با بهترین موسسه و وکیل اراک بیشتنر آشنا شوید
با افزایش دعاوی حقوقی در شهر اراک، نیاز مردم این شهر به وکیل اراک بیش از بیش احساس میشود.
3 دلیل برای استفاده از وکیل اراک موسسه حقوقی دادکوشا در پرونده های حقوقی
با افزایش دعاوی حقوقی در شهر اراک، نیاز مردم این شهر به وکیل اراک بیش از بیش احساس میشود.اما در این میان دغدغه خیلی از مردم اراک پیدا کردن وکیل معتمد، عالم و با تجربه است.
میدانیم که اگر وکیل مناسب برای پرونده حقوقی خود انتخاب نکنیم هزینه ی مالی بسیار سنگینی را باید متحمل شویم.از این رو در این مقاله به بیان سه ویژگی وکیل در اراک موسسه حقوقی دادکوشا که در این شهر فعالیت دارد میپردازیم و در آخر به سوالات پرتکرار حقوقی پاسخ میدهیم.
3 ویژگی های مهم وکیل اراک
1-تعهد
اولین و مهمترین ویژگی که هر وکیل پایه یک دادگستری باید داشته باشد تعهد کاری است.در خیلی از مواقع پیش می آید که بر اثر اهمال کاری وکیل، پرونده مهمی منجر به شکست میشود و موکل هزینه هنگفتی را متحمل میشود.
2-علم لازم و کافی
یک وکیل متخصص باید همیشه در حال مطالعه و یادگیری باشد تا هنگام مواجه با پرونده های جدید و اتفاقات تازه و مسئله جدید، راه حل مناسب را پیدا کند.اگر وکیل علم کافی نداشته باشد، شانس پیروزی دعوا کم میشود.
3-تجربه
در کنار تعهد و علم وکالت، تجربه عنصر مهم دیگری است که هنگام انتخاب وکیل در اراک باید به آن توجه زیادی شود.وکیل باتجربه در طول سالها وکالت به بسیاری از فوت و فن های دعاوی آشنا شده است و هنگام لزوم میتواند از تکنیک های ویژه ای که دراین سال ها پی به آن برده است استفاده کند و نتیجه پرونده را به نفع خود تمام کند.
جمعی از وکلای مجرب پایه یک دادگستری موسسه حقوقی دادکوشا(https://dadkoosha.ir) با تخصص و تجربه در زمینه پرونده های مرتبط با خانواده (طلاق، طلاق توافقی، مهریه)، دعاوی ملکی گرد هم آمده اند و آماده ارائه خدمات تخصصی اعم از مشاوره حقوقی و قبول وکالت در دعاوی خانوادگی و دعاوی ملکی هستند.
سوالات پرتکراری که از وکیل اراک پرسیده میشود
برای طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی مال غیر منقول(ملک) چه مدارک و مستنداتی نیاز است؟
- پاسخ: 1- وجود قراردادی که به صراحت، تعهد به انتقال مال غیرمنقول مورد معامله را جزء تعهدات فروشنده آورده باشد.
- 2-تعهد صریح فروشنده در قرارداد به حضور در تاریخ معین در دفتر اسناد رسمی مشخص جهت امضای سند انتقال. (مطلوب است که وجه التزام یا به اصطلاح جریمه موثری برای عدم حضور فروشنده در دفتر اسناد رسمی، پیشبینی شده باشد.)
- 3-گواهی عدم حضور فروشنده در دفتر اسناد رسمی از دفترخانه معین توسط خریدار اخذ شده باشد.
- 4- اگر اظهارنامهای برای حضور در دفتر اسناد رسمی به وسیله خریدار، به فروشنده ابلاغ شده است، تصویر برابر اصل شده آن، پیوست دادخواست شود.
- 5- عندالزوم تامین دلیل برای اثبات تصرف خریدار در مورد معامله انجام و سوابق آن پیوست دادخواست شود.
- 6- در صورتی که مورد معامله، بنا (اعم از مسکونی، تجاری یا اداری ) است، قبل از اقامه دعوی اطمینان حاصل شود که ملک مورد معامله دارای پایان کار و گواهی عدم خلاف از شهرداری است؛ زیرا صدور و انتقال سند در شهرها منوط به پایان کار و گواهی عدم خلاف شهرداری است.
- 7- مورد معامله باید دارای سابقه ثبتی یا در جریان ثبت باشد. برای املاکی که سابقه ثبتی ندارد یا در جریان ثبت نیست، انتقال سند رسمی موضوعیت ندارد.
2-در صورت مفقودی سند ازدواج برای پیگیری کارهای حقوقی چه کار باید کرد؟
پاسخ: در صورت مفقود شدن سند ازدواج و نیاز به آن برای پیگیری های قضایی از جمله مطالبه مهریه، میتوان با مراجعه به دفترخانه تنظیم کننده سند ازدواج خود، رونوشت سند ازدواج را درخواست کرد که اعتبار سند اصلی را برای پیگیری دارد.
3-در چه مواردی که صادر کننده ی چک قابل تعقیب کیفری نیست؟
- پاسخ: ثابت شود چک سفیدامضاء داده شده است.
- درمتن چک وصول آن منوط تحقق شرطی باشد.
- چک بابت تضمین باشد.
- چک بدون تاریخ یا وعده دار صادر شده باشد
4- شرایط شکایت کیفری چک چیست؟
پاسخ: شاکی باید ظرف مدت ۶ ماه از تاریخ سررسید چک، برای برگشت زدن آن اقدام کند و نیز تا ۶ ماه از تاریخ گواهی عدم پرداخت اقدام به شکایت نماید. شکایت کیفری را فقط علیه صادر کننده میتوان مطرح کرد. در فرآیند شکایت کیفری، کسانی که پشت چک را امضا کرده اند، مسئولیتی ندارند. واگذار کردن چک به دیگری، قبل از برگشت خوردن، چک را حقوقی نمی کند؛ اما اگر پس از برگشت خوردن، چک را انتقال دهید، چک حقوقی خواهد شد.
5- چطور می توان از همسر خود بابت ارتباط نامشروع شکایت کرد؟
پاسخ: از آنجایی که رابطه نامشروع یک “جرم” می باشد، رسیدگی به آن جزء دعاوی کیفری است و طبق تقسیم بندی آیین دادرسی کیفری این شکایت در شهرستان ها باید در دادسرای عمومی و در تهران در دادسرای ارشاد مطرح گردد. شکایت و اثبات روابط نامشروع نیازمند ادله اثبات قانونی می باشد. براساس ماده 241 قانون مجازات اسلامی “در صورت نبودن ادله اثبات قانونی بر وقوع جرائم منافی عفت هرگونه تحقیق و بازجویی جهت کشف امور پنهان و مستور از انظار ممنوع است. موارد احتمال ارتکاب با عنف، اکراه، آزار، ربایش، اغفال یا مواردی که به موجب این قانون در حکم ارتکاب به عنف است از شمول این قانون مستثنی است.
6- چطور باید جرم رابطه نامشروع را اثبات کرد؟
پاسخ: اقرار متهم یکی از بهترین راههای اثبات جرم روابط نامشروع است. از موارد دیگر می توان به وجود شاهد، عکس، فیلم، تماس ها و پیامک ها، ارتباطات در فضای مجازی و.. اشاره کرد. در این جرائم علم قاضی و نظر او بسیار تاثیرگذار می باشد لذا این ادله تنها برای این است که به قاضی اثبات شود که رابطه ای وجود داشته یا دارد و منجر به اثبات جرم گردد.
7- آیا میشود روابط نامشروع از طریق فضای مجازی و پیامک را اثبات کرد؟
پاسخ: اگر رابطه نامشروع ارتباط تلفنی یا از طریق پیامک باشد مرجع ذی الصلاح می تواند از طریق اپراتور تلفن همراه اطلاعات مربوط به تماس ها و پیامک های متهم را اخذ نماید. برطبق قانون اپراتورها موظف اند اطلاعات را تا 6 ماه نگهداری کنند، پس اطلاعاتی که دادگاه در این مسیر کسب می کند مربوط به 6 ماه گذشته تا امروز می باشد.
لازم به ذکر است کسب پرینت اطلاعات تلفن همراه همسر، بدون مجوز دادگاه امکان پذیر نمی باشد. اگر موضوع شکایت از همسر در رابطه با روابط نامشروع در فضای مجازی باشد دادگاه نمی تواند به اطلاعات برنامه های غیر داخلی (نظیر تلگرام) دسترسی داشته باشد. پلیس فتا از طریق هک حساب کاربری متهم اطلاعات مربوطه را کسب می کند که لازم به ذکر است ممکن است اطلاعات قبلا پاک شده و دسترسی به آن امکان پذیر نباشد. لذا برای اثبات جرم رابطه نامشروع از طریق فضای مجازی نیاز به اسناد، ادله و مدارکی نظیر اسکرین شات و عکس می باشد. در صورت عدم دسترسی به این مدارک و ادله و عدم همکاری متهم اثبات جرم امکان پذیر نیست.
جمعی از وکلای مجرب پایه یک دادگستری موسسه حقوقی دادکوشا با تخصص و تجربه در زمینه پرونده های مرتبط با خانواده (طلاق، طلاق توافقی، مهریه)، دعاوی ملکی گرد هم آمده اند و آماده ارائه خدمات تخصصی اعم از مشاوره حقوقی و قبول وکالت در دعاوی خانوادگی و دعاوی ملکی هستند.
تلفن جهت رزرو وقت مشاوره: 09022508697