اقتصادیعمومیکسب و کار ایرانی

نحوه کار اسکنر های رنگی چگونه است؟

اسکنرها چگونه کار می کند؟

در سالیان گذشته، داخلی شکلی از نور موجود بود. که در حال حاضر هر باری که در حال اسکن کردن هستید،همان نور را مشاهده می کنید.
که لامپ کاتودی یا زنونی تعبیه شده در اسکنر، این نور را ساطع می کند. نور به صفحه ای که داخل اسکنر موجود است، برخورد می کند.
و سپس به سمت آینه های متعددی بازتاب داده و در نهایت به یک عدسی کانونی مبدل می‌شود. بخش های تیره موجود در عکس یا سندی که قصد اسکن آن را دارید.
نور کمتری نسبت به قسمت های روشن بازتاب می دهند. سنسورهای موجود در اسکنر، با تشخیص این تفاوت ها تصویر دقیقی از سندمورد نظرتان بر روی نمایشگر ارائه می دهد.

اسکنر چیست و چه کاربردی دارد |اسکنر گوشی چیست |انواع اسکنر

خرید اسکنر ارزان: اگر احیانا در اسکنر باز گذاشته شود نواحی که بی پوشش مانده اند سیاه می شوند. زیرا اسکنر هیچ سطحی را جهت بازتاب در داخل اسکنر دریافت نکرده است.
در نحوه کار اسکنر سنسورها همچنان دخیل هستند. آن ها رزولوشن تصویر را مشخص می کنند. هرچه تعداد این سنسورها بیشتر باشد، علاوه بر اینکه حجم بیش تری از نور قابل دریافت می شود.
و در آخر تصویر از نقاط بیش تری تشکیل می شود. در نتیجه تصویر کیفیت بیش تری به همراه دارد.

نحوه کار اسکنر های رنگی چگونه است؟

عکس های رنگی مملوئی از رنگ ها را به همراه دارند. جهت اسکن این تصاویر، اسکنر ابتدا از طریق عدسی های اضافی و سنسورهای حساس به رنگ، به رنگ های سبز، آبی و قرمز تقسیم می شود.
سپس پس از آنالیز این داده ها، رنگ اصلی را به دست آورده و نمایش می دهد. این فرآیند در این مدل اسکنرها تنها یک بار انجام می شود.
اما در مدل های قدیمی، به علت عدم وجود لنزهای اضافی لازم، فرآیند اسکن چندین بار انجام شود. همین امر سبب می شود نحوه کار اسکنر رنگی طولانی تر انجام شود.

البته برخی اسکنرها به جای استفاده از عدسی ها، از سنسورهای تمامی تصاویر یا سی آی اس استفاده می کنند.
آن ها ساختارهای ساده ای دارند و از لامپ های ال ای دی ساخته شده اند. در این صورت به راحتی می توانند نور را به برگه بتابانند.
تصویر دیجتالی به دست آمده دقیقا همانند حالتی است که شما در حال عکس گرفتن با تلفن همراه خود هستید. اما با کیفیتی بهتر! سنسورهای سی آی دی نسبت به سی سی دی دارای کیفیت کم تری هستند.
اما سبک تر، ارزان تر و کارآمد تر محسوب می شوند. در صورت علاقه مندی به شناخت می توانیدبا مراجعه به لینک زیر دانش خود را بالا ببرید.

انواع اسکنر کدام است؟

وجود یک اسکنر در دفتر کار سبب نگه داشتن سوابق می شود.
اما با این وجود باید انتخاب کنیم کدام مدل متناسب با نیاز ما طراحی شده است.

  • اسکنرهای مسطح: و اسکنرهای تولیدی قابلیت انعطاف پذیری بیش تری دارند اما فضای زیادی را اشغال می کنند.
  • دستی: اسکن را در هر اندازه ای انجام می دهند اما دارای کیفیت بهتری هستند.
  • تخت: برای دیجیتالی کردن سوابق ، رسیدها یا کارت های بازرگانی ایده آل محسوب می شوند.

در این میان، نحوه کار اسکنر در انواع مختلف را با جزییات بیشتر در زیر آورده شده است.

اسکنرهای مسطح

اسکنرهای تخت دارای سطح شیشه ای در سایز A4 هستند.
این اسکنرها با اشیای مسطح مانند عکس و کاغذ بهترین عملکرد را از خود نشان می دهند.
البته وضوح و تصویری که از خود ارائه می دهند، نسبت به دیگر اسکنرها دارای کیفیت پایین تری است.

اسکنرهای شیت فد (Sheetfed)

نحوه کار اسکنر  Sheetfed، بدین صورت انجام می شود.
درواقع به جای اینکه عکس یا سندتان را روی آن بگذارید آن ها را به داخل اسکنر می فرستید.
بنابراین جای حرکت هد و حسگرها ، کاغذ حرکت می کند که این امر ممکن است کمی درکیفیت نهایی تصویر تاثیر منفی داشته باشد.

اسکنرهای نقشه

این اسکنرها برای نقشه های عریض ( از اندازه A3 به بالا) و در طول نامحدود بکار گرفته می شوند.

اسکنرهای دستی قابل حمل

این اسکنرها در انواع گوناگون و سایزهای مختلفی ساخته شده اند. که کوچکترین آنها بصورت “مدادی” بوده که به راحتی در جیب جای می گیرد.
این مدل‌ها برای اسکن کردن خط به خط نوشته ها و کتابها درنظر گرفته شده اند. البته برای اسکن عکس یا سندهایی که نیاز به کیفیت بالایی دارند مناسب نیستند.

نتیجه گیری

در نهایت نحوه کار اسکنر در تمام موارد بالا شرایطی را فراهم می کند. که قطاری از تصاویر که شامل: عکاسی، پوستر، صفحات مجله، و منابع مشابه می شود را به صورت دیجیتالی و با کیفیت همیشه به همراه داشته باشید. آن ها گزینه بسیار مناسبی جهت نگه داری اطلاعات به شمار می روند. همواره می توانید با خواندن مقالات دیگر در حوزه رایانه، به آگاهی روزانه خود بیافزایید. هر آنچه می خواهید به راحتی در دسترس شماست.

نه موانع می‌توانند شما را متوقف کنند، نه مشکلات و نه حتی سایر آدم‌ها تنها کسی که می‌تواند شما را متوقف کند، «خودتان» هستید.

دکمه بازگشت به بالا