چرا کولر دوتیکه روی موتور نمی افتد!!؟؟
علت نرفتن موتور روی کولر گازی موضوعی است که در اینجا راجع به آن صحبت خواهیم کرد. شاید شما هم به عنوان مخاطب این مقاله، با چنین مسئلهای رو به رو شده باشید و بعید نیست که در آینده با آن مواجه شوید؛ در نتیجه بد نیست که تا انتهای این مقاله همراهمان باشید و در نهایت نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
از علت نرفتن موتور روی کولر گازی چه میدانید؟
در آستانه فصل گرما هستیم و استفاده از کولر، برای در امان ماندن از گرما، واقعاً لازم و ضروری است. اما راه اندازی کولر همان و رو به رو شدن با مشکلات آن نیز همان! یکی از این مشکلات که از قضا بسیار متداول بوده، نرفتن موتور روی کولر گازی است. در صورت بروز این مشکل، کولر گازی روشن میشود و باد میزند اما موتور شروع به کار نمیکند.
از نشانههای بارز این مشکل، پریدن فیوز کولر گازی و خاموش شدن کمپرسور است؛ در این مواقع، ممکن است صداهای عجیبی از یونیت بشنوید و متوجه لرزشهای شدید کمپرسور شوید و از اینکه فن کولر، باد خشک و گرم وارد محیط میکند، متعجب شوید. اینها همه به شما میگویند که دستگاه روی موتور کار نمیکند!
میدانیم که موتور یا همان کمپرسور، قلب کولر گازی است. گران قیمتترین قسمت کولر گازی، موتور است و مهمترین وظیفه یعنی تامین سرمای محیط را بر عهده دارد. اما برای رفع مشکل نرفتن موتور روی کولر گازی، تنها نباید به تعویض موتور فکر کرد. روشهای دیگری نیز برای حل مسئله وجود دارد اما قبل از هر چیز باید ریشه این مسئله را پیدا کرد. باید دید علت نرفتن موتور روی کولر گازی چیست و سپس به چاره فکر کرد.
موتور روی کولر گازی نمیرود زیرا دمای محیط مناسب نیست
وقتی دمای اتاق نامناسب باشد، کولر دو تیکه روی موتور نمیرود. در این شرایط، دما به گونهای است که نمیتواند کمپرسور را برای روشن شدن تحریک نماید. اولین کاری که برای رفع این مشکل به ذهن میرسد، تغییر دادن دمای کولر گازی است که در بسیاری مواقع نتیجه بخش نیست. قدم بعدی این است که هر بار سنسور به صورت دستی تحریک شود. مثلاً اگر دمای محیط ۱۸ درجه سانتی گراد است، دمای کولر گازی میبایست روی عدد ۲۰ تنظیم شود؛ با این اقدام کولر گازی روشن خواهد شد اما شاید استارت موتور کولر زده نشود.
یکی از دلایل اینکه موتور روی کولر گازی نمیرود، تغییر ناگهانی کولر گازی است. تجربه نشان داده که اگر به یکباره و به صورت ناگهان حالت کولر گازی را از سرما به گرما و یا بالعکس تغییر دهید، موتور روشن نمیشود و حدوداً یک ربع طول میکشد تا کمپرسور وارد مدار شود.
وقتی رله کمپرسور خراب شده و کنتاکتور از کار میافتد؟؟
به نظر میرسد که بین خرابی کنتاکتور کمپرسور یا رله کمپرسور کولر گازی با نرفتن کولر روی موتور، ارتباطی وجود دارد. اگر کولر با این مشکل مواجه شود، برق به کمپرسور نمیرسد و این یعنی دستوری برای رسیدن جریان الکتریکی به موتور صادر نخواهد شد؛ در این مواقع، بهتر است کمپرسور به صورت کامل بررسی گردد و اشکالات آن برطرف شود.
برخی میپرسند که آیا ممکن است کمپرسور سوخته باشد که در پاسخ به آنها باید گفت بله، این احتمال دور از انتظار نیست. برای اطمینان از این موضوع، حتماً از تعمیرکاران ماهر کولرگازی کمک بگیرید.
خراب شدن سنسور اتاق و ارتباط آن با نرفتن کولر روی موتور
گاه علت اینکه کولر روی موتور نمیرود، آسیب دیدگی سنسور اتاق است. وقتی سنسور خراب میشود، از محل خود خارج شده و کمپرسور تحریک نخواهد شد. معمولاً در صورت مواجه با چنین مشکلی، کولر گازی به صورت کامل روشن نمیشود و دلیل آن چیزی نیست جز خرابی سنسورها و قطعی کولر گازی.
وقتی کمپرسور کولر گازی، اصطلاحاً جام میکند!
جام کردن کمپرسور یا موتور کولر گازی، یکی از دلایل نرفتن کولر روی موتور است. تعمیرکاران، زمانی از اصطلاح جام کردن استفاده میکنند که موتور با تمام توان خود، مشغول راه اندازی است اما در این راه موفق نبوده و راه اندازی انجام نخواهد شد. در صورت ادامه یافتن این مشکل، موتور با صدایی بلند کار میکند و در نهایت اورلود اتفاق میافتد.
دلایل جام کردن کمپرسور کولر گازی:
- وارد شدن گاز فراوان در موتور
- بدون روغن کار کردن موتور
- داغ شدن بیش از حد موتور
- یکسره کار کردن موتور
- یخ زدگی کولر گازی
- نشتی روغن موتور
جمعبندی
هدف ما از بیان آنچه در این مقاله گفته شد، آشنا کردن شما با دلایل مختلف نرفتن کولر روی موتور بود. امیدواریم این اطلاعات کاربردی باشد و در صورت بروز مشکل، به شما کمک کند. توصیه میکنیم که اگر روزی با مشکل نرفتن کولر روی موتور مواجه شدید، با تعمیرکاران با تجربه و ماهر مشورت کنید و از آنها کمک بخواهید. در چنین مواقعی، اقدام سریع برای حل مشکل اهمیت دارد؛ چرا که در صورت ادامه دار بودن مسئله، احتمال آسیب دیدگی کمپرسور وجود دارد.
درخواست جهت بررسی کولرگازی دوتکه
در صورتی که نیاز به مشاوره و یا اعزام تعمیرکار کولرگازی دارید، از طریق وب سایت https://araservice.co درخواست خود را ثبت نمایید و یا از طریق ارتباط تلفنی با کارشناسان ما درخواست خود را مطرح نمایید.