دلایل خوشمزه بودن برنج رستوران

دلایل خوشمزه بودن برنج رستوران

برنج بعد از گندم یکی از مهمترین غلات جهان است که نیمی از مردم جهان از آن مصرف می کنند و در کشورهای آسیایی بیشتر مصرف می شود.گیاه برنج اولین بار در هند و چین کشت شد بعدها دیگر کشورها به کشت آن پرداختند.رستوران ها یکی از مکان های جذاب برای بسیاری از انسان ها می باشد و ازمکان های مهم برای سرو غذا ونوشیدنی است.برنج از غلات مهم مورد استفاده در رستوران ها می باشد.

برنج رستوران

انواع برنج مورد استفاده در رستوران

انواع مختلفی از برنج وجود دارد که هر کدام طعم، بافت و کاربرد خود را دارند. برخی از محبوب ترین انواع برنج در رستوران ها عبارتند از:

1.برنج باسماتی: این نوع برنج بلند و معطر واغلب در غذاهای خاورمیانه ای استفاده می شود. برنج باسماتی را قبل از پخت به طور طبیعی خشک می کنند که باعث دانه های بلند و بافت پفکی میشود.

2.برنج قهوه ای: این برنج فرآوری نشده و سبوس آن دست نخورده می ماند و این به برنج قهوه ای طعم آجیلی می دهد. برنج قهوه ای مواد مغذی بیشتری نسبت به برنج سفید دارد.

3.برنج سفید: این نوع برنج فرآوری شده است و سبوس آن جدا شده. این به برنج سفید،  رنگ سفید و طعم ملایمی می دهد.خصوصیات این برنج  این است که دانه های آن  یکدست می باشد: دانه های برنج خوب باید یکدست و هم اندازه باشند.

رنگ شفاف: برنج خوب باید رنگی شفاف و روشن داشته باشد؛برنج کهنه رنگ ماتی دارد.

سطح صاف: دانه های برنج خوب باید سطحی صاف داشته باشند.

ویژگیهای برنج رستورانی

1.ظاهری

الف) دانه های یکدست: دانه های برنج خوب باید یکدست و هم اندازه باشند. نیم دانه وشکستگی در آن نباشد.

ب) رنگ شفاف: برنج خوب باید رنگی شفاف و روشن داشته باشد برنج کهنه مات است.

ج) سطح صاف: دانه های برنج خوب باید سطحی صاف داشته باشد.

  1. پخت و پز

الف) طعم و عطر: برنج خوب باید طعم و عطر مطبوع داشته باشد. طعم و بوی ترش نشان دهنده کیفیت پایین برنج است.

ب) بافت: برنج خوب باید پخته شود اما سفت نشود. دانه ها باید به راحتی جدا و به هم نچسبند.

ج)رشد: برنج خوب در هنگام پخت حجم آن افزایش پیدا می کند. برنجی که رشد کمی دارد کهنه و نامرغوب است.

3.ارزش غذایی

الف)مواد مغذی: برنج خوب منبع کربوهیدرات، فیبر و مواد معدنی است. برنج های فرآوری شده که سبوس آنها جدا شده مواد مغذی کمتری دارند.

ب)شاخص گلیسمی: برنج خوب شاخص گلیسمی کمی دارد. پس باعث افزایش سریع قند خون نمی شود.

 خوشمزه بودن برنج رستورانی

ز:

تجربه ومهارت

1.سرآشپزهای حرفه ای: سرآشپز رستوران آموزش دیده  و تجربه زیادی در پخت برنج دارد. می داند که از چه نوع برنجی برای پخت غذا استفاده کندو می داند چه برنجی برای چه غذایی مناسب تر است.

2.تجهیزات: رستوران تجهیزات پخت و پز حرفه ای مثل اجاق گازبزرگ و پلوپزهای با کیفیت بالا دارند که می تواند به پخت یکدست و کامل برنج کمک کند.

3.مواد اولیه: رستوران ها اغلب از مواد اولیه با کیفیت بالا مثل برنج های مرغوب و تازه استفاده می کنند که طعم بهتری دارند .

عوامل روانشناختی:

1.محیط: محیط رستوران قدر است که اشتهای ما را تحریک کند و باعث می شود هر چیزی که می خورید خوشمزه به نظر برسد.

2.ارائه: برنج در رستوران ها به زیبایی و اشتها آور سرو می شود که می تواند به لذت کلی غذا بیفزاید و باعث جذب مشتری شود.

3.انتظارات: هنگامی که در رستوران غذا می خوریم، انتظار داریم که غذای با کیفیت بالا سرو شود. این انتظارات بر ادراک ما از طعم غذا تأثیر می گذارد و باعث شود برنج خوشمزه تر به نظر برسد.

 یکی از برندهای معروف برنج عنبربو، “برنج عنبر بو بانوی بختیاری” است که با ارائه محصولاتی با کیفیت بالا، توانسته است رضایت بسیاری از مشتریان را جلب کند. 

 مشخصات برنج رستورانی:

برای برنج رستورانی، از برنج های دانه بلند استفاده می کنند که عطر و طعم خوبی دارند و پفکی و نرم می شوند.از برنج با کیفیت بالا و تازه استفاده می کنند. برنج کهنه طعم و بافت مطلوبی ندارد پس استفاده نمی کنند.

جمع بندی:

در رستوران ها از برنج های دانه بلند و تازه استفاده می کنند و معمولا برنج های رستورانی خوشمزه بنظر می رسند.دلایل متفاوتی وجود دارد که در مقاله به آنها اشاره شده است.

دکمه بازگشت به بالا