عمومیکسب و کار ایرانی

روش عیب یابی انواع اسکرابر

عیب یابی و نگهداری درست و صحیح از اسکرابر صنعتی از اولویت بالایی برخوردار است. استفاده از روش های بهینه عیب یابی، عمر مفید دستگاه را افزایش داده و به بهبود عملکرد آن منجر می شود. در این مقاله به معرفی روش های عیب یابی اسکرابر صنعتی پرداخته و مزایا و معایب هر روش را بررسی می کنیم. با ما همراه باشید.

انواع عیب های اسکرابر صنعتی

عدم نگهداری صحیح، خطا در عملیات، خرابی قطعات و … می تواند سبب بروز عیب و خطا در دستگاه اسکرابر صنعتی شود. هر کدام از این ایرادات می تواند بر کاهش طول عمر دستگاه اثر بگذارد که منجر به افزایش هزینه های تعمیر و نگهداری می شود. علاوه بر این بروز خطا عملکرد بهینه دستگاه را مختل می کند. شناسایی و برطرف کردن این عیب ها به اندازه دقت در خرید حائز اهمیت است. در این بخش به بررسی این عیب ها می پردازیم که عبارتند از:

عیب‌ های مکانیکی زمین شوی صنعتی

شکستگی قطعات، خوردگی قطعات، انحراف در آنها، خرابی لوازم جانبی واز جمله عیوب مکانیکی دستگاه اسکرابر صنعتی است. وجود و بروز این ایرادات تاثیر مستقیم بر عملکرد دستگاه زمین شوی صنعتی و کاهش طول عمر آن دارد. برای آنکه این عیوب رخ ندهد نگهداری و تعویض منظم قطعات و لوازم جانبی اسکرابر صنعتی حائز اهمیت است.

عیب‌ های الکتریکی و الکترونیکی کف شوی صنعتی

خرابی موتور، خرابی سیم بندی، خرابی برد و سنسور و … در این گروه از عیب های دستگاه اسکرابر صنعتی قرار می گیرد. قطعی برق و عدم کار کردن دستگاه کف شوی صنعتی ناشی از بروز این عیب هاست. برای آنکه این خطاها رخ ندهد قطعات الکتریکی و الکترونیکی دستگاه اسکرابر نیاز به نگهداری و تعویض مداوم دارند.

عیب‌ های سیستم کنترل اسکرابر صنعتی

خرابی نرم افزار، خطا در تنظیمات، خرابی سیستم کنترل دستگاه و … در دسته عیب های سیستم کنترل دستگاه اسکرابر صنعتی قرار می گیرد. این خطاها همچون خطاهای مکانیکی و الکترونیکی سبب کاهش عملکرد بهینه دستگاه می شود و به مرور از طول عمر مفید آن می کاهد. برای پیشگیری از این ایرادات توصیه می شود سیستم کنترل اسکرابر به طور مداوم به روز رسانی شود.

با توجه به موارد ذکر شده، می توان نتیجه گرفت که بررسی به موقع و رفع خطاها و عیب های دستگاه اسکرابر سبب افزایش طول عمر و بهینه تر شدن کارکرد آن می شود. علاوه بر اینکه هزینه های تعمیر و نگهداری را کاهش می دهد.

روش‌های پیشگیری از عیب‌های اسکرابر صنعتی

در بخشی قبلی به أنواع ایرادات دستگاه زمین شوی صنعتی اشاره شد. در این بخش قصد داریم به معرفی روش هایی بپردازیم که می توان مانع بروز این خطاها و عیب ها در دستگاه کف شوی صنعتی شد. این روش های پیشگیری عبارتند از:

نگهداری و تعویض منظم قطعات و لوازم جانبی: برای آنکه دستگاه زمین شوی صنعتی دچار عیب و ایرادهای مکانیکی و الکترونیکی نشود، قطعات و لوازم آن نیاز به نگهداری و تعویض منظم دارند. بدین منظور لازم است راهنمایی های لازم جهت تعویض قطعات و لوازم جانبی و نحوه نگهداری از آن ها را از تولید کننده دستگاه دریافت کرده و طبق دستورالعمل استاندارد آن را انجام دهید.

استفاده از نرم افزارهای مدیریت سیستم: استفاده از نرم‌افزارهای مدیریت سیستم، می‌تواند به شناسایی سریع‌تر عیب‌های سیستمی و کنترلی در اسکرابر صنعتی کمک کند. با استفاده از این نرم‌افزارها، می‌توانید سیستم را به‌روزرسانی کنید و از رخ دادن خطاهایی که احتمال رخ دادن آن‌ها وجود دارد، جلوگیری کنید.


آموزش دادن به کاربر و یا اپراتور دستگاه: اگر کاربر دستگاه کف شوی صنعتی به درستی آموزش ببیند، رخ دادن عیب در دستگاه به حداقل می رسد. با آموزش به اپراتور در مورد نحوه استفاده از دستگاه، نگهداری و تعویض قطعات، می‌توانید به کاهش احتمال رخ دادن خطاهایی که ناشی از عدم آگاهی کاربر یا اپراتور است، کمک کنید.


بررسی مزایا و معایب هر یک از روش های عیب یابی زمین شوی صنعتی

همانطور که اشاره شد برطرف نمودن عیب در اسکرابر صنعتی بسیار مهم است تا بتوان کارایی و بهره وری دستگاه را حفظ نمود. برای رفع این عیب‌ها، نیاز به عیب‌یابی دقیق دستگاه داریم. در ادامه، به بررسی روش‌های عیب‌یابی در اسکرابر صنعتی می‌پردازیم.

بررسی قطعات مکانیکی و الکتریکی:
 در اولین گام از سالم بودن قطعات مکانیکی و الکتریکی دستگاه اطمینان حاصل کنید. چنانچه قطعه خرابی وجود دارد باید آن را تعویض کنید.

بررسی و تنظیم سیستم کنترل: 
در گام دوم، سیستم کنترل دستگاه را بررسی و تنظیم کنید. اگر نرم‌افزار دستگاه با خطا مواجه شده باشد، باید به‌روزرسانی شود. در صورت نیاز، تنظیمات سیستم کنترل نیز بررسی شوند.


بررسی دقیق سیم ‌بندی و موتور:
 عیب‌یابی دقیق در سیم‌ بندی و موتور دستگاه اسکرابر صنعتی، می‌تواند باعث رفع خطا شود. برای این کار، سیم بندی دستگاه را بررسی کنید چنانچه لازم بود آن را تعویض نمایید. همچنین موتور دستگاه نیز باید بررسی شود تا در صورت نیاز تعمیر و یا تعویض شود.

استفاده از نرم افزاهای عیب یابی: استفاده از این نرم افزارها می تواند به شناسایی سریع تر خطا و عیب دستگاه کمک کند. این نرم افزارها اطلاعات و جزئیات دقیق در مورد دستگاه را به تعمیرکار ارائه می کند تا مشکل را سریع تر برطرف کنند.

آموزش دادن به اپراتور: برای آن که عیوب دستگاه زودتر شناسایی شود، باید کاربران دستگاه آموزش لازم و کافی در خصوص دانستن ایرادات را دیده باشند. آموزش به آنها در مورد نگهداری و تعویض قطعات می تواند به کاهش احتمال رخ دادن خطاهای ناشی از عدم آگاهی شان کمک زیادی بکند.

به همان میزان که  مهم است، نگهداری و تعمیر اسکرابر نیز اهمیت دارد. بررسی دقیق قطعات مکانیکی و الکتریکی، تنظیم سیستم کنترل، بررسی دقیق سیم ‌بندی و موتور، استفاده از نرم‌ افزارهای عیب ‌یابی و آموزش دادن به کاربران، می‌توان به رفع عیب ‌های دستگاه و حفظ کارایی و بهره ‌وری دستگاه کمک کرد. در هر صورت، بهتر است که برای رفع عیب‌ یابی دستگاه اسکرابر صنعتی، از تعمیرکاران و کارشناسان مجرب استفاده شود تا رفع عیب به صورت دقیق و موثر انجام شود. همچنین، نیاز است که برای رفع عیب به مسئولان دستگاه اطلاع داده شود تا در صورت نیاز، تعویض قطعات و لوازم جانبی اسکرابر صنعتی انجام شود. در نهایت، نگهداری و تعمیر منظم دستگاه، می‌تواند به جلوگیری از رخ دادن عیب‌ها و افزایش عمر مفید دستگاه کمک کند.

 

نتیجه گیری

همانطور که اشاره شد به روش های مختلفی می توان عیب های دستگاه اسکرابر صنعتی را شناسایی و برطرف نمود. انتخاب روش مناسب برای عیب یابی، به نوع دستگاه، شرایط استفاده و تجربه کاربر بستگی دارد. بررسی قطعات مکانیکی و الکتریکی، تنظیم سیستم کنترل، بررسی دقیق سیم‌بندی و موتور، استفاده از نرم‌افزارهای عیب‌یابی و آموزش دادن به کاربران، هر کدام مزایا و معایب خود را دارند که باید با دقت بررسی شوند. تنها در این صورت است که عیب یابی به بهترین نحو انجام می شود. شما نیز اگر نظر و یا تجربه مشابهی دارید می توانید در بخش داشتن اطلاعات جامعی راجع به دستگاه های نظافتی به خصوص دستگاه های پرکاربردی مانند صنعتی و…. کمک زیادی به صرفه جویی در هزینه و زمان شما خواهد کرد. مشکلاتی که برای دستگاه های نظافتی بوجود می آید اجتناب ناپذیر است. چه بخواهید و چه نخواهید روزی ممکن است به تعمیر این دستگاه ها نیاز پیدا کنید.

در این مواقع عیب یابی دستگاه اسکرابر صنعتی می تواند تا حدود زیادی نیازهای شما را رفع کند. در ادامه با ما همراه باشید تا به شکل کامل عیب یابی این و مشکلات رایج آنها را مورد بررسی قرار دهیم.

مشکلات متداول زمین شوی ها

زمین شوی های صنعتی یکی از پرکاربردترین دستگاه های نظافتی هستند. این دستگاه ها با سرعت بالایی که در نظافت ارائه می دهند، جزو به صرفه ترین دستگاه های نظافتی محسوب می شوند. علاوه بر این استفاده درست از آن ها می تواند از آسیب رسیدن به کفپوش ها به مرور زمان جلوگیری کند.

اما همانطور که اشاره کردیم، مشکلات و خرابی ها همواره وجود دارند. در ادامه با بررسی ۶ نکته برای عیب یابی زمین شوی صنعتی با شما همراه خواهیم بود.

اسکرابر آب تمیز را به درستی خارج نمی کند

یکی از مشکلات رایج  انواع اسکرابر های صنعتی، عدم خروج صحیح آب و مواد شوینده از داخل نازل بر روی زمین است. همانطور که می دانید این دستگاه ها برای نظافت محیط از آب و مواد شوینده که داخل مخزن خود قرار داده می شوند، برای پاکسازی محیط استفاده می کنند.

در صورت برخورد با این مشکل توصیه می شود برای عیب یابی دستگاه اسکرابر صنعتی ابتدا مخزن های آب و مواد شوینده دستگاه را چک کنید. در صورت خالی بودن، آن ها را پر کنید و مجددا تست کنید.

یکی دیگر از مواردی که در این مشکل ممکن است دخالت داشته باشد، بخش فیلتر مخزن محلول شوینده دستگاه است.  برای رفع این مشکل فیلتر دستگاه را تمیز کنید و مسیر مسدود شده را باز کنید. در صورت نبود مشکل در این بخش نیز احتمالا مشکل مربوط به بخش شیر دستگاه است که نیاز به بررسی تخصصی خواهد داشت.

زمین شوی آب کثیف را جمع آوری نمی کند

همانطور که میدانید این کف شوی ها کار شست و شو و خشک کردن کف زمین را به شکل همزمان انجام می دهند. در صورت عملکرد ضعیف دستگاه در بخش خشک کردن و جمع آوری آب های کثیف، جهت عیب یابی دستگاه اسکرابر توصیه می شود ابتدا مخزن مربوط به جمع آوری آب کثیف را چک کنید.

در صورت پر بودن مخزن آن را خالی کنید. شلنگ مکنده بخش بعدی برای عیب یابی دستگاه اسکرابر صنعتی است که باید چک شود. تی انتهایی دستگاه از دیگر بخش هایی است که برای مشکل باید مورد بررسی قرار بگیرد.

دستگاه اسکرابر لکه های سیاه ایجاد می کند

یکی از مشکلات متداول در حین کار با اسکرابرهای صنعتی، بوجود آمدن لکه های سیاه بر روی زمین است. علت این موضوع می تواند مستقیما با بخش پد و تی قرار داده شده در بخش انتهایی دستگاه در ارتباط باشد.

برای عیب یابی دستگاه اسکرابر صنعتی و رفع این مشکل بهتر است با انواع برس ها و پد های قابل استفاده در این دستگاه بیشتر آشنا شوید.

مورد بعدی که برای این مشکل می توانید مورد بررسی قرار دهید، بحث نوع مواد شوینده استفاده شده در این دستگاه است. گاهی استفاده از مواد شوینده شیمیایی نامناسب در این دستگاه ها علاوه بر ایجاد لکه بر روی زمین، موجب آسیب دیدن دستگاه نیز می شود.

کف شوی رگه هایی از آب را باقی می گذارد

برای عیب یابی این مشکل ابتدا باید تی دستگاه را مورد بررسی قرار دهید. معمولا در این مواقع مشکل تراز نبودن تی، باعث باقی ماندن بخش هایی از آب روی زمین خواهد شد. (تی به مرور زمان ممکن است جابجا شود). در مواردی نیاز به تعمیر یا تعویض تی نیاز پیدا خواهید کرد.

دستگاه اسکرابر صنعتی روشن نمی شود

برای عیب یابی انواع دستگاه اسکرابر صنعتی در این مورد باید بدانید که به شکل کلی این دستگاه های نظافتی در دو نوع کابلی و باتری دار عرضه می شوند.

در در صورت بر خورد با این مشکل ابتدا باتری را چک کنید تا به شکل کامل شارژ داشته باشد. در صورت شارژ داشتن، از سالم بودن آنها اطمینان حاصل کنید.

در ، پریز برق و کابل را چک کنید تا همه موارد به درستی کار کنند.

توجه داشته باشید که در برخی دستگاه های اسکرابر، دکمه ای با عنوان توقف اضطراری تعبیه شده که صورت فشردن آن، دستگاه خاموش می شود.

خراب بودن کلید روشن/خاموش دستگاه و خرابی نیز از مشکلاتی است که ممکن است باعث روشن نشدن دستگاه زمین شوی صنعتی شود.

اگر با عیب یابی دستگاه اسکرابر صنعتی در موارد بالا، دستگاه همچنان روشن نشد؛ بهتر است از افراد متخصص تعمیر اسکرابر در اصفهان در این زمینه کمک بگیرید.

 

 

دکمه بازگشت به بالا