فیلم جنگ جهانی سوم هومن سیدی بدون سانسور

بررسی تخصصی فیلم ایرانی جنگ جهانی سوم هومن سیدی با بازی محسن تنابنده

    نام فیلم: جنگ جهانی سوم (Jang Jahani Sevom)

فیلم

    ژانر: جنگی, ماجراجویی

    سال انتشار: 1400

    زبان فیلم: فارسی

    کشور سازنده: ایران

    کارگردان: هومن سیدی

فیلم سینمایی جنگ‌جهانی سوم تازه‌ترین اثر کارگردان و بازیگر بنام کشورمان، هومن سیدی است. هومن سیدی با کارگردانی مجموعه قورباغه برای پلتفرم نماوا و همچنین کارگردانی فیلم سینمایی مغز‌های کوچک زنگ‌زده نشان داد، به سلیقه مخاطب و علاقه‌مندان به سینما آشنا است و به آن احترام می‌گذارد. فیلم جنگ‌جهانی سوم به طور اختصاصی با سرمایه گذاری پلتفرم نماوا تهیه شده است، لازم به ذکر است این اولین بار است که یک شبکه نمایش خانگی بر روی یک فیلم سینمایی سرمایه‌گذاری می‌کند.

فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم به کارگردانی هومن سیدی، از حضور بازیگرانی، چون ندا جبرئیلی، مهسا حجازی، نوید نصرتی، لطف الله سیفی و حاتم مشمولی بهره می‌برد. برای دانلود فیلم ترسناک جنگ جهانی سوم به سایت هت فیلم مراجعه کنید. جنگ جهانی سوم بازیگران فیلم جنگ جهانی سوم محسن تنابنده، ندا جبرئیلی، مهسا حجازی، نوید نصرتی، لطف الله سیفی و حاتم مشمولی از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم هنرنمایی کرده اند.

فیلم

فیلم جنگ جهانی سوم، مدت زمانی حدود ۱۱۷ دقیقه دارد که همانگونه که بیان شد، فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم در جشنواره ونیز و در بخش افق به تازگی اکران شده است. مسئولان این فستیوال درباره فیلم جدید هومن سیدی گفته‌اند:

«این فیلم پر از غافلگیری است و مخاطب را شگفت‌زده می‌کند. این فیلم استعاره‌ای از وضعیت سیاسی و اجتماعی ایران است و بدون شک یکی از اصیل‌ترین داستان‌های امسال جشنواره را دارد.»

فیلمبرداری فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم در تابستان سال ۱۴۰۰ در شمال کشور کلید خورد. این فیلم همچنین در تابستان ۱۴۰۱ برای اولین بار در فستیوال فیلم ونیز اکران شد.

بازیگران فیلم جنگ جهانی سوم

به گزارش رویداد۲۴ فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم، اولین تجربه کاری هومن سیدی و محسن تنابنده در جایگاه کارگردان و بازیگر است، در این فیلم بازیگرانی نظیر مهسا حجازی، نوید نصرتی، لطف‌الله سیفی، حاتم مشمولی، ندا جبرئیلی ایفای نقش کرده‌اند. دانلود فیلم ایرانی جنگ جهانی سوم به کارگردانی هومن سیدی با بهترین سایت دانلود فیلم ایرانی و خارجی.

محسن تنابنده

محسن تنابنده، زاده ۲۶ فروردین ۱۳۵۴ در تهران است. او بازیگر، کارگردان و نویسنده است و بازیگری را با مجموعه سرزمین مادری در سال ۱۳۸۸ آغاز کرد. وی با ساخت مجموعه سریال‌های پایتخت، امروزه بیش از هرچیز با نقش نقی معمولی شناخته می‌شود. او ۹ نامزدی سیمرغ بلورین جشنواره فجر را دارد. در این میان فیلم فراری (۱۳۹۴)، فیلم ندار‌ها (۱۳۸۸)، فیلم سنگ اول (۱۳۸۸) و فیلم هفت دقیقه تا پاییز (۱۳۸۸) سیمرغ بلورین را از آن او کرده‌اند.

ندا جبرئیلی

ندا جبرئیلی هنرپیشه سینما، تلویزیون و تئاتر است. او متولد ۱۵ مهر ۱۳۶۹ در تهران است و بازیگری را از سال ۱۳۸۹ شروع کرده است. او در سال ۱۳۹۱ برای فیلم قاعده تصادف نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. فیلم مردن در آب مطهر محصول سال ۱۳۹۸ نیز بار دیگر او را نامزد سیمرغ بلورین، این بار در بخش بهترین بازیگر نقش اول زن کرد. ندا جبرئیلی در تلویزیون با سریال برادرجان (۱۳۹۸) شناخته می‌شود.

مهسا حجازى

مهسا حجازی بازیگر سینما و تئاتر است. او در سال ۱۳۹۲ فیلم کوتاه کار کرد و یک بار جایزه بهترین بازیگر رو از جشنواره نهال برای یک فیلم کوتاه کسب کرد. مهسا حجازی فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی است و دوره‌های بیان و بازیگری را در آموزشگاه هیلاج و گروه تئاتر تازه گذراند. وی تجربه‌های خیلی کوتاه در فیلم‌های بلند مثل زالاوا و خوک داشت و مهم‌ترین اجرا‌های او هم اجرای فرایند برای جشنواره فجر و فرانکنشتاین برای جشنواره دانشجویی بود. مهسا حجازی به تازگی در فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم به کارگردانی هومن سیدی ایفای نقش کرده است.

عوامل پشت صحنه فیلم جنگ جهانی سوم

  • کارگردان: هومن سیدی
  • تهیه کننده: هومن سیدی
  • نویسندگان: هومن سیدی، آرین وزیردفتری و آزاد جعفریان
  • مدیر فیلمبرداری: پیمان شادمان‌فر
  • مدیر صدابرداری: مهران ملکوتی
  • طراح صحنه: محسن نصرالهی
  • طراح لباس: الهام معین
  • مدیر تولید: فواد بوربور
  • طراح گریم: مهدی صیاد
  • دستیار اول کارگردان: حسین خضوعی
  • برنامه ریز: رسول حسینی
  • جلوه‌های ویژه میدانی: ایمان کرمیان
  • جلوه‌های ویژه رایانه‌ای: فرید ناصرفصیحی
  • عکاس: امید صالحی

خلاصه داستان جنگ جهانی سوم

من همونی هستم که لباس تنت کرد، آدمت کرد، بهت بها داد، من همونم… / شکیب یک کارگر روز مزد بی خانمان است که هرگز نتوانسته با از دست دادن همسر و پسرش در زلزله سال‌ها پیش کنار بیاید. در طی چند سال گذشته، او با یک زن کر و لال، به نام لادن رابطه برقرار کرده است. محل ساخت و سازی که او امروز در آن کار می کند به لوکیشن فیلمی درباره جنایات هیتلر در طول جنگ جهانی دوم تبدیل می‌شود و در کمال تعجب به او یک نقش سینمایی، خانه و فرصتی داده می شود تا برای خود کسی باشد. وقتی لادن از این موضوع مطلع می شود، به محل کارش می آید و درخواست کمک می کند. نقشه شکیب برای مخفی کردن او به طرز غم انگیزی اشتباه از کار در می‌آید و موقعیت جدید و فرصت بی‌تکرار پیش آمده برای او را، با تهدید رو به رو می‌ کند.

خبرهای جدید

جنگ جهانی سوم شهریورماه جلوی دوربین می‌ رود و سایر بازیگران فیلم در خبرهای بعدی معرفی می‌ شوند. پروانه ساخت جنگ جهانی سوم صادر شد. در حالی که پیش تولید فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» جدیدترین پروژه هومن سیدی در سینما از تیرماه آغاز شده بود، با صدور پروانه ساخت این اثر از سوی سازمان سینمایی، فیلمبرداری این پروژه به زودی آغاز خواهد شد.

حضور در جشنواره ونیز. امروز فیلم‌ های بخش افق‌ های جشنواره ونیز اعلام شد و فیلم «جنگ جهانی سوم» هومن سیدی به عنوان یکی از فیلم‌ های این بخش رقابتی حضور خواهد داشت. اسکرین در معرفی فیلم‌های بخش افق‌های ونیز درباره «جنگ جهانی سوم» نوشته است: یکی از چهار فیلم ایرانی حاضر در بخش رسمی ونیز ۲۰۲۲، «جنگ جهانی سوم» داستان یک کارگر معمولی – با بازی محسن تنابنده (بازیگر فیلم قهرمان) – را دنبال می کند که خود را در حال کار روی صحنه فیلمی می بیند که مدعی است درباره محکومیت دیکتاتوری است، اما خود فیلمسازان نیز تبدیل به افرادی مستبد و زورگو می‌شوند.

جوایز و افتخارات

– جایزه بهترین فیلم بخش افق های جشنواره ونیز

-جایزه بهترین بازیگر مرد بخش افق های جشنواره ونیز (محسن تنابنده)

جننگ جهانی سوم نماینده ایران در اسکار 2023 شد!

تاریخ اکران

آذر ماه 1401

زمان پخش در شبکه نمایش خانگی

معمولا 3 تا 6 ماه پس از اکران عمومی در سینماها

نظر منتقد فیلم آرژانتینی درباره «جنگ جهانی سوم»

یک فیلم ایرانی درباره هولوکاست؟ یا به بیان بهتر یک فیلم ایرانی درباره یک فیلم ایرانی درباره هولوکاست با وجود خود هیتلر که روح او در بدن یک کارگر روزمزد حلول می‌کند؟ این اتفاقی است که در فیلم «جنگ جهانی سوم» می‌افتد. فیلم یکی از آن مظاهر قساوت است که از هل دادن شخصیت اصلی خود به ورطه و دیدن رنج و فریاد او در مواجهه با زنجیره‌ای از موقعیت‌های ناامیدکننده لذت می‌برد.

اما برای فریاد کشیدن و کتک زدن باید مدت زیادی صبر کرد. در قسمت اول فیلم، هومن سیدی کارگردان و فیلمنامه‌نویس، باحوصله مختصات اصلی داستان را ترسیم می‌کند. شکیبِ خوب (محسن تنابنده) با معشوقش به زبان اشاره حرف می‌زند، همان کسی که به خاطر کار کردن در قلمرو یک جنایتکار اهریمنی در خطر جدی است.

فیلم به‌درستی بحران مردی را که در تناقض بسیار زیاد بین یک حوزه عمومی با یک حوزه خصوصی به سر می‌برد، نشان می‌دهد، بحران با آمدن خلافکارانی که قول داده‌اند عاشق‌ و معشوق را در ازای پولی (که درواقع هیچ‌کدامشان ندارند)، راحت بگذارند، بیشتر می‌شود. اما یک بروز یک اتفاق تقریباً در نیمه‌راه فیلم، لحن داستان را کاملاً تغییر می‌دهد.

شکیب که از درون در حال انفجار است، به انباشته‌ای از فریاد، اشک و ناامیدی تبدیل ‌می‌شود، این در حالی‌ است که او انگار در سرسره‌ای از بدبختی افتاده است که در آن هر چیزی که ممکن بود بد شود، بدتر می‌شود. کارگردان در ششمین فیلم بلند خود، به‌ دور از ترحم و با یک دوربین سادیستی که انگار از رنج دیگران لذت می‌برد، این مسیر را رصد می‌کند. نیم ساعت آخر به شکنجه‌ای بی‌رحمانه و حساب‌شده تبدیل می‌شود که مشخص است هیچ‌کس سالم از آن بیرون نمی‌آید.

جنگ جهانی سوم فیلمی ایرانی به تهیه‌کنندگی و کارگردانی و نویسندگی هومن سیدی، آرین وزیردفتری و آزاد جعفریان است. بازیگر نقش اصلی این فیلم است. این فیلم با سرمایه‌گذاری ساخته شده و نخستین‌باری است که یک پلتفرم پخش آنلاین به ساخت یک پروژه سینمایی ورود کرده‌است و هم‌چنین دومین همکاری سیدی و نماوا بعد از مجموعه است. این فیلم در ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ به عنوان نماینده رسمی سینمای ایران برای حضور در از سوی کمیته‌ی انتخاب، معرفی شد.

جنگ جهانی سوم برای نخستین بار در ۷ سپتامبر ۲۰۲۲ در نمایش داده شد و دو جایزه در بخش افق، از جمله بهترین فیلم برای و بهترین بازیگر مرد برای را به ارمغان آورد.

خلاصهٔ داستان جنگ جهانی سوم

شکیب یک کارگر میانسال روزمزد بی‌خانمان است که همسر و پسرش را سال‌های پیش در یک زلزله از دست داده و تاکنون با این امر کنار نیامده است. او در طی چند سال گذشته، با یک زن روسپی ناشنوای جوان به نام لادن رابطه برقرار کرده‌است. محل ساخت‌وسازی که او امروز در آن کار می‌کند، معلوم می‌شود که صحنهٔ فیلمی دربارهٔ جنایات هیتلر در طول جنگ جهانی دوم است.

هنگامی که بازیگر نقش هیتلر به‌طور ناگهانی در طول فیلم‌برداری می‌میرد، با وجود تمام مشکلات، شکیب به دلیل شباهت عجیبش به هیتلر به عنوان جایگزین بازیگر قبلی انتخاب می‌شود و خانهٔ بزرگی به او داده می‌شود. زمانی که لادن متوجه خانهٔ جدید شکیب می‌شود، از دست قواد خود فرشید فرار می‌کند و به شکیب پناه می‌برد. با اینحال این خانه غیرکاربردی است و صرفاً مجموعه‌ای ساخته‌شده برای فیلم است.

شکیب از ترس از دست‌دادن شغل جدید خود به عنوان بازیگر نقش هیتلر، چاره‌ای جز پنهان‌کردن لادن از خدمه ندارد. لادن اغلب مجبور است زیر خانه پنهان شود تا کسی او را نبیند. فرشید به زودی به دنبال لادن می‌آید و وقتی او را در مخفیگاهش پیدا می‌کند، از شکیب می‌خواهد که ظرف دو روز مبلغی مقطوع را به او بپردازد تا آزادی او را بخرد. شکیب برای پرداخت این مبلغ از نصرتی، تهیه‌کنندهٔ فیلم، پیش‌پرداختِ دستمزدش را طلب می‌کند.

نصرتی فقط یک پنجم مبلغی را که او می‌خواهد می‌پردازد و می‌گوید مابقی پس از اتمام فیلم‌برداری پرداخت می‌شود. لادن و شکیب تصمیم می‌گیرند با این پرداخت با فرشید کمی زمان بخرند و به محض اتمام فیلم‌برداری فرار کنند. شکیب موفق می‌شود فرشید را متقاعد کند که به او زمان بیشتری بدهد، اما وقتی به صحنه برمی‌گردد شوکه و وحشت زده می‌شود زیرا خانه‌ای که لادن در آن پنهان شده بود، تکه‌تکه شده و در شعله‌های آتش فرورفته است. او ابتدا چنان در شوک است که به هیچ‌کسی چیزی نمی‌گوید.

وقتی بالاخره می‌تواند صحبت کند، از خدمه می‌پرسد که چرا کسی به او نگفته بود که قصد دارند خانه را برای فیلم‌برداری منفجر کنند. خدمه متوجه نمی‌شوند که چرا او از منفجرشدن مجموعه آن‌ها، طوری که همیشه برنامه‌ریزی شده بود، ناراحت است؛ شکیب سپس سعی می‌کند خودکشی کند. او به بیمارستان منتقل می‌شود و در آنجا جانش نجات داده می‌شود. او به نصرتی اعتراف می‌کند که یک دختر ناشنوا بدون اطلاع آن‌ها زیر آن خانه پنهان شده بود که آن را منفجر کردند. او اکنون می‌خواهد جسد لادن را پیدا کند تا بتواند او را به‌طور مناسب دفن کند.

نصرتی قول می‌دهد صبح روز بعد به دنبال بدن سوخته‌اش بگردد. اما صبح روز بعد وقتی شکیب به صحنهٔ فیلم‌برداری می‌رسد متوجه می‌شود که نصرتی برای نجات فیلمش تمام آوارها را پاک‌کرده‌است و اکنون شکیبِ خشمگین را به عنوان کسی که دیوانه شده به بازیگران و خدمه معرفی می‌کند. وقتی تمام تلاش‌های شکیب برای اصلاح ظلم‌های انجام‌شده در مورد لادن بی‌نتیجه می‌ماند، و او متوجه می‌شود که نصرتی و دیگران در حال توطئه برای سرپوش‌گذاشتن بر مرگ غم‌انگیز لادن هستند، شکیب ظاهراً از مبارزه برای عدالت دست می‌کشد و شکست را می‌پذیرد؛ اما او نقشه‌ای برای انتقام دارد.

در ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ اعلام کرد که در مجموعه شاخ آفریقا و حضور نخواهد داشت زیرا درگیر ساخت فیلم جدیدش است. در ۱۳ تیر اعلام شد که نام فیلم جدید سیدی جنگ جهانی سوم خواهد بود و پیش‌تولید آن چندروزی است که آغاز شده‌است. هم‌چنین به‌عنوان اولین بازیگر فیلم و برخی از عوامل فیلم معرفی شدند و اعلام شد که فیلم‌برداری جنگ جهانی سوم از شهریورماه آغاز خواهد شد و گفته شد که بقیه بازیگران پروژه نیز در خبرهای بعدی اعلام خواند شد. همچنین اعلام شد که سرویس پخش اینترنتی سرمایه‌گذاری این پروژه را انجام می‌دهد. در ۱۳ شهریور اعلام شد که سیدی، پروانه ساخت پروژه جنگ جهانی سوم را گرفته‌است و به‌زودی فیلم‌برداری آغاز خواهد شد و هم‌چنین در حضور خواهد داشت.

منبع: سایت دانلود فیلم علمی تخیلی هت فیلم

دکمه بازگشت به بالا