عمومیکسب و کار ایرانی

چطور قهوه موکا درست کنیم

کافه موکا یک نوشیدنی قهوه محبوب است که طعم تند اسپرسو را با طعم شیرین و خامه ای شکلات ترکیب می کند. قهوه موکا انتخاب عالی برای کسانی است که هم قهوه و هم شکلات را دوست دارند و همچنین یک جایگزین عالی برای کسانی است که قهوه معمولی را خیلی تلخ می دانند. چه موکای داغ یا سرد را ترجیح دهید، درست کردن موکا شکلاتی بسیار ساده است و تنها با چند ماده و ابزار ساده تهیه می شود. قیمت انواع قهوه های گانودرما دکتر بیز چقدر است؟

در این مقاله قصد داریم، طرز تهیه موکا خانگی را با استفاده از اسپرسو ساز، موکاپات و قهوه فوری را به شما نشان می دهیم. پس با ما همراه باشید.

قهوه موکا چیست؟

قهوه موکا یا همان کافی موکا نوع شکلاتی از کافه لات‌ها است. این قهوه با استفاده از اسپرسو و شیر داغ تهیه می‌شود اما بعضی از افراد براساس سلیقه خود کمی به آن پودر کاکائو اضافه می‌کنند، چون طعم غالب این قهوه شکلات شیرین است.

بعضی دیگر هم دوست دارند تا آن‌ها با شکلات تلخ یا شیر شکلاتی تهیه شود که باز هم به ذائقه شخص بستگی دارد. در اصل را می‌توان جز جدا نشدنی برای تهیه قهوه موکا دانست. تمام افرادی که به تهیه قهوه موکا می‌پردازند، آن را به صورت دو رنگه با رنگ‌های سفید و قهوه ای سرو می‌کنند.

در نوع سفید این قهوه‌ها از شکلات شیری سفید و شیر یا کف شیر برای تهیه آن استفاده می‌کنند. اما در نوع قهوه ای آن از شکلات‌های کاکائویی تلخ داغ یا شیرین به همراه شیر کاکائو استفاده می‌کنند. هر دو این مدل‌ها طرفداران خاص خود را دارند و می توانند طعم بسیار دلچسبی را برای افراد به وجود آورند. در ادامه به شما طرز تهیه موکا و آموزش موکا شکلاتی را ارائه خواهیم داد. جهت خرید اینترنتی قهوه سوپریم دکتر بیز کلیک کنید.

طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو

یکی از مزایای قهوه موکا این است که می توان آن را هم با دستگاه اسپرسو تهیه کرد و هم بدون آن. اما روش درست کرده قهوه با دستگاه اسپرسو کار شما را بسیار راحت می‌کند و می‌توانید در مدت زمان بسیار کمی این قهوه را درست کنید. برای تهیه قهوه موکا کافی است، قهوه را با آماده کنید و با استفاده از نازل بخار آب ماشین اسپرسو ساز هم شیر فوم دار بسازید.

سپس شکلات آب شده یا شکلات صبحانه را در داخل یک ماگ یا لیوان بزرگ بریزید و بعد به آن قهوه موکا اضافه کنید. در آخر می‌توانید کف شیر یا شیر فوم دار را روی آن بریزید. در نهایت روی قهوه موکا را با خامه ای که از قبل زده شده، دیزاین کنید تا زیبا تر شود.قیمت قهوه موکا دکتر بیز چقدر است؟

درست کردن قهوه موکا با قهوه فوری

شاید بعضی از افراد دستگاه اسپرسو ساز نداشته باشند اما دوست دارند یک قهوه موکا بسیار خوشمزه و دلپذیر برای خود درست کنند. طرز تهیه موکا با قهوه فوری هم بسیار آسان است و شما می‌توانید در مدت زمان کوتاهی برای خود قهوه موکا درست کنید.

همانطور که گفتین به طور کلی قهوه موکا از سس شکلات و شیر و قهوه درست می‌شود. برای درست کردن سس شکلات می توانید از پودر کاکائو و شکر استفاده کنید یا اگر شکلات تخته ای یا سکه ای دارید، آن را داغ کنید تا یک ترکیب سسی به شما بدهد.

برای فومی کردن شیر هم می‌توانید آن را درون یک ظرف شیشه ای در بسته بریزید و محکم آن را تکان تکان دهید. اگر داشته باشید می توانید شیر را به وسیله آن فوم دار کنید. حتی با همزن هم می توان کف شیر درست کرد. اما یادتان باشد در هر صورت شیری را برای این کار انتخاب کنید که چربی آن زیاد باشد.

در اصل قهوه موکا را با تهیه می‌کنند اما در صورت نداشتن این قهوه می‌توانید با استفاده از آن را درست کرده و میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دستور تهیه موکا شکلاتی با استفاده از موکاپات

برای درست کردن یک فنجان قهوه موکا با استفاده از کافیست مراحل زیر را طی کنید:

مواد لازم:

  • 1 شات اسپرسو
  • 1/3 فنجان شیر
  • 2 قاشق غذاخوری سیروپ یا سس شکلات
  • خامه فرم گرفته (اختیاری)

دستور تهیه:

  1. مخزن موکاپات را زیر شیر آب پر کنید.
  2. سبد فیلتر را با قهوه ای که دارای ریز است شده پر کنید و قسمت بالایی موکا اکسپرس را ببندید.
  3. موکا پات را روی اجاق گاز با حرارت متوسط قرار دهید.
  4. هنگامی که آب شروع به جوشیدن می کند، بخار قهوه را از میان تفاله ها عبور داده و وارد قسمت بالایی موکاپات می کند.
  5. وقتی جریان قهوه متوقف شد از روی حرارت بردارید.
  6. در قابلمه ای جداگانه شیر را حرارت دهید تا داغ و کف کند.
  7. در یک لیوان، شربت شکلات را با اسپرسوی دم کرده مخلوط کنید.
  8. شیر داغ را داخل لیوان بریزید و مقداری جا برای خامه فرم گرفته (در صورت استفاده) بگذارید.

هم بزنید و روی آن را با خامه فرم گرفته پر کنید، و از موکای خانگی خود لذت ببرید!

چطور موکا چهار لایه درست کنیم؟

اگر دقت کرده باشید در بیشتر کافی شاپ‌ها قهوه موکا را به صورت چند لایه درست می‌کنند و آن را به شکل‌های مختلفی دیزاین می‌کنند. در این قسمت قصد داریم طرز تهیه قهوه موکا کافی شاپی را به شما یاد دهیم که به صورت یک موکا چهار لایه ای است.

  1. برای درست کردن چنین موکایی شما به دستگاه اسپرسوساز نیاز دارید. بنابراین ابتدا قهوه را در دستگاه اسپرسو آماده کنید. اگر هم دستگاه نداشتید می توانید از قهوه فوری استفاده کنید.
  2. در مرحله بعد شیر را به جوش آورده و سپس آن را آن قدر هم بزنید تا دو برابر شیر، کف روی آن ایجاد شود. اگر دستگاه فرنچ پرس دارید می‌توانید راحت تر شیر فوم دار درست کنید.
  3. سس شکلاتی را هم همان طور که قبلا توضیح دادیم آماده کنید.
  4. حالا یک لیوان یا ماگ بزرگ بردارید و در آن سس شکلاتی بریزید. بعد به آن قهوه را اضافه کنید تا دو سوم فنجان یا ماگ پر شود.
  5. سپس با کمک یک قاشق کف شیر را به قهوه اضافه کنید.
  6. در آخر خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید.

حالا قهوه موکا چهار لایه ای شما آماده نوشیدن است!

سخن پایانی

در این مطلب ما به شما طرز تهیه قهوه موکا بدون دستگاه و روش درست کردن قهوه موکا با دستگاه اسپرسو را آموزش دادیم. با این آموزش همین حالا شما می‌توانید با کمترین امکانات برای خود یک قهوه موکا بسیار خوشمزه کافی شاپی درست کنید و با میل کردن آن پر از حس خوب و انرژی مثبت شوید.

منابع:

قهوه از جمله نوشیدنی هایی است که تنوع زیادی دارد و در هر فصل و زمانی قابل مصرف است اما برخی از قهوه ها طعمی منحصر به فرد و خاص تر دارند. قهوه موکا یا همان موکاچینو یکی از آنهاست.

این نوع از قهوه را میتوانیم هم به صورت داغ و هم به صورت سرد مصرف کنیم. قهوه موکا سرد را به کولر موکا و یا فروزن موکا هم میشناسند که در ادامه به روش تهیه آن نیز اشاره می کنیم فقط دقت کنید که قهوه موکا با دانه های قهوه موکا متفاوت است.

قهوه موکا به نوشیدنی گفته میشود که مانند لاته ترکیبی از با شیر جوشیده است اما مقداری شکلات یا کاکائو به آن اضافه میشود در حالی که دانه های قهوه موکا، نوعی از دانه های قهوه هستند که تاریخچه کشت آنها به شهری به نام موکا در کشور یمن بر میگردد.

اگر در یک عصر گرم تابستان هوس یک قهوه خنک و یا در یک عصر سرد پاییزی هوس یک نوشیدنی گرم کرده اید دست به کار شوید و به کمک این دستور خودتان در منزل یک موکاچینو خوش عطر و خوشمزه درست کنید.

برای تهیه قهوه موکا روش های مختلفی وجود دارد و حتی در مواد اولیه آن اخلاف نظر هایی هست اما چیزی که بین همه دستور ها مشابه است وجود قهوه و شکلات میباشد. در ادامه به دو روش که از روش های رایج و البته خوشمزه برای درست کردن قهوه موکا اشاره شده است.

آموزش |اینستاگرام |طرز تهیه قهوه موکا با دستگاه

طرز تهیه قهوه موکا خانگی

مرحله اول:

در اولین مرحله پودر کاکائو و پودر شکلات را با هم مخلوط کرده و مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید. فقط دقت کنید به مقداری آب اضافه کنید که حالت کاراملی و شیره ای پیدا کند.

در این مرحله میتوانید از آماده هم استفاده کنید و همچنین میتوانید اگر دوست دارید قهوه شما کمی طعم تلخ تری داشته باشد به جای پودر شکلات چند را به روش بنماری حل کنید و به مخلوط اضافه کنید.

برای بنماری کردن تکه های شکلات را در ظرفی ریخته و روی بخار آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا شکلات آب شود فقط دقت کنید که ظرف حاوی شکلات با آب جوش تماس نداشته باشد و زیادی روی حرارت قرار نگیرد چرا که در این صورت طعم آن عوض میشود. میتوانید برای این کار از ماکروریو هم استفاده کنید.

مرحله دوم:

در این مرحله باید قهوه را آماده کنید برای این کار توصیه میشود از قهوه اسپرسو استفاده کنید اما برخی که طعم تند اسپرسو را دوست ندارند و میتوانند از قهوه دمی که طعم تلخی کمتری دارد استفاده کنند.

برای تهیه قهوه دمی اگر دستگاه قهوه جوش دارید. مخزن زیرین آن را با دو لیوان آب پر کنید و در ظرف بالایی پودر قهوه را بریزید به مقداری که پر شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد بلافاصله از روی حرارت بردارید میتوانید روی مخزن پایین آن کمی آب سرد بریزید تا قهوه شما نسوزد و طعم آن عوض نشود.

اما اگر دستگاهی برای درست کردن قهوه ندارید نگران نباشید، میتوانید همین کار را در یک شیر جوش و یا هر ظرف دیگری هم انجام دهید فقط کافی است پودر قهوه و مقداری آب سرد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید.

 

مرحله سوم:

در این مرحله فقط کافی است شیر را بجوشانید و البته دقت کنید که زیادی نجوشد به دمای جوش که نزدیک شد کافی است. مقداری از شیر را نیز برای درست کردن کف شیر و تزیین نگه دارید.

مرحله آخر:

حالا همه مواد ما آماده است کافی است آن ها را به صورت لایه لایه ریخته تا شکل آن به شکل قهوه موکا حرفه ای نزدیک شود. در ابتدا سس شکلاتی که آماده کرده اید را داخل لیوان بریزید. به آن قهوه خوش عطر را اضافه کنید. سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید.

در آخر میتوانید کف شیر درست کنید و روی موکاچینو را با کف شیر و خامه زده شده و کمی وانیل و دارچین تزیین کنید.

روش دوم درست کردن قهوه موکا:

در این روش  بیشتر مواد با هم روی حرارت قرار میگیرند. این روش دیگر قهوه موکا لایه لایه ای نیست اما ممکن است درست کردن آن برای شما راحت تر باشد.

مرحله اول:

ابتدا قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا  شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بدارید.

مرحله دوم:

شیر را داغ کنید و تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا در شیر حل شود.

مرحله سوم:

شکر، قهوه و خامه را به شیر اضافه کنید و دائماً روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود.

سپس در لیوان دلخواه ریخته و اگر دوست داشتید با دارچین، وانیل و خامه تزیین کنید.

نکته:

– همانطور که گفته شد این قهوه را سرد هم میتوانید میل کنید، برای این کار بعد از آماده شدن قهوه موکا آن را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید و یا چند تکه یخ داخل آن بریزید به همین راحتی فروزن موکا شما آماده است.

– برای اینکه قهوه موکا شما طعم بهتری داشته باشد از دانه قهوه تازه آسیاب شده استفاده کنید.

– برای اینکه قهوه موکا طعم بهتری داشته باشد از شکلات با کیفیت خوب استفاده کنید.

امیدوارم بتوانید با این دستور موکاچینوهای خوش عطری درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. خوشحال میشویم عکس های آن را با هشتگ قهوه-ایران-کوک در اینستاگرام نیز به اشتراک بگذارید.

 

دکمه بازگشت به بالا