آموزش شستن رو فرشی در ماشین لباسشویی + چند راهکار عملی
خانمها معمولاً از روفرشی استفاده میکنند تا کمتر نیاز باشد فرش به آن بزرگی را بشویند. اما با خانههای آپارتمانی کوچک امروزی گاهی نمیدانند چطور میتوان حتی روفرشی را شست. جای نگرانی نیست. در این مقاله از آموزش شستن روفرشی در ماشین لباسشویی صحبت خواهیم کرد تا بتوانید به راحتی این کار را انجام دهید.
میتوان رو فرشی را داخل ماشین لباسشویی شست؟
بله. کار نشد ندارد! به راحتی میتوانید برای شستن روفرشی از لباسشویی استفاده کنید. فقط باید حواستان به چند نکته اساسی باشد. البته توجه داشته باشید اگر روفرشی شما اندازه بزرگی داشته باشد و بعد از خیس شدن وزنی چند برابر ظرفیت لباسشویی پیدا کند، آن جاست که باید به فکر پیدا کردن یک نمایندگی جهت تعمیر ماشین لباسشویی در مشهد باشید. چون بااین کار شما به تسمه، دیگ، درب، موتور و دیگر اجزای دستگاه آسیب وارد کرده اید.
کدام روفرشی را میتوان در ماشین لباسشویی شست؟
طبیعتاً بعداز خواندن پاراگراف بالا این سوال به ذهنتان خواهد رسید که:
- کدام جنس از روفرشی را میتوانم داخل ماشین لباسشویی بیاندازم؟
در پاسخ به این سوال باید بگویم که به برچسب کنار روفرشی توجه کنید تا نوع آن را متوجه شوید. اگر از یکی از اجناس زیر بود، لباسشویی شما قادر خواهد بود شستشو را انجام دهد.
- الفین
- پلی پروپیلن
- نایلون
- خز مصنوعی
- پلی استر
- کتانی
- ویسکوز
- پنبه
در نظر داشته باشید در کنار جنس، اندازه روفرشی هم همانقدر میتواند اهمیت داشته باشد.
بیشتر بخوانید» برای تعمیر ماشین لباسشویی زیمنس در مشهد، میتوانید روی لینک کلیک کرده، فرم درخواست را پر کنید، تا تعمیرکاران تیم حرفهای مشهد تکنیک، در اسرع وقت به منزل شما اعزام شوند.
کدام مدل لباسشویی برای شستن روفرشی مناسب است؟
همانطور که میدانید هر ماشین لباسشویی وزن و ظرفیت مشخصی دارد. به همین خاطر توصیه میکنیم برای شستن روفرشی با ماشین لباسشویی به ظرفیت آن توجه داشته باشید که باید بیشتر از 9 کیلو باشد. تنها این مدل از لباسشویی است که میتواند از پس شستن روفرشی برآید. چراکه بدون وارد آمدن فشاری روی موتور شستشو را انجام میدهد.
مراحل شستن روفرشی در ماشین لباسشویی
شستن رو فرشی هم مانند سایر البسه در ماشین لباسشویی مراحل خاص خودش را دارد. پیشنهاد میکنیم بعد از اینکه تمام مواردی که برای سپردن این وظیفه به لباسشویی توجه کردید، برای اینکه خیالتان از سلامت وسیله برقی خود راحت باشد، مراحل زیر را طی کنید:
- قبل از هرکاری روفرشی را یکبار دیگر پهن کرده و روی آن جارو برقی بکشید. چون لباسشویی فقط وظیفه شستشو را بر عهده دارد. علاوه بر این تکههایی که روی روفرشی وجود دارد باعث مسدود شدن فیلتر و شلنگ تخلیه شده و مشکلات عدیده ای را برایتان به وجود خواهد آورد.
- در همان حین جارو کشیدن روفرشی، اگر لکه ای به چشمتان خورد، سعی کنید حد الامکان آن را به واسطه لکه بری مناسب و فرچه، آنها را ازبین ببرید. میتوانید قسمتی که کثیف شده را داخل ظرفی آب به همراه مواد شوینده بخیسانید و تا نیم ساعت در همان حالت بگذارید باقی بمانید.
- خب حالا نوبت به قرار دادن روفرشی داخل لباسشویی است. دقت داشته باشید که فقط و فقط روفرشی را برای شستشو به دستگاه اضافه کرده و شستن لباسهای دیگر را به زمان دیگری موکول کنید. این کار خود دو علت دارد:
- وزن محتویات داخل دیگ لباسشویی را زیاد میکند
- مهمترین اینکه بسیاری از روفرشیها رنگ پس میدهند. بنابراین انگار لباسهای رنگ روشن را در خم رنگرزی انداخته و از آن به بعد با نقش و نگار دیگری آنها را خواهید پوشید.
- حتماً میدانید که شستشو در لباسشویی چگونه انجام میشود. در واقع چرخش دیگ باعث برخورد لباس باهم شده و همین کشیدگی پارچهها به هم با مواد شوینده است که لباسهایی تمیز به شما تحویل میدهد. با این تفاسیر ممکن است بافت سخت روفرشی به راحتی منعطف نباشد پس با قرار دادن دو حوله داخل لباسشویی این مشکل را حل میکند.
- قطع به یقین انتظار دارید روفرشی را بعد از پایان فرایند شستشو مثل روز اول تحویل بگیرید. پس دمای آب را پایین آورده و از سفید کنندهها استفاده نکنید.
- وقت آن رسیده که برنامه شستشو را به دستگاه داده تا پروسه شستن آغاز شود. بهترین حالت شستن روفرشی در ماشین لباسشویی برنامههای Wool، delicate و hand wash programsهستند. تایمر را روی یکی از این موارد قرار داده و دکمه استارت را بزنید.
- شستشو که تمام شد، خشک کن را برای دستگاه تنظیم نکنید. چون اینجا ماشین لباسشویی است که با چرخش زیاد امکان دارد به روفرشی آسیب برساند. علاوه بر این قرار دادن روفرشی در معرض نورخورشید هم میتواند به تمیز شدن بیشتر آن کمک کند.
نتیجه کلی اینکه…
برای آن دسته از خانمهای خانه داری که به تمیزی خانه شان بیش از هرچیز دیگری اهمیت میدهند، آموزش شستن روفرشی با ماشین لباسشویی را به نگارش در آوردیم. چون بااین روش میتوانند بخشی از کارهای خانه شان را وسایل برقیشان تقسیم کرده و وقت آزادتری داشته باشند.