قرار داد و چند کیک متفاوت را تهیه کنید.

حتما بخوانید: 

نکات مهم برای پف بهتر کیک

  • برای استفاده از دستوراتی که برای پخت کیک در فر قرار می‌دهند، باید 10-15 درجه سانتی‌گراد از دمای توستر کم کرد و 10 دقیقه به زمان پخت کیک اضافه کرد.
  • قبل از گذاشتن کیک در توستر، باید آن را 10 دقیقه روشن کنید که گرم شود.
  • پس از گذشت 2/3 از زمان تعیین شده در توستر، بهتر است با یک خلال آن را امتحان کنید. خلال را وسط کیک بزنید و اگر چیزی به آن نچسبد به این معنی است که کیک پخته و آماده است.
  • هرچه بیشتر سعی کنید که در توستر باز نشود بهتر است و پف کیک نمی‌خوابد. البته سعی کنید به‌طورقطع در نیم ساعت اول در توستر را باز نکنید.
  • یکی از گزینه‌های مهم برای پخت کیک در توستر این است که فاصله با المنت‌های بالا و پایین یکسان باشد که کیک نسوزد؛ بنابراین بهتر است مایه و قالب کیک را در وسط توستر قرار دهید که با المنت‌های بالا و پایین فاصله یکسان داشته باشد.
  • اگر کف کیک شما در توستر خشک می‌شود، بهتر است یک طرف کوچک آب در کف توستر قرار دهید که این مشکل را حل کند

با رعایت موارد بالا می‌توانید یک کیک بسیار خوشمزه تهیه کنید که بافت اسفنجی و یکنواخت داشته باشد و کاملا مناسب و اندازه پخته شده‌باشد.

کلام پایانی

در این مطلب سعی کردیم نکات و فوت و فن‌های پخت کیک در توستر را با شما عزیزان درمیان بگذاریم. شما از چه تکنیک‌هایی برای پخت کیک در توستر استفاده می‌کنید. حتماً نظرات خود را در انتهای مقاله با ما به اشتراک بگذارید.

دکمه بازگشت به بالا