علم و تکنولوژیکسب و کار ایرانی

7 دلیل برای این‌که کسب‌وکارها باید از اینترنت فیبر نوری استفاده کنند

سرویس اینترنت فیبر نوری برای کسب‌وکارها و شرکت‌ها کاملاً ضروری است، بویژه برای آن‌هایی که از فضای ذخیره‌سازی ابر استفاده می‌کنند. پهنای باند، امنیت، سرعت، قابلیت اطمینان، قدرت سیگنال و دسترسی به ابر از مزایای اصلی اینترنت فیبر نوری هستند که باعث محبوبیت این سرویس شده‌اند.

سرویس اینترنتی که برای شرکت خود انتخاب می‌کنید، تأثیر بسزایی روی بهره‌وری و رضایت کارکنان و حتی رشد شرکت خواهد داشت. زیرا بهره‌وری و رشد ارتباط مستقیم دارند. اکثر مدیران وقت کافی برای بررسی همه گزینه‌ها را ندارند. از این‌رو، اغلب اشتباه انتخاب می‌کنند. رایج‌ترین گزینه‌های موجود در این مورد، اینترنت فیبر نوری و اینترنت کابلی هستند. اینترنت کابلی قدمت بیشتری دارد اما فیبر نوری سریع‌تر، مطمئن‌تر و کارآمدتر است. تانوما سرویس دهنده معتبر فیبر نوری یکی بهترین ارائه دهندگان سرویس FTTH در ایران است بنابراین انتخاب سرویس دهنده نیز اهمیت بالایی دارد. در این مطلب به طور خیلی دقیق و به زبان ساده به مهم‌ترین دلایل استفاده از سرویس فیبر نوری برای کسب و کارها خواهیم پرداخت.

اینترنت کابلی یا فیبر نوری: راه‌اندازی کدام مورد آسان‌تر است؟

اینترنت کابلی از طریق مخابرات منطقه ارائه می‌شود. راه‌اندازی آن توسط تکنسین انجام می‌گیرد و نیاز به مودم دارد. از سوی دیگر، راه‌اندازی اینترنت فیبر نوری زمان بیشتری می‌برد. در سرویس کابلی از خط تلفن استفاده می‌شود اما برای راه‌اندازی فیبر نوری باید از نو کابل‌کشی کنید. فیبر نوری که به نازکی تار موی انسان است، می‌تواند اطلاعات دیجیتالی را به فواصل طولانی‌تری منتقل کند.

اینترنت کابلی سرویس قابل اطمینانی نیست، زیرا اتصال شما درصورت خرابی کابل تحت تأثیر قرار می‌گیرد یا قطع می‌شود. اما فیبر نوری بسیار قابل اطمینان است، زیرا نیازی به برق ندارد. درصورت قطع برق، شبکه فیبر نوری قطع نمی‌شود. همچنین فیبر نوری در برابر تداخلات ناشی از تجهیزات الکتریکی و خطوط برق مصون است. یک مزیت دیگر فیبر نوری هم این است که رعدوبرق و صاعقه تأثیری روی آن ندارند.

مزایای اصلی فیبر نوری چیست؟

فیبر نوری برای هر شرکتی سودمند است، بویژه اگر آن شرکت برای ذخیره‌سازی اطلاعات خود از اپلیکیشن‌ها یا پلتفرم‌های ابری استفاده کند. فیبرهای مجهز به سیستم تلفن تحت شبکه (VoIP) نیز ترکیب جالب و کارآمدی برای فعالیت‌ها و ارتباطات سازمانی هستند. در ادامه به بررسی 7 دلیل اصلی برای انتخاب فیبر نوری می‌پردازیم:

1. دسترسی به ابر

ابر یک ابزار تجاری ضروری برای هاستینگ، اپلیکیشن‌ها و دیگر موارد است. حدود 85 درصد از شرکت‌ها برای ذخیره‌سازی اطلاعات و مدیریت ارتباط با مشتری از ابر استفاده می‌کنند. پهنای باند و سرعت بالای فیبر نوری به شما این امکان را می‌دهد که با سرعت بیشتری به اپلیکیشن و اطلاعات خود دسترسی پیدا کنید. دریافت اطلاعات از فضای ابر از طریق ابزارهای نرم‌‌افزار به‌عنوان سرویس (SaaS) با تأخیر کمتری انجام می‌گیرد. بدین ترتیب، کارکنان بخش خدمات مشتریان در کسب‌وکار شما دیگر با مشکل تأخیر مواجه نمی‌شوند.

۲. سرعت

فیبر نوری از کابل‌های مسی- که ادعا می‌شود سرعت بالایی دارند- سریع‌تر است. مزیت فیبر نوری این است که سرعت آن با افزایش مصرف پهنای باند کند نمی‌شود. تحقیقات نشان داده‌اند که اینترنت کند روی بهره‌وری کارمندان تأثیر منفی می‌گذارد. کندی اینترنت باعث می‌شود که زمان لازم برای انجام یک کار مفید طولانی‌تر شود، بخصوص این‌که کارکنان ساعت‌ها بابت کندی اینترنت معطل می‌مانند.

۳. قدرت سیگنال

مشکل اینترنت پهن‌باند معمولی این است که با دور شدن از مودم قدرت سیگنال کمتر می‌شود. اما فیبر نوری چنین مشکلی ندارد. شرکت‌هایی که فضای بزرگ دارند، می‌توانند همه‌جا از قدرت سیگنال فیبر نوری استفاده کنند.

۴. پهنای باند

فیبر نوری برای کسب‌و‌کارهایی که به انتقال اطلاعات نیاز دارند، نعمت است. راه‌اندازی فیبر نوری در بسیاری از موارد به فعالیت‌های شرکت کمک می‌کند:

  • وب کنفرانس
  • به‌اشتراک‌گذاری فایل‌ها
  • استریم ویدئویی با کیفیت بالا
  • سیپ ترانکینگ (مدیریت پروتکل آغاز جلسه)
  • اپلیکیشن‌های ابری

۵. آپلود و دانلود متقارن

اینترنت فیبر نوری این امکان را به شما می‌دهد که از سرعت دانلود و آپلود یکسان برخوردار باشید. این مزیت «سرعت متقارن» نامیده می‌شود. بدین ترتیب، دانلود فایل‌های ویدئویی در حین آپلود فایل‌های مشابه برای کارکنان آسان‌تر می‌شود. این مزیت به کاربران اجازه می‌دهد که فایل‌های حجیم را به‌طور همزمان دانلود و آپلود کنند.

۶. تأخیر

وقفه‌ای که در جریان پردازش داده‌ها رخ می‌دهد تأخیر نام دارد. فیبر نوری مشکل تأخیر را حل می‌کند، بویژه اگر در حال آپلود یا دانلود یک محتوای با کیفیت بالا باشید. پس مزایای فیبر نوری تا این‌جا عبارتند از:

  • سهولت انتقال اپلیکیشن‌ها به ابر
  • کیفیت صدای بهتر برای کاربران تلفن تحت شبکه (VoIP)
  • آپلود و دانلود فایل‌های حجیم
  • همکاری بهتر میان کارکنان

۷. امنیت

اگر از اینترنت کابلی استفاده کنید، سارقان و هکرهای بالقوه می‌توانند به آسانی به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنند. اما با داشتن فیبر نوری، احتمال سرقت اطلاعات تقریباً به صفر می‌رسد. فیبر نوری یک راه‌حل ایده‌آل برای محافظت از شرکت در برابر جرایم سایبری است.

به‌رغم هزینه‌های روزافزون سرویس فیبر نوری، بسیاری از شرکت‌ها معتقدند که به لطف بهره‌وری بهتر فیبر نوری می‌توانند بازده سرمایه‌گذاری بالاتری داشته باشند. برای ثبت نام سرویس فیبر نوری همین حالا اقدام کنید.

دکمه بازگشت به بالا