مزایای استفاده از قهوه گیاهی (توربین، چوبچین و غیره) را توضیح دهید؟

قهوه بدون کافئین چیست و چگونه درست می شود؟

فروش عمده قهوه گانودرما: این قهوه از دانه های قهوه است که تا  97 درصد از کافئین آنها حذف شده است. راه های زیادی برای حذف کافئین از دانه های قهوه وجود دارد. بیشتر آن ها شامل آب، حلال های آلی یا دی اکسید کربن هستند.

قهوه |گیاه
  • دانه های قهوه در حلال شسته می شوند تا زمانی که کافئین از آن خارج شود، سپس حلال از بین خواهد رفت.
  • کافئین همچنین می تواند با استفاده از دی اکسید کربن یا فیلتر زغال چوب – روشی به نام فرآیند سوئیس واتر حذف شود.
  • قبل از رست و برشته کردن دانه های قهوه، کافئین آن ها را از بین می بریم. ارزش غذایی قهوه بدون کافئین، جدا میزان کافئین آن، باید تقریباً با قهوه معمولی یکسان باشد. با این حال، بسته به روش مورد استفاده، ممکن است طعم و بو قهوه کمی ملایم تر شود و رنگ آن تغییر کند. این می تواند قهوه ی بدون کافئین را برای کسانی که به طعم و بوی تلخ قهوه معمولی حساس هستند، خوشایند تر کند.

طعم و عطر قهوه بدون کافئین اندکی ملایم تر از قهوه معمولی
می باشد و رنگ آن نیز بسته به روش تولید آن، ممکن است تغییر کند.

چه مقدار کافئین در قهوه بدون کافئین وجود دارد؟

قهوه گانودرما در کرج: قهوه بدون کافئیئن کاملا هم بدون کافئین نیست. یکی از مطالعات نشان داده است که در هر فنجان قهوه بدون کافئین حدودا 3 میلی گرم کافئین وجود دارد. یکی دیگر از مطالعات نیر نشان داده است که در هر فنجان قهوه معمولی حدود 70 الی 140 میلی گرم کافئین وجود دارد. در نتیجه، حتی اگر بدون کافئین کاملاً بدون کافئین نباشد، مقدار کافئین معمولاً بسیار کم است.

قهوه |گیاه

قهوه اون هیولایی که فکر میکنیم نیست

قهوه بدون کافین سرشار از آنتی اکسیدان است و حاوی مواد مغذی است. مقدار آنتی اکسیدان موجود در قهوه بدون کافئین هم تا حدودی شبیه قهوه معمولی است ولی ممکن است حدودا 15 درصد از قهوه معمولی کمتر باشد. دلیل کمتر بودن میزان آنتی اکسیدان موجود در قهوه بدون کافئین، ممکن است فرآیند کافئین زدایی آن باشد. آنتی اکسیدان های اصلی در قهوه معمولی و بدون کافئین، اسیدهای هیدروسینامیک و پلی فنول ها هستند. آنتی اکسیدان های موجود در قهوه می تواند به پیشگیری بیماری های قلبی، سرطان و دیابت کمک کند.

علاوه بر آنتی اکسیدان ها، قهوه بدون کافئین حاوی مقادیر کمی از برخی مواد مغذی نیز می باشد. یک فنجان قهوه بدون کافئین دم کرده می تواند 2.4 درصد از نیاز روزانه توصیه شده منیزیم، 4.8 درصد پتاسیم و 2.5 درصد نیاسین یا ویتامین B3 را تامین می کند.

تاثیر قهوه بر پیری و بیماری های عصبی

به نظر می رسد قهوه معمولی و قهوه بدون کافئین اثرات مثبتی بر زوال ذهنی مرتبط با افزایش سن دارند. مطالعات سلول های انسانی همچنین نشان می دهد که قهوه بدون کافیین ممکن است از نورون های مغز محافظت کند. این می تواند به جلوگیری از پیشرفت بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون کمک کند. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که افرادی که قهوه معمولی می نوشند کمتر در معرض خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون هستند.

قهوه دی کف بهترین جایگزین برای افرادی است که نمی توانند کافئین مصرف کنند.

مزایای قهوه معمولی نسبت به قهوه بدون کافئین

  • هوشیاری را افزایش می دهد و احساس خستگی را کاهش می دهد.
  • بهبود خلق و خو، زمان واکنش، حافظه و عملکرد ذهنی
  • افزایش سرعت متابولیسم و ​​چربی سوزی
  • بهبود عملکرد و فعالیت های ورزشی
  • کاهش خطر افسردگی خفیف و افکار خودکشی در زنان

چه کسی باید قهوه بدون کافئین را به جای قهوه معمولی انتخاب کند؟

با توجه به سلایق شخصی، نوع مصرفی قهوه بستگی به خود شخص دارد. مثلا خودن یک فنجان قهوه معمولی می تواند برای یک نفر زیاده روی باشد در حالیکه برای یک نفر دیگر خودن چند فنجان زیاد تغییری در آن ایجاد نکند.

بزرگسالان سالم باید از مصرف بیش از 400 میلی گرم کافئین در روز اجتناب کنند. این تقریباً معادل چهار فنجان قهوه است.افزایش مصرف می تواند منجر به افزایش فشار خون و کمبود خواب شود که می تواند خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش دهد. کافئین بیش از حد ممکن است بر سیستم عصبی مرکزی غلبه کند، باعث بی قراری، اضطراب، مشکلات گوارشی، آریتمی قلبی یا مشکلات خواب در افراد حساس شود.

افرادی که به کافئین بسیار حساس هستند ممکن است بخواهند مصرف قهوه معمولی خود را محدود کنند یا به قهوه یا چای بدون کافئین روی آورند. افرادی که دارای شرایط پزشکی خاصی هستند ممکن است به رژیم های غذایی محدود با کافئین نیز نیاز داشته باشند. این شامل افرادی می شود که از داروهای نسخه ای استفاده می کنند که می توانند با کافئین تداخل داشته باشند.

علاوه بر این، به زنان باردار و شیرده توصیه می شود که مصرف کافئین خود را محدود کنند. به کودکان، نوجوانان و افرادی که تشخیص داده شده اضطراب دارند یا مشکل خواب دارند نیز توصیه می شود تا حد امکان قهوه مصرف نکنند.

ما چیزهای زیادی در مورد عربیکا و روبوستا می دانیم، دو نوع اصلی از قهوه که عاشقان قهوه سر اون مشاجره دارند. مثلا میزان کافئین موجود در روبوستا بیشتر از عربیکاست. کافئین قهوه بدون کافئین شاید به اندازه قهوه معمولی نباشد اما کافئین دارد. معمولا افرادی که به کافئین حساسیت دارند معمولا از قهوه بدون کافئین به عنوان جایزین قهوه و چای استفاده می کنند.  اگر طبیعتاً قهوه ای بدون کافئین وجود داشته باشد چه می شود؟ پاسخ در جنگل های کامرون آفریقایی نهفته است.

مصرف روزانه و در زمان های مناسب آن موجب داشتن پوستی زیبا و بدون چروک می گردد که علت آن هم به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها است که با رادیکال های آزاد مبارزه و از پوست محافظت می کنند.

تاریخچه قهوه در کامرون

کامرون یک کشور آفریقای مرکزی است که به “کمربند قهوه” تعلق دارد. قهوه، همراه با کاکائو، از کالاهای صادراتی اصلی آفریقا و ستون های پایدار اقتصاد آن هستند. کامرون به طور سیستماتیک هم روبوستا و هم عربیکا را کشت می کند، در حالی که در رتبه بندی تولیدات قهوه، کامرون در رتبه 31 قرار دارد و در واقع یک قدرت رو به رشد در زمینه قهوه است. اما جنگل های بارانی کامرون رازی را پنهان می کند که می تواند این کشور آفریقایی را به یک بازیکن مهم در دنیای قهوه تبدیل کند.

پ.ن: کمربند قهوه چیست؟

به گفته انجمن ملی قهوه آمریکا، کمربند قهوه به مناطق استوایی زمین اشاره می کند که در آن ها قهوه به راحتی پرورش پیدا می کند، یعنی جایی بین 25 درجه در شمال خط استوا و 30 درجه در جنوب، محدوده ای که تقریباً کاملاً با مناطق گرمسیری همپوشانی دارد. این کمربند دور تا دور کره زمین کشیده شده و بخش‌هایی از آمریکا، آفریقا و آسیا را پوشش می‌دهد. محدوده‌ ی جغرافیایی این کمربند تقریباً جایی نزدیک به استواست و از شمال تا مکزیک و میانمار و از جنوب تا و زیمباوه کشیده شده است. در حقیقت این اصطلاحی است که در مورد برخی کشورهای دنیا که قهوه در آن ها کشت می شود به کار برده می شود. به عبارت دیگر شرایط آب و هوایی خاص این نقاط برای کشت و پرورش قهوه ایده آل است. شرایطی که شامل نور آفتاب مداوم، حرارت بالای محیط و رطوبت مطلوب است. همچنین خاک آتشفشانی که در قسمت های زیادی از این نقاط وجود دارد شرایط ایده آلی را برای کشت قهوه پدید می آورند.

قهوه در اواخر قرن نوزدهم توسط استعمارگران آلمانی که اولین مزارع قهوه را طراحی کردند، وارد ایالت آفریقای مرکزی شد. تنها در عرض پنجاه سال، کشت قهوه به بخش بزرگی از کشور گسترش یافته است و همراه با انواع بومی عربیکا، دانه ها از اندونزی و جامائیکا وارد شده است. در طول سال ها، تولید قهوه کامرون که زمانی ناپایدار بود، با کمک کارشناسان ایتالیایی، فرانسوی و برزیلی از نظر کمی و کیفی بهبود یافته است و به طور طبیعی تقریباً تمام تولیدات عمدتاً به کشورهای اروپایی صادر می شود.

کاهش مرگ زودرس و ناشی از سکته های قلبی و مغزی از دیگر فواید قهوه بدون کافئین می باشد. می توانید با نوشیدن این نوع قهوه از زوال عقل در اثر افزایش سن جلوگیری کنید.

محصولات بدون کافئین

قهوه کاریر چیست؟

قهوه کاریر، گونه ای از قهوه روبوستا است که در آفریقای مرکزی یافت می شود و اولین بار در سال 1983 کشف شد، متوجه شدند که دانه های این بدون کافئین هستند. این گیاه اغلب در غرب کامرون یافت می شود. اولین بار در سال 2008 پس از یک مطالعه مورفولوژیکی که نشان داد این قهوه هیچ گونه شباهتی با قهوه های کشف شده ندارد. این گیاه به افتخار آندره کاریر، گیاه شناس فرانسوی که به دلیل فعالیت گسترده خود در زمینه پرورش و تحقیقات قهوه شناخته شده است، نام گذاری شده است.

قهوه کاریر درختچه ای است تقریباً 1 تا 1.5 متر (حدود 3 تا 5 فوت) بلند، با تیغه های بیضوی نازک به طول 2.2 تا 3.5 سانتی متر (0.9-1.4 اینچ). این گیاه دانه های بیضوی صافی به طول 5 میلی متر (حدود 0.2 اینچ) دارد. قهوه کاریر در مقادیر زیادی در غرب کامرون یافت می شود و این باعث می شود نیاز مردم به قهوه بدون کافین برطرف شود و دیگر لازم نباشد قهوه بدون کافئین با بذر مصنوعی مصرف کنند.

درختچه قهوه کاریر حدود 1 تا 1.5 متر ارتفاع و برگ های بسیار نازکی دارد. میوه این گیاه حدودا 5 میلی‌متر قطر دارند و اولین بار در سال 1983 کاشت شد اما تا سال 2008 که پروفسور کاریر ، دریافت که این یک گونه از قهوه بدون کافئین است، به رسمیت شناخته نشده بود.

آینده قهوه Charrier چیست؟

اگر چه کافئین موجود در قهوه می تواند مفید باشد ولی بعضی از مردم به دلیل حساسیت به کافئین موجود در قهوه ترجیح می دهند قهوه بدون کافئین مصرف کنند. فرآیند حذف کافئین ساده است و کاملا برای سلامتی بدون ضرر است. اگر شما جرو افرادی هستید که کافئین موجود در قهوه حساسیت دارید ونلی مصرف قهوه شما رو خوشحال میکنه، پیشنهاد ما به شما مصرف قهوه بدون کافئین هست. همانطور که در اوایل مقاله گفته شده حتی قهوه های موجوددر بازار که به اون ها قهوة بدون كافيين گفته می شود هم دارای مقدار کمی کافئین هستند اگر میخواهید کاملا کافئین را از رژیم غذایی خود حذف کنید پیشنهاد ما به شما قهوه کاریر است.

انتظار می رود در سال های آینده کسانی که به کافئین حساسیت دارند یا اون رو از رژیمشون حذف کردن، رو به مصرف قهوه کاریر ببرند. در سال های اخیر قهوه کاریر موقعیتش رو بین قهوه ها مستحکم کرده اما هنوز هم راه درازی رو برای معرفی و معروف شدن داره. با توجه به نواسانات تولید قهوه در آفریقا و کامرون این قهوه هنوز هم در همه فروشگاه ها موجود نیست ولی با توجه به کشت سیستماتیک این قهوه انتظار می رود سهم قابل توجهی از بازار را به دست آورد یا حتی جایگزین قهوه بدون کافئین شود

دکمه بازگشت به بالا